Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Meğersem boyutu yüksek olduğu için kaldırılmış.Bu tamam artık..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Meğersem boyutu yüksek olduğu için kaldırılmış.Bu tamam artık.. umarım öğledir...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl dedesi babası yani büyüksün taurusmutisssssssssssssssssssssssss
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl walla aslında tanısamadık daha ama herkes baba dio heralde gerçkten ööle
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl h.b forumun kibar kullanıcısı teşekkür ederim denizcim focalcim bu forumun en ağır abilerindendir
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl hmm ama hala o sözcüğün anlamını bilmiyorum yf.. ben gelsim topicindeki kelimenin
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Good Afternoon'un Rumcası kısaca..Yani öğleden sonra söylenen iyi temenni sözcüğü.. Akşam bastıran yağmurusun..
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Taurus denizmu bana söyledi sakın üstüne alınma Sen bu forumun çabuk kaynaşanısın
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl o da amcamız mı bilmiyom walla gece yağmuru cidden amcamızmısın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.