Φ xminex Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yawww senn dee prensesisinn iştee hemidee güselllerr güseliisisinn... olduu muu Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 oldu oldu... hem de bal gibi oldu :D Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 mine de sen de çok iyisiniz.. siz bu forumun kankisisiniz.. bide sen prensesim emre aydın severisin bu şarkı sana gelsin... EMRE AYDIN Git Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme “Adam olmaz” dedin senden “Adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme “Artık olmaz” dedin senle “Çok eskitti beni bu hikaye” “Tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Azer Bülbül'ü yakından tanıyanı.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 tatlı kuseniiii esmer güzeli Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yürü be pembeli mankeni, fıstık ezmesi, kurabiyesi, pastası.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 mine de sen de çok iyisiniz..siz bu forumun kankisisiniz.. bide sen prensesim emre aydın severisin bu şarkı sana gelsin... EMRE AYDIN Git Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme “Adam olmaz” dedin senden “Adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme “Artık olmaz” dedin senle “Çok eskitti beni bu hikaye” “Tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle.. ewett öleyisidrr huyumuss kurusunn inann sen dee çookk iisinn tatlı cadı bu şarkı da bendenn sanaa... -EMRE AYDIN- Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Belki bir gün özlersin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 saol canım kardeşim... bu da benden sana gelsin..(biz toplandık emre aydın hayranları olaraktan bakalım sonumuzu allah ahyır etsin ) EMRE AYDIN kim dokunduysa sana ona gitYapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana “Yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 forumunn emree aydın hastalarındansınn... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 sen çok farklısın kankim.... yarın konseri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr denizli de Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 bilmes miyimm kankimmm... gitmess miyimm kankimm... amaa yarınn deill sonraki günn kankimm.... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 aman be kankim idare ediver gari.. msn açsana kankim hadeee Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 yukk kankimm şimdii açamamm sakat bi durumm warr...boşwerr kurcalamaa gerisinii Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 öle olsun küseyrum sağa... kurulacağam şimdi soframa... yiyecem tonlarca mandalina.. sonra dövmeğe gelcem seni kamkim... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 kıss bugünlerdee amma meraklı oldun birini döwmeyee..nee o kareteci flnn mı kesilcenn başımısaaa... Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 bilmem kamkim... ceki çen olmak istiyorum bu aralarda... ilk denememi sende göstercemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 yukk kankimm bn istememm amann denekk yolundaa kurbann olmayalımmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Yeni kankalarından birisi.. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 eskii üyelerdenn en açıık sözlü olanı.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 sende en geveze olanısın Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 senn dee dili fazla uzayanı yakındaa kazara kısalabilerrrr ona göreee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 şekeri cana yakını Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 en cok sevilenlerindensin Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 gülü olmalısın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 sevecek kadar duygulu...affetmeyecek kadar duygusuz.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.