Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
Hallo Godziii

Mein wichtiger Bruder wie gehts dir.....?

Hallooo

Nicht schleht

Wie geht's dir.... (ihihi kopya çektim )

------------

Hola Efendi

Todo va a estar bien mi amigo ...

hihih bu da ispanyolca olsun :D

--------------

Bis bald

• Cevaplar 792
  • Görüntü 84,1b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• aaaaaaaa yemin ederim şaşırdımmmmm şok oldumm benim hiiiççç anı defterim olmamıştı...Sevilmediğimden   sevindim, mutlu oldum, güldüm ve yemin ederim ağlayacağım vallahi billahi!!!   Hayat nasıl g

• saygılar sevgiler benden   takibimdeki nadir kişilerdensin.  

• yaa bişey sorabilir miyim?   örtmenim acabaa çok içmenin bi uyarı cezası var mıdır??

Gönderi tarihi:
Merabaaa sevgili Rua...ben bilindik ya işte arada hastalanıyorum,ve o dönemlerde bana pc ,tv, kitap okumak yani birşeye 3 satten fazla odaklanmam yasak...bende dr dan habersis pc ye gelemiyorum ama sanıyoyum bunu yaşamımın son anına dek yapacagım da kitap okumayı yegliyorum basen 3 satti geçen okumalar yapıyorum :unsure: sonu gene bana patlıyo gene hastalanıyorum ... :) işte böyle kısır bir döngüdür gidiyo ;) neyse sıcacık karşılaman için sağolasın.....gerçekten burada bazı arkadaşlarla oyundada olsa bu sayfalardada olsa birkaç kelimeyi paylaşmak bana çok iyi geliyo..belkide içtenliklerini yakaladıgımdandır!!!!!!!neyseeeeeeeeeeeeeee ..

aaa! çok ilginç bi durum bu :unsure: geçmiş olsun diycem ama giçmiyo anladığım kadarıyla. doktorlar bana herhangi bir şeye 3 saatten fazla süreyle konsantre olabileceğimi söylüyorlar. ama ben de onlara ısrarla herhangi bir şeye 20,5 dakikadan fazla konsantre olamadığımı söylüyorum (çok ciddiyim )

demek ki herkesin durumu apayrı yani. :unsure:

biz seninle her zaman paylaşımda kalmak isteriz. :clover:

Gönderi tarihi:
Hemşolar nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzz?Sevgiler....

Hemşolar mı :lol:

Gönderi tarihi:
Saya ne,ben belki falcıyımdır :P

yav düğün çok güzeldi;yalnız ben bu Diyarbakırlıların düğünlerini pek sevmedim -_- çok sıkıcı halay çekiyorlar :D

aman dur ne Godzilla nede Rua var;meskenlerini kendimize benzetmeyelim :)

aman be canım sen ne takıyosun böyle şeyleri kafana. kendi evin gibi B)

Gönderi tarihi:
aman be canım sen ne takıyosun böyle şeyleri kafana. kendi evin gibi B)

Öyle mi :wub: burası artık benim evim saylır B) kimse eli boş gelmesin -_- gelenler eve alınmayacaktır :D

''bir nehir ki ömrüm....ışığın suya değdiğ zaman,dudaklarım gözlerinde aşkı içeceğiz...bir mavzer umusunda,gözlerinin kıyısında...''

sizi böyle karşılıyorum;

Sevgili Rua'nın tabiki de Godzilla'nın da izniyle...

yemek yapmasını bilmeyenler alınmayacaktır,ilgililere duyrulur :lol:

değil mi hemşo ;)

Gönderi tarihi:
Öyle mi :wub: burası artık benim evim saylır B) kimse eli boş gelmesin -_- gelenler eve alınmayacaktır :D

''bir nehir ki ömrüm....ışığın suya değdiğ zaman,dudaklarım gözlerinde aşkı içeceğiz...bir mavzer umusunda,gözlerinin kıyısında...''

sizi böyle karşılıyorum;

değil mi hemşo ;)

doğrudur hemşo :D ..hay allah :D

burada ev sahipliğine soyunanların nedense akılları hep yemekte oluyor :) var bişey ama du bakalım.

Gönderi tarihi:

Bu arada unutmadan

Halloo Efendi

Profringen koringen trişingen

zaytturu zoytturu profiterol yok mu dur... :w00t:

angel sakın deme ne demek olduğunu, belki istememişimdir başkalarının okumasını :deli:

Gönderi tarihi:
Öyle mi burası artık benim evim saylır kimse eli boş gelmesin -_- gelenler eve alınmayacaktır :D

sizi böyle karşılıyorum;

değil mi hemşo

Cik disari cik kimsin sen kimsin ? :lol: Yemek yapmasini bilmeyen alinmicaksa senin ne isi var burda :D

Bu arada unutmadan

Halloo Efendi

Profringen koringen trişingen

zaytturu zoytturu profiterol yok mu dur... :w00t:

angel sakın deme ne demek olduğunu, belki istememişimdir başkalarının okumasını :deli:

ahhhhhhh profringen koringen demek he olmaz bu kadari :P Tamam tamam hic kimseye demicem :lol:

