Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl canısın canı bu forumda beni elinin tersiyle itmeyen beni bu foruma kazandırmaya çalışan biricik arkadaşım sevgili neveser ağlamak istiyorum
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl bence yanılanısın ya da ben yanıldım, guvenç foruma ilk geldiğinde onu sevmeye çalıştım ama bazen yazdığı kötü iletilerin forum oyunlarını kirlettiğini düşünüyorum
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl haklı olanısın... bu konuda sana katılıyorum zaten...güvenç'e dilini anlayamadığımsın derken bu yönünü kastetmiştim..ama kötü niyetli olduğunu sanmıyorum...
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl meraba kızlar yaw makara yapmıcaz mı yani ? e ne zevki kalır ozaman
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl Makara yapıcaz tabi ki, bu makara yapmıycaz anlamına gelmez... ama senin biraz daha dikkat etmen lazım bence, geçenlerde ''az sonra'' topiğinde bir iletini okudum ve hiç hoş değildi, makara yapmak bu değil guvenc'cim sen bundan sonra iletilerini yazarken daha dikkatli olacak olanısın
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl yaw arkadaş ne kadar kinci bi insanmışın yaw forumun günah keçisi yaptın beni yaw alla alla tmm kabul ediyorum hataydı ama bidaha suçlanmak istemiom arkadaş yaw peki banka hortumcularının, savaş çıkaran siyasetçilerin hiç suçu yokmu ?
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl 1.si ben hiç kinci değilimdir , küsmeyi bile beceremem 2.si seni günah keçisi falan yapmadım, tatlı dille söyledim 3.sü hatayı kabul etmek doğru olan , seni suçladığım falan yok 4.sü sen suçlu değilsin, hatalıydın sadece
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl sen iyilik dağıtan ve bu forumun temelini oluşturan meleklerden sadece birisin
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl banenee çıkmam işte karıştı iyice zaten sen hoşgörülü bir üyesin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.