Φ Senyour Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf kurallar baba kız çocuklarınla yanlız kalamaz anne erkek çocuklarla yalnız kalamaz hırsız polis olmadan yanlız kalamaz salı sadece baba anne ve polis kullanabilio herkes karşıya geçebilecekmi ? not:sayfa açılınca büyük mavi tuşa tıklayın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Linki tıkladım bende boş bi sayfa çıktı sadece.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Linki tıkladım bende boş bi sayfa çıktı sadece.. bence bir daha dene taurusmutis sonun da ....el saliyorlar.. zedan güzelmis oyun tesekkürler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Bu muydu.. Ben de açılmıyor ama zaten daha önceden biliyorum ben bunu..Gerçekten güzel oyun.. Tebrik ederim Birce.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 bir tane olsun cözebildim sonun da tesekkürler Taurusmutis bu arada hosgeldin.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2008 Hoşbuldum Birce.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2008 hırsız polis olmadan yanlız kalamaz daha basitlerini görmişyüm ama bu daha güzel, teşekkürler. yalnız yeni uğraşacaklar için bir öneri: yukarıdaki cümleyi "hırsız polis olmadan diğerleriyle yalnız kalamaz" şeklinde alın... Alıntı
Φ devrimkaratas Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2008 Hırsız - Polis Gider Polis döner Polis - Kız çocuğu gider Hırsız - Polis döner Anne - Kız çocuğu gider Anne döner Anne - Baba gider Baba döner Hırsız - Polis Gider Anne döner Anne - Baba gider Baba döner Baba - erkek çocuk gider Hırsız - Polis döner Polis - erkek çocuk gider Polis döner Polis - Hırsız Gider Bittiiiiii.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.