Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 18 yıl Teşekkür ederim Sende bu forumun Türkçeyi en çok yanlışla ve güzel kullananısın
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Allahtan istedigim böyle tatlı veletler sende bu forumun bebek bakıcısısın banada bak nolur ben aglamam fazla
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Ben bebekleri ağlatırım ama ona göre.. Mor denizi görünce aklına ben gelenisin
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Ben bebekleri ağlatırım ama ona göre.. Mor denizi görünce aklına ben gelenisin bende üstüne ne verdiyse Allah kusarım ..birde cimcikleme yok uzun saçlı deniz gözlü olan sın attım ama ya tutarsa
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl bence çok hayal perestsin... Katılıorum Deniz göz hariç diğeri doğru Kustugun an yerde bulursun kendini
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Katılıorum Deniz göz hariç diğeri doğru Kustugun an yerde bulursun kendini tamam ya kusmam Alla alla o tv deki bakıcılara özenme ksıss deli ...bende sacını çekerim..
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl Ehöm Canı dayak isteyenisin tamam yaff ben bakıcı istemiyorumm
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl aktif ve arkadas canlisi uyesisin tşk ederim saol forumda ilk tanıdığım leyla 24 arkidişim idi ....
Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2006 18 yıl deneyimli ama nedense tanımama rağmen hissettiğim kadarı ile hüzünlülerindensin....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.