Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl benim için bilinmeyenisin ewett konuşma hiiç olmadıı güzelllerinden birisii...(çınar)
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl at mı at nerde taurus abiiiiii seni çağırıyorrrr sende lee hayranısın
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl sadece saol mu ben başka birşei değil miyim forumun prensesisin
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl ben çözemedim henüz ne olduğunu Ben çösdüm çekirgem senin ne olduğunu Leyleğisin
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl ustacım ustacım bana hikayede yasmış olduğun o güsel doktor rolü için öpüyorum seni. cumartesi pazar ve pazartesi günü adanadaydım,bugün 11de uçakla döndüm.keşke görüşseydik inşallah başka sefere sen şeker aplasısın bu forumun
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl Kıs çekirgem adanadaydın da neden haber vermedin...Ya çok üsüldüm şimdi,keşke bi şekilde haber verseydin canım ya
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl kıs yalancıktan olurmu hiç,cidden çok üsüldüm... Buraya kadar gelmiş en asından görüşürdük...
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl Kıs senle görüşmek istemiomuş işte anlasana Topragımın kankisi
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl kim görüşmek istemiyormuş be deli çirkin naty ablacım çok istedim,sevglimede söyledim ama sana ulaşamadım üsgünüm inşallah başka sefere 2. minesi
Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 18 yıl Ay ne yalançısın açaa Görüşmek istemedin işte itiraf etsene Hem benim Gece'mi de seviorum die kandırma
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.