Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun rütbelerin en yükseğine sahip olanlarındansın... sen bu forumun sevilenlerindensin.. Sen bu forumun asilzade beylerindensin sen bu forumun benden küçüğüsün...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl sen bu forumun benden küçüğüsün... Sende velet ufaklık diye başlama nolursun Sinir oluyorum bu kelimelere
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 18 yıl Sende velet ufaklık diye başlama nolursun Sinir oluyorum bu kelimelere tamam demem..
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Nerden bildin........Çapkın.. Sende bana eşlik edeni... ben bilirim.. "Sende bana eşlik edeni" anlamlandıramadığım...
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Anlamlandır... Çapkınlık konusunda beni geçemeyeni... çapkın değilimki seni geçeyim... çapkınlıktan ödül almış üyesi...
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl İmzanda yolun sonuna gelensin... yolun sonuna gelmek mi... hala anlamlandıramadıklarımdansın...
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl Sen bu forumun ayrıldığın şehri hüzünlendirenisin... ooo.. sen bu forumun en güzel cümle bulanlarındansın
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 18 yıl ooo.. sen bu forumun en güzel cümle bulanlarındansın sen bu forumun yeşim taşısın (değerli bi taştır )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.