Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 kiyamam ki ben sana Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 amnnnn Allahımmmmmmmm gozlerıme ınananımoıyrum bu bu bu bır mantııııı :D seyyy angel pekı bunu kım yaptı.(umarım sen yapmamıssındır ) sırf merakımdan soruyorum angel yanlıs anlasılmasın yanı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 tabi canim hic yanlis anlarmiyim ben sey hmm cagla diye biri yapmis mantiyi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 Canımmm bak sana ne yaptım yogurdunu sen dök...tafuklu mantı angela bakma sen yalan yapıyoo o hazır aldı o mantıyı ....lütfen iyi ol tamamı....bir hasta yetiyoda artıyo..... kitap okumaktan vazgeçmek yok o zaman kızarım ona göre Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Birileri bana mesaj çekiyor gecenin bir vakti;az ye 150 kilo oldun diye yukardaki mantıları yiyen sanki benmişim gibi Bursercan sen daha iştemisin yaf bak sen gel dedin bende geldim...anladım daha sen sana gönderdiğim şarkıyı dinliyorsun ben bedava mesaj kartımı kaybedince foruma geldim;offffffffffffff ne zor ya sana yazmak Canım arkadaşım;dün dediklerin çok güzel geldi...yanımda olduğun için,herşeyi benimle paylaştığın için çok sağol...sevgiler! Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 ...uyku sersemliği ile uğraşırken,aaaaaaa dedirten bir mesaj;''sen zaten hep açsın'' olsun;o benim canım...bu sana! sevgili arkadaşım;aşk kelimelerde anlatılan olsa da kalpte acısıyla yaşanandır.Sevgiler... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Canımmm bak sana ne yaptım yogurdunu sen dök...tafuklu mantı angela bakma sen yalan yapıyoo o hazır aldı o mantıyı ....lütfen iyi ol tamamı....bir hasta yetiyoda artıyo..... kitap okumaktan vazgeçmek yok o zaman kızarım ona göre canımmmmmmmm tesekkur ederım yav.sen hasta olma bız bakarız kendımıze.sana bıse olmasın. senı cok ozledım yav.nerelerdesın can yoldasım.. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 hey ben halen bir sey bekliyorum sende maille yolla neye canin SIKILDI yada kim SIKTI seni yine ? heman adressi yolla o kisinin ben hal ederim he bu arada baktin filmin adi neydi ? Hani hic kimse sana yazmasin dedinde Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Unut Diyorlar Unut diyorlar seni bana Bilmiyorlar ki ne derece basmisim bagrima Bir saat seni düsünmesem olay olur olay Dilin kemigi yok ki, "unut onu" demesi kolay Kapatip gözlerimi hayal ederim seni Sorarim kendime neden unuttu beni Gözlerim dolar, derim kendime "kizim unutmamis say" Dilin kemigi yok ki, sana "unutma beni" demesi kolay Sinir oluyorum bu düsünceli halime Derman arayip durdugum derdime Uyuyamiyorum geceleri, tepemde ay Dilin kemigi yok ki, "bosver onu" demesi kolay Ben seni unutamadim, sende beni unutma Bikerecik olsun beni kirma Görmemezlikten gelme beni insan say Dilin kemigi yok ki, sana "bosverme beni" demesi kolay Canim cikmadan sana bunu arman edeyim. Takma ve unut demesi kolay yamasi zor .......... her zaman yanin dayim okey Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Bursercan,yav ne iş...ben sana bugün olan önemli gelişmeleri anlatmayacağım işte küstüm...hehe,bu arada duygusal olan fim daha bitmedi...can dostum...ben çdışı gösterecem hehe Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 hergun de Manti olmaz demi biraz da Patetes kizartmasi ye sevdigini biliyorum He bu arada bizim Turk kizi patates kese biliyormus ama Manti hic yapmamis ama galba beni gormek istemez artik deli zanediyordur Alıntı
Φ hırçın karadenizli! Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Sercan hayırdır,herkes seni yemeklerle karşılıyor. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 evde yapilmis sekli de bu Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 bu topic acıktırıyