Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun tatlı belasısın ama benim için sadece tatlısısın
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl abi yine başladılar ama yaaaaa sen bu forumun gece yağmurda dolaşmayı çok sevenisin
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Ölüyom... Sen bu forumun aynı zamanda espri gücü de oldun.. Allah iyiliğini versin emi.
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl Ölüyom... Sen bu forumun aynı zamanda espri gücü de oldun.. Allah iyiliğini versin emi. bana mı dedin armancım, yoksa şu gece yağmurda gezen bi kız var ona mı söylüyosun
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl bana mı dedin armancım, yoksa şu gece yağmurda gezen bi kız var ona mı söylüyosun Gece yağmurun da gezen kızz çoktan sırılsıklam oldu
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl farkındayım bacım farkındayım gece yağmuruna demiştim..... karçiçeğim sen bu forumun çiçeğisin işte ne denir ki .... bu arada meydün girmiş araya meydün sen bu forumun kalbisin.....
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl seher yeli yar gözündeki havadaki kuş izindeki geceleyin gök yüzündeki umut gibisin (Bunu aşkımcım için yazdım ) güzel bi parça çalıyordu da şuan bi ufak hediye olsun benden ona didim. ------------------------------- sen habire benden önce ve benden sonra yazansın (bir üsteki için)
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl bu saatte bi işsiz güçsüz adam ben varım da ondan gerçi kimi iş yerinden de giriyor ama ben işsiz olarak evden devam bu arada ismini okurken uzattığım
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun şuan acı çekenisin (allah acılarını sona erdisin)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.