Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl Kıs senle görüşmek istemiomuş işte anlasana Topragımın kankisi Öyle bişey ima etmeye çalışsaydı anlardım şikerim kim görüşmek istemiyormuş be deli çirkin naty ablacım çok istedim,sevglimede söyledim ama sana ulaşamadım üsgünüm , inşallah başka sefere Bak çekirgem sana nasıl güsel bi cvp vermiş Sevgilinedemi söyledin İnşallah canım Ay ne yalançısın açaa, Görüşmek istemedin işte itiraf etsene Hem benim Gece'mi de seviorum die kandırma Kıs kimse beni sefiorum diye kandıramas
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl he bacım sen aklıyla varlık gösterenisin havaya girmekte üstüme yoktur peh peh peh
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl o zaman gölge etme gardaşım çekil kenara en güzel annesisin (çok mu yağ çektim acep )
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl yok valla senden daha güzel değilim kel zarifem en en en çok kitap okuyan kurdusun
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl he sardunyam fm imde vardı ne güzel türküler çalardı hackerlar hackladı yaw. ben ne ettim bu hackerlara da netimi haklıyorlar... zarifesisin
Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 18 yıl o hack lediğim fm seninmiydi canem pardon avatarı pek bi şuh olanısın
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl tertip naber İyidir tertip senden naber ya görüşmeyeli oldu bayagı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.