Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl öyle diyorlar saolsunlar seninde ablan olayımmı? sevimlisisin...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl tamam kardeşimsin bundan böyle... (ölümüne kankayız derya gafur) aklıma geldi... sende sıcak kanlısısın...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl seveceğimden şüphe duymadığım ablamsın bidanem oldun bak hele...
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl Sardunyacığım Değerli ve bilgili aynı zamanda sevilenisin ...! Herşey için teşekkürler ...!
Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2006 18 yıl sözlerinle mutlu edenisin... mutlu olmayı hak edenisin... murti san bu sözler senin içinde geçerli...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl Bei kırmayıp gelenimsin ve can dostumsun Forumun gülüsün kıs sennn
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl topicin bu sayfasındakiler siz bu forumun en sıcaklarısınız...
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl mecnunu goren bana da haber versin sen en sirin,kedisi demiyim de uyesisin
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl ben mecnunu gördüm az önce, forumda akıp gidiyordu... sen bu forumun sevimlisisin
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2006 18 yıl güzin ablasımıyım kısss sen bu forumun yaramazısın. yaramaz kedi...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.