Gönderi tarihi:
Hallooo

Nicht schleht

Wie geht's dir.... (ihihi kopya çektim )

------------

Hola Efendi

Todo va a estar bien mi amigo ...

hihih bu da ispanyolca olsun :D

--------------

Bis bald

Ispanyolca'dan sonra niye yine ALmanca bis bald :) Adios amigos daha iyi degil mi :P Bu arada senin bilmedin hic birsey yokmudur godzi :lol:

Gönderi tarihi:
doğrudur hemşo :D ..hay allah :D

burada ev sahipliğine soyunanların nedense akılları hep yemekte oluyor :) var bişey ama du bakalım.

aşk olsun Rua,bi kerem yemek yapmasını bilsek burada olur muyuz -_- şaka şaka :D ben de ne zaman bu sayfaya gelsem acıkıyom...var bişeyler hemşo :unsure:

Gönderi tarihi:

Cik disari cik kimsin sen kimsin ? :lol: Yemek yapmasini bilmeyen alinmicaksa senin ne isi var burda :D

beni tanımadın mı :angry: eve el koydum B) işine gelirse :P kendim dışında yemek yapamayanlar alınmayacaktır,duyrulur :D ben seni çok seviyom,yarın karakola gel ha :wub:

Gönderi tarihi:
beni tanımadın mı :angry: eve el koydum B) işine gelirse :P kendim dışında yemek yapamayanlar alınmayacaktır,duyrulur :D ben seni çok seviyom,yarın karakola gel ha :wub:

:lol: karakoldan alirim seni kormaaaaaaaaaaaa ! bende seni sevdim gitti :wub: ( alindim mi iceriye :P yemek yapmam amaaaaa pasta kek vs iyi beceririm )

Gönderi tarihi:
:lol: karakoldan alirim seni kormaaaaaaaaaaaa ! bende seni sevdim gitti :wub: ( alindim mi iceriye :P yemek yapmam amaaaaa pasta kek vs iyi beceririm )

du düşüneyim...şimcik reklam arası...büyük karar reklamlardan sonra...ekranlarınızın başından ayrılmayın :D:lol::D:lol:

Gönderi tarihi:
du düşüneyim...şimcik reklam arası...büyük karar reklamlardan sonra...ekranlarınızın başından ayrılmayın :D:lol::D:lol:

Bide ortaklarinla konus (Rua ve Godzi ) :lol:

Gönderi tarihi:
Bide ortaklarinla konus (Rua ve Godzi ) :lol:

benimle alkollüyken konuşmayın; saçmalarım. :turned:

Gönderi tarihi:

zaten siz susacaksınız -_-

godziiiiii

godziiiii :unsure:

godziiiii

çok tırsıyorum aloooo

godziiiiii :unsure:

GODZİLLAAAAAAA :excl::excl:

Gönderi tarihi:
godziiiiii

godziiiii :unsure:

godziiiii

çok tırsıyorum aloooo

godziiiiii :unsure:

GODZİLLAAAAAAA :excl::excl:

sus,yoksa :angry:

Godzi azcık deprasyonda herhal -_-

bence sen sus :D

Gönderi tarihi:
sus,yoksa :angry:

Godzi azcık deprasyonda herhal -_-

bence sen sus :D

godzi depresyonda mı.

çok normal. memleket depresyonda zatii -_-

yanlış yerde doğdu o; gerçek diyorum :mellow:

Gönderi tarihi:
godzi depresyonda mı.

çok normal. memleket depresyonda zatii -_-

yanlış yerde doğdu o; gerçek diyorum :mellow:

valla işte bu gerçek -_-

bi kere yanlış yer ile de sınırlanacak değil bu yanlışlar,

dünya da yanlış dünya :D

ben de hemen uyumasam,yarın vıdı vıdı denilen bir hatundan toplantıya geç kaldım diye fırça yiyebilirim...

sen sus Rua...gidiyom;ama yine döneceğim(Yeşilçam gibi oldu yav)

Gönderi tarihi:
valla işte bu gerçek -_-

bi kere yanlış yer ile de sınırlanacak değil bu yanlışlar,

dünya da yanlış dünya :D

ben de hemen uyumasam,yarın vıdı vıdı denilen bir hatundan toplantıya geç kaldım diye fırça yiyebilirim...

sen sus Rua...gidiyom;ama yine döneceğim(Yeşilçam gibi oldu yav)

haydi iyi geceler. sustum ben.

Gönderi tarihi:

godzi bekledim bekledim gelmedin dun :) Ama ben sana ve Rua ya da topladim sekerleri.

candy-2.jpg

photo_CandyBars_large.jpg

bunlar sizlere...

( aslinda baska bir tane buldum ama ayip olmasin diye yollamiyorum :lol: )

Godzi bide sana doughnut yolluyorum yedense polis kostumumu gorunce bedava verme basladilar :wacko::huh:

doughnut.jpg

Gönderi tarihi:
godzi bekledim bekledim gelmedin dun :) Ama ben sana ve Rua ya da topladim sekerleri.

candy-2.jpg

photo_CandyBars_large.jpg

bunlar sizlere...

Aman Aman Aman... Nasıl teşekkür etsem bilemiyorum yaa :sorcerer:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.