Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 19 yıl ne demek Erbay eger ıstıyorsan de tabııı ama 2 güncük Mizi desen daha cok hoslasırım o kadar yaşlı degılım yaawww sana abi dıyebılır mıyım?? ne bılem baktım bole devam edıyo bende bole sürdirıyım dedım...
Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2006 19 yıl ben yokken....tabe sen benüm heç bişeyümsün...... oy hemende kıskanırmış! sen benim canımsın, ablamsın ya!
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl Kendini en özlettireni ( Ceviz nerde ya ) ceviz bana kızıyor foruma yazıyorum diye ,ben gittim diye gitmiş forumdan ,şimdi sen tükürdüğünü yalıyorsun yazma diyor foruma..ama ben 8 saat bilgisayar başında sıkılıyorum napiyim işleri de çok yoğun bu aralar..
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl Anlaşıldı .. Alırım ben onun ifadesini Msn de aman gözünü seviyim kızar sonra bana şikayet mi ediyorsun beni diye..
Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 19 yıl EN ÜYESİ DİYELİM İDDİAM SONUNA KADAR, YADA KENDINİ BEĞENMİŞİN TEKİYİM
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.