Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Hala tanımıyorum.. bende unuttum ... Kankim sanırım ben yaşıyorum hala rüyalarıma bilenem giriyo yaw sen bu forumun konyayı unutamayanısın
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl admıne sorup geleyım sen bu forumun adminle arası çok iyi olanısın
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl admıne sorup geleyım Sanki manava gidip üzüm kalmıuşmı diye soracak Sevgili MINEU siz bu forumun nesisinis acep
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun unutkanısınnnnn seeenn en tatlısısınn , üstüne tanımıyorum wallaa , canımın içi
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 19 yıl Üstüne vasife olmayan her işe burnunu sokansın sananneeee Güzelyaz içindi
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl hoşgelenisin... naber yaa... Hoşbulduk senden naber bana frigo donurmayı hatırlatanısın... Değer verdiğim nadir kişilerdensin
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 19 yıl sen bu forumun polat bağlantısıssın.... Sen bu forumda beni anlayansın abicim ( polat hususunda )
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.