Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

heyy senn... senn ve yine sen.. (: az önce forumdan çıkmış bulunmaktasın.. :grin: bu yüzden rahatlıkla bu sayfayı açabilriim... doğum günün yarın... ama ben sayfayı bugünden açıyorum... (: (:

evet... çok olmadı tanışalı ama maşallah hemencik ısındım sana.. sen memati..ben bulut.. (: gerçi onlar pek iyi dostlar ama.. bi de bize bak sen... (: ya mutsuzken mutlu oluyorum...eğleniyoruz biz böyle... seni oyun hamuru yaptım iyice haklısın.. :blush:

ama iyiki doğmuşsun LaRsiE.. iyiki varsın gerçekten :clover: şimdi sana bi hediye lazım demi... :w00t:

hmm... hediye sonra .. önce bir pasta keyfii... :wub:

czfi6.jpg

pastaya bakarmısın...dünya var gördün mü.. önündekilerde bizler.. :lol:

şimdi de hediyenn (:

resim174dg8.jpg

:unsure: oohoo.. ben hediyeyi vermeden bulup yemeye başlamış bile.. tatlı canavvar seni.. :wub:

doğum günün kutlu olsun.. :hug::clover:

Gönderi tarihi:

bu topici kim açacak diye merak ediyodum sen açmısın bak, hediyende çok güzel karpuz :D daha önce hiç almamıstım böle bir hediye sizlerde iyiki varsınız :)

Gönderi tarihi:

larsıe kardesım dogum gunun kutlu olsun. :flowers::clover:

ıyı kı varsın.nıce senelere kardesım :):hug:

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun Larsie...

www.inci-lay.com_gul22.jpg

şimdi oldu galiba.... :)

Gönderi tarihi:

tşk ederim sercan kardeşim güzelim bu sefer oldu :)

Gönderi tarihi:

kardeşcim demek doğum günün...seni bi kaç gün sonra bulsaydım daha iyi olurdu...hediyeden kurtulurdum :lol: :lol:

doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın sana istediğin hayalini kurduğun herşeyi getirsin...hep mutlu ol...espirili kişiliğin ve insanlara yaklaşımın,sıcaklığın hep böyle kalsın...( ne de olsa kimin kardeşi :P ) bi de kardeş sevgin(bu da benim için bi dilek oldu :lol: )

s011820yaris20pasta1it4.jpg

hediye olarakta seni Miami'ye gönderiyorum...dilediğin gibi eğlen,gez,tadını çıkar gel :grin: bi de bana Miami'den hediye getirmeyi unutma :ayakvur:

0miamimaster1pt3.jpg

Gönderi tarihi:

çok sağol zeynepcim böle bi hediye çok iyi gelicek bana sana ordan kart postal alırım :D :D şaka şaka ben tek gitmem zevki çıkmaz hep beraber bavulları hazırlayın bakim :)

Gönderi tarihi:

bişey değil kardeşcim :) kartpostal demek :getlost: o kadar gönderelim seni bi kartpostal -_-

bavulları hazırlayalım :w00t: 4 gün için 6-7 bavul yeter bana :huh::w00t:

Gönderi tarihi:

yok kesmez seni 6-7 bavul 10-15 tane alda orda saat başı kıyafet değiştirirsin :D kendi yol paramızımı zor denkleştirdik birde ayriyetten bavul parasımı vericez zeynebim yapma bi bavul yeter :D

Gönderi tarihi:

ya aslında doğru diyosun....ordanda alışveriş yapcam...mantıklı olan 1 bavulla gidip 6-7 bavulla gelmek :huh::w00t::grin:

Gönderi tarihi:

alman usulü dimi tatil :D yoksa batıcaz gibime geliyor :D

Gönderi tarihi:

bencede..kardeşcim oraya gittiğimizde alışveriş çılgınlığıma zaman zaman dur de :lol: :lol: yoksa :w00t: bilet paramız bile kalmıycak :crying::w00t:

Gönderi tarihi:

Doğum günün kutlu olsun kardeşim...ALLAH geri kalan ömrünü huzur ve sağlık içinde geçirmeni nasip etsin...

buda hediyen... B)

ferrarixt3.jpg

Gönderi tarihi:

streetsignad5.jpg

İyi ki doğmuşsun iyi varsın sevgili Larsie... İnşallah ömrün sağlıklı ve uzun olur. Güvenebileceğin sevdiklerin olur , bir ömür mutlu olursun! :wub: Sevgilerin en güzeli senin olsun mutlu yıllar

İyi ki doğdun :)

dogumgunu10002mp9.jpg

Gönderi tarihi:

Sabah hediyelerimi verememiştim,malum temizlikten fırsat bulamamıştım.Hepsi senin için...

00birthday18xy0qx6.gif

Pastasız olmaz tabi...Bu pasta tüm forum arkadaşlarım adına sana gelsin... :)

pasta1ai2gt0gu3.jpg

Şimdi de parti zamanı...

useless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gifuseless20graphics20animuk7.gif

Gönderi tarihi:

erbay :o hayalimdeki arabayı nasıl tahmin ettin aysum ve güzelim çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız hepinizi seviyorum

Gönderi tarihi:

Ben genel olarak böyle gecikirim zaten, neyse kusuruma bakmayın artık :)

Sevgili Larsie, bilgisayar bölümüne yaptığın katkılar için daha once teşekkür etme fırsatı bulamamıştım, fırsatta istifade hem teşekkürlerimi bildirmek hem de doğum gününü kutlamak isterim arkadaşım,

Teşekkürler :clover:

ve

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN :)

Mutlu ol ve mutlu kal :)

Gönderi tarihi:

sağol kardeşim sizlerde olmasınız hatırlayan olmıcak :)

Gönderi tarihi:

nice mutlu saglık dolu yıllara Larsie.. :clover: isminle hitap etcektim vazgeçtim :)

Her güzel şey, her daim gönlünce olsun... Yüreginden sevgi, yüzünden tebessüm eksik olmasın.. Mutlulugun ışıgı, hep gözlerinde olsun.. :clover: nice yıllara :)

Gönderi tarihi:

tşk ederim kardeşim :) isimlede hitap et fark etmez :) seninde herşey gönlünce olsun

Gönderi tarihi:

Mutlu yıllar LaRsiE :sorcerer: Doğum günün kutlu olsun,sağlıklı ve mutlu yaşa :clover:

Gönderi tarihi:

tşk ederim ra_dya :)

Gönderi tarihi:

d.günün kutlu olsun .... dogum günü cocugu herşey gönlünce olsun

dogum_gunu_03.gif

hediyem

Lada.jpg

hayalindeki arabaya benzedigini düsündüm :P

Gönderi tarihi:

düşünmen yeter be canım :) hayal değilde kabus gibi oldu :D

nerlerdesin sen ya özlettin kendini :)

Gönderi tarihi:

ne demek hediyem seni mutlu edebildiyse cook sevindim :P özlenmek ne güzel bir duygu tşk ederim bende hepinizi özledim

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.