Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl Yolu çaylaklıktan geçen herkesle birgün bir yerde mutlaka buluşuruz Düünden daha uzak olanısın
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl bana acami diyebilirsin ama ruhuma asla ! sen bu forumun köylü güzeli gibi sırıtan gülüsün
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl sana bi sır vericem o esrar ama sakın başkasına söleme canısın ciğerisin
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl sana bi sır vericem o esrar ama sakın başkasına söleme amanın esrarcı turşususun
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl yaw hakkaten otun turşusu güzel olurmu acaba ? bak ii fikir bi denemek lazım yaz kadar güzelisin
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2006 19 yıl cok ayip cok yakistiramadim sana esrar falan cixcix en guzel sapkasi olanisin
Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 19 yıl bu soruyu ilk kez sordum bea...karıştırıyosun galiba... bu forumun müptelasısın... yuk be neveser senden önce bir defa da cerenimo sormuştu demek istedim sen ilk defa soruyosun onu zaten bilmeyen yuk bu forumun yufka yüreklisi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.