Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl Sen bu foruma en tatlı dönüşünü yapan üyesin o zaman ... Aramıza hoşgeldin.
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl umarız dönüşün gidişinden muhteşem olur o zaman sende benim gibi yeni sayılırsın
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl yok zannetmiyorum ama belki ilerde alçak gönüllülük yapamam bu konuda gidişim bayağı bi muhteşemdi (daha doğrusu gidiş zamanlarımdaki haller)
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl ama minnoşum sana fazla gerek yok dedim senden özür dilerim minnoşum sen bu formun minnoşusun özür dilemene gerek yok canım benim ne yazıyım diye düşündüm öle bişey yazmak geldi sonrada .... shatin sen bu forumun elektrikli soba yakanısın
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl şaşkın sana ne dedi, sen ne yaptın, dün gece gördüm seni, ters yola saptın....
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl şaşkın sana ne dedi, sen ne yaptın, dün gece gördüm seni, ters yola saptın.... bir o yana bir bu yana sapma şaşkın tenhalarda menhalarda bitmiş aşkın..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu formun biyoloji okuyan aslan fenerlisisin biyoloji okumakmı aksine nefret ederim ben bea...
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl özür çok özür seni azizle karıştırdım düzeltiyorum sen bu formun aslan fenerlisisin bu gün işlerden dolayı serseme döndüm..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl özür çok özür seni azizle karıştırdım düzeltiyorum sen bu formun aslan fenerlisisin bu gün işlerden dolayı serseme döndüm.. heh şöyle effferem..
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu furumun yaşlı ama en karizmatik kurdusun........... iyibişi söledi di mi? sen bu forumda burdamı diye baktıklarımdansın.. azizil sende bu forumun atardamarısın
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu forumun her şeyisin ya! sende ablanın canısın....... iyibişi söledi di mi? sen bu forumda burdamı diye baktıklarımdansın.. azizil sende bu forumun atardamarısın efet ey bişeydi........ sen bu furumun saygı duyduklarımdansın.....
Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2006 19 yıl sen bu furumun para babasısın......... sen en sewiyeli forumdaşsın.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.