Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl Toprağıma bension ama Karpus suyu varmı evladım yağmur suyu versek...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl once paraları gorelım hadı sen topragımsın senden para almayım tek karpuz suyu satmıyoruz ıcınde votkada var
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl yağmur suyu versek... Varsa biras alayım Malum çok sıcak once paraları gorelım hadı sen topragımsın senden para almayım tek karpuz suyu satmıyoruz ıcınde votkada var Toprağım tek karpuzda tekilamı var
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl sen bu forumun kahverenklisisin... sen bu forumun...su boreği manyağısın...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 19 yıl evet ne olmuş yani yap dedik hatuna aşmı eriyosun dedi üzüldüm sadece allah allah dayanamaz yapar şimdi uyumaz kavaltım hazır sabah ... manyağım ben su böğreği manyağı yahhh
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl yok öle bi şey demedim ben .... sadece imzam öle :=))) imzana da iyikii su böreği isterim yazmadın...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl sen bu forumun yenilmiş savaşçısısın en azından bir keremcik.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl oda alın yazımız olmuş öyle yenilğiyi Allah herkese nasip etsin ben ki yenilmez savaşçı yenildim sana karşı vuruldum gözlerine baldan tatlı sözlerine
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl banada nasip etti malesef kötü yenildim. sen bu forumun açıksözlüsüsün.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl sen doğrumusun kendini biliyormusun geresinin bi önemi yoktur kendine karşı yenilme yeter. insan hayatla olan kavgasında kendine yenildimi kazanaçagı pekbir sey kalmaz... sevgili dostum...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl doğru söze ne denir. sen bu forumun güzin şey pardon ilbey abisisin.
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl estafurullah bizim yapdığımız abilik deildir... sadece doğruyu söylüyoruz benim bildiklerimi belki daha fazlasını biliyorsundur...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.