Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl yawww senn dee prensesisinn iştee hemidee güselllerr güseliisisinn... olduu muu
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl mine de sen de çok iyisiniz.. siz bu forumun kankisisiniz.. bide sen prensesim emre aydın severisin bu şarkı sana gelsin... EMRE AYDIN Git Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme “Adam olmaz” dedin senden “Adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme “Artık olmaz” dedin senle “Çok eskitti beni bu hikaye” “Tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle..
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 18 yıl Yürü be pembeli mankeni, fıstık ezmesi, kurabiyesi, pastası..
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl mine de sen de çok iyisiniz..siz bu forumun kankisisiniz.. bide sen prensesim emre aydın severisin bu şarkı sana gelsin... EMRE AYDIN Git Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme “Adam olmaz” dedin senden “Adam nedir” dedim içimden Fark etmezdi değişseydim Güvenseydim ya da salıverseydim Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme “Artık olmaz” dedin senle “Çok eskitti beni bu hikaye” “Tamam” dedim “tamam kabul” Laf anlatılmaz ki gerçeğe Ben üşümem sen geç beni Sıkı giyin kandırma kendini Bir şairin şiirinden ibaret Tüm bildiğin büyük ihtimalle.. ewett öleyisidrr huyumuss kurusunn inann sen dee çookk iisinn tatlı cadı bu şarkı da bendenn sanaa... -EMRE AYDIN- Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Belki bir gün özlersin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ... Belki bir gün özlersin ... Başka adamlarla Başka şehirlerde yürürken . Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin . Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin ... Sil gözünün yalnızlıklarını ... O an fısılda duvarlara adımı . Bin bıçak var sırtımda , Biniyle de adaşsın Herbiri hayran sana ...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl saol canım kardeşim... bu da benden sana gelsin..(biz toplandık emre aydın hayranları olaraktan bakalım sonumuzu allah ahyır etsin ) EMRE AYDIN kim dokunduysa sana ona gitYapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana “Yaptım çünkü aşık oldum” deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmaı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl sen çok farklısın kankim.... yarın konseri varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr denizli de
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl bilmes miyimm kankimmm... gitmess miyimm kankimm... amaa yarınn deill sonraki günn kankimm....
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl yukk kankimm şimdii açamamm sakat bi durumm warr...boşwerr kurcalamaa gerisinii
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl öle olsun küseyrum sağa... kurulacağam şimdi soframa... yiyecem tonlarca mandalina.. sonra dövmeğe gelcem seni kamkim...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl kıss bugünlerdee amma meraklı oldun birini döwmeyee..nee o kareteci flnn mı kesilcenn başımısaaa...
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl bilmem kamkim... ceki çen olmak istiyorum bu aralarda... ilk denememi sende göstercemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 18 yıl yukk kankimm bn istememm amann denekk yolundaa kurbann olmayalımmm
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl senn dee dili fazla uzayanı yakındaa kazara kısalabilerrrr ona göreee
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.