Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bana gıcık olanısın estağfurullah... böyle düşünmüş olmana üzüldüm bak şimdi.... serdar ortaçı ve johhny deep e karşı ters bir hareketin olmadığı sürece sana niye gıcık olayım kii.....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl serdar ortaca gıcığım ama johhny deep'i severim. bana s.ortaca rağmen gıcık olmayanısın. (umarım)
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl serdar ortaca gıcığım ama johhny deep'i severim. bana s.ortaca rağmen gıcık olmayanısın. (umarım) bak şimdi işler değişir işte.... serdar için akan sular durur.... önyaegılı....
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Kabusumsun kıss kankim yine yanlış topiğe yasmışsın sen benim topiği mi sandın kısss burayı sen bu forumun daha yüsünü yıkamayanısın
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl yeni üyesisin.. yeni olduğum çok belli oluyor mu? üstteki üye sevileni galiba?
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Yinemi yanlış oldu Sen bu forumun doğrucu başımısın efet kısım aynen öle sen bu forumun kendini sevileni sannedenisin
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl ööle efet amcam o benim sen benden de yenisisin Yeğenim olur kendisi efet kısım aynen öle sen bu forumun kendini sevileni sannedenisin Ukalasısın kısım sen
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.