Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2008 17 yıl heyy senn... senn ve yine sen.. (: az önce forumdan çıkmış bulunmaktasın.. bu yüzden rahatlıkla bu sayfayı açabilriim... doğum günün yarın... ama ben sayfayı bugünden açıyorum... (: (: evet... çok olmadı tanışalı ama maşallah hemencik ısındım sana.. sen memati..ben bulut.. (: gerçi onlar pek iyi dostlar ama.. bi de bize bak sen... (: ya mutsuzken mutlu oluyorum...eğleniyoruz biz böyle... seni oyun hamuru yaptım iyice haklısın.. ama iyiki doğmuşsun LaRsiE.. iyiki varsın gerçekten şimdi sana bi hediye lazım demi... hmm... hediye sonra .. önce bir pasta keyfii... pastaya bakarmısın...dünya var gördün mü.. önündekilerde bizler.. şimdi de hediyenn (: oohoo.. ben hediyeyi vermeden bulup yemeye başlamış bile.. tatlı canavvar seni.. doğum günün kutlu olsun..
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bu topici kim açacak diye merak ediyodum sen açmısın bak, hediyende çok güzel karpuz daha önce hiç almamıstım böle bir hediye sizlerde iyiki varsınız
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl larsıe kardesım dogum gunun kutlu olsun. ıyı kı varsın.nıce senelere kardesım
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl kardeşcim demek doğum günün...seni bi kaç gün sonra bulsaydım daha iyi olurdu...hediyeden kurtulurdum :lol: doğum günün kutlu olsun...yeni yaşın sana istediğin hayalini kurduğun herşeyi getirsin...hep mutlu ol...espirili kişiliğin ve insanlara yaklaşımın,sıcaklığın hep böyle kalsın...( ne de olsa kimin kardeşi ) bi de kardeş sevgin(bu da benim için bi dilek oldu ) hediye olarakta seni Miami'ye gönderiyorum...dilediğin gibi eğlen,gez,tadını çıkar gel bi de bana Miami'den hediye getirmeyi unutma
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl çok sağol zeynepcim böle bi hediye çok iyi gelicek bana sana ordan kart postal alırım :D şaka şaka ben tek gitmem zevki çıkmaz hep beraber bavulları hazırlayın bakim
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bişey değil kardeşcim kartpostal demek o kadar gönderelim seni bi kartpostal bavulları hazırlayalım 4 gün için 6-7 bavul yeter bana
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl yok kesmez seni 6-7 bavul 10-15 tane alda orda saat başı kıyafet değiştirirsin kendi yol paramızımı zor denkleştirdik birde ayriyetten bavul parasımı vericez zeynebim yapma bi bavul yeter
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl ya aslında doğru diyosun....ordanda alışveriş yapcam...mantıklı olan 1 bavulla gidip 6-7 bavulla gelmek
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl bencede..kardeşcim oraya gittiğimizde alışveriş çılgınlığıma zaman zaman dur de :lol: yoksa bilet paramız bile kalmıycak
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Doğum günün kutlu olsun kardeşim...ALLAH geri kalan ömrünü huzur ve sağlık içinde geçirmeni nasip etsin... buda hediyen...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl İyi ki doğmuşsun iyi varsın sevgili Larsie... İnşallah ömrün sağlıklı ve uzun olur. Güvenebileceğin sevdiklerin olur , bir ömür mutlu olursun! Sevgilerin en güzeli senin olsun mutlu yıllar İyi ki doğdun
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Sabah hediyelerimi verememiştim,malum temizlikten fırsat bulamamıştım.Hepsi senin için... Pastasız olmaz tabi...Bu pasta tüm forum arkadaşlarım adına sana gelsin... Şimdi de parti zamanı...
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl erbay hayalimdeki arabayı nasıl tahmin ettin aysum ve güzelim çok teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız hepinizi seviyorum
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Ben genel olarak böyle gecikirim zaten, neyse kusuruma bakmayın artık Sevgili Larsie, bilgisayar bölümüne yaptığın katkılar için daha once teşekkür etme fırsatı bulamamıştım, fırsatta istifade hem teşekkürlerimi bildirmek hem de doğum gününü kutlamak isterim arkadaşım, Teşekkürler ve DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN Mutlu ol ve mutlu kal
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl nice mutlu saglık dolu yıllara Larsie.. isminle hitap etcektim vazgeçtim Her güzel şey, her daim gönlünce olsun... Yüreginden sevgi, yüzünden tebessüm eksik olmasın.. Mutlulugun ışıgı, hep gözlerinde olsun.. nice yıllara
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl tşk ederim kardeşim isimlede hitap et fark etmez seninde herşey gönlünce olsun
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl Mutlu yıllar LaRsiE Doğum günün kutlu olsun,sağlıklı ve mutlu yaşa
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl d.günün kutlu olsun .... dogum günü cocugu herşey gönlünce olsun hediyem hayalindeki arabaya benzedigini düsündüm
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl düşünmen yeter be canım hayal değilde kabus gibi oldu nerlerdesin sen ya özlettin kendini
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 17 yıl ne demek hediyem seni mutlu edebildiyse cook sevindim özlenmek ne güzel bir duygu tşk ederim bende hepinizi özledim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.