Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Aysum sorun değil bir daha olmasın şikerim Kıs kankim ne kadar cahilsin Harbi Aysum bu kıs kim yahu
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Anaa bilmiyon mu Amelie kıss ben resim görebiliyom sanki de resim eklemiş bide Harbi Aysum bu kıs kim yahu
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Harbi Aysum bu kıs kim yahu Siz de hiç bişi bilmiyonuz... Bilen biri gelsin yahu yoksa yalancı çıkarcak bunlar beni...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl kıss ben resim görebiliyom sanki de, resim eklemiş bide Kankim sakın bana mail at deme Siz de hiç bişi bilmiyonuz... Bilen biri gelsin yahu , yoksa yalancı çıkarcak bunlar beni... Biliyos bikerem demi kıs kankim Kıs bis zararsısıs kıss niye yalancı çıkaralım ,korkma kıss bişi yapmayıs Evet
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl Kankim sakın bana mail at deme Biliyos bikerem demi kıs kankim yok demiycem kankim Sen bu forumun vazgeçilmezisin... sende siyah beyas abisisin
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 18 yıl sıcakkanlısı yaf bende ilk bakışta sakıncalısı okudum ? uykum geldi galiba hayal meyal okuyup yazıyorum sevimli bir o adarda anlayışlı espritüeli pek tanımıyorum ama herhalde iyidir mi desem acaba ?
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl karmakarışığı çok canım sıkılıyo neden bilmiyorum ? esrarengiz.................
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 18 yıl canın çok sıkkınken nasıl uyuyorsun ? söyle bizde öyle yapalım canı sıkkınken uyuyabileni
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.