Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl seni bilmem ama ben meleğiyim valla ( birazcık kendime iyi bişiler diyim dedim yavv ) hadi hadiiiii gül biraz sen de bu forumun en şekerlerindensin
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl forumun kilit adamlarından bırı oldugun aşikar veeee benım bırıcık eniştemsin........
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Sen bu forumun yıldızlarından birisin..Bi de bu aralar çok üzüleni ama takma kafana bee. Atlatırsın. Güçlüsün.
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl bu yorumu ben üstüme alıyorum gece kuşum, ufak bi yanlışlık oldu arman cephesinde aşk işte, insan kime ne yazdığınıda bilmiyo sen bu forumun ''yağmurum''usun
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl aşk derken , hani aşık ya arman o yüzden dedim ''aşk işte'' diye!!!!! yanlış mı anladın yoksa hakkaten bizede ıslattınız
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl Örümcek adam en sevdiğim çizgi kahramandır.!!! Pardon ya yanlış topice yazmışım..
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2006 19 yıl bak gördün mü gece kuşum arman yine yanlış yazdı aşık adamın hali başka olur canııııımmmm armancım sen bu forumun şaşkınısın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.