Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl yeni üyelerinden ve iyi olan kişilerden tanıdığım kadarıyla..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl tatlı kardeşim.. (samsundan geleyim resmimi koycam ha buraya.. )
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl oh görcez yani seni forumun tatlı serti canım da o nasıl oluyor tatlı serti?? demek buraya da yansıtmışım biraz agresif olduğumu.. forumun en tatlısı seni..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl demek buraya da yansıtmışım biraz agresif olduğumu.. murtisan la az tartışmadın kız tartışmayı seviyon diye öyle dedim sıcakkanlısı
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl murtisan la az tartışmadın kız tartışmayı seviyon diye öyle dedim sıcakkanlısı murti san sadece o değilki.. sevimlisi..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl murti san sadece o değilki.. sevimlisi.. ya ben şimdilik bi tek onu gördüm de ondan ... O zaman forumun cadusu
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl şirinesi.. foruma fazla uğramayanı.. ya ben şimdilik bi tek onu gördüm de ondan ... O zaman forumun cadusu e biraz öle oldu.. forumun benden küçüğü..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl e biraz öle oldu.. forumun benden küçüğü.. ama yine de sınava benimle beraber girecek olanı
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 18 yıl kendisine kanımın ısındığı.. aynı duyguları hissettiğim kişisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.