Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl aha geldi en güzel... utandırıyorsun beni hemen de üstüme alındım
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Alın alın,hakediyorsun.. çok utandım şimdi bu utançla daha fala kalamam artık buralarda gidiyorum(kursa )
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl çok utandım şimdi bu utançla daha fala kalamam artık buralarda gidiyorum(kursa ) Yine mi be..Sen gelince de ben giderim yine..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Yine mi be..Sen gelince de ben giderim yine.. napiyim abim ya bitmedi gitti şu kurs biliyorum gidersin
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl napiyim abim ya bitmedi gitti şu kurs biliyorum gidersin Üzülme hadi üzülme..Elbet karşılaşırız yine..
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl benmiyim çok gezen mine abla.. kıss bunda üsülcek ne var hangi topiğe gitsem ordasın o yüsden söledim alınganı
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 18 yıl Kör gösüsün kankim hiç bilem görüyorum artık avatarını derin ama masumane bakan avatarı olanısın.. (MINEU) teşekkür ettiğimsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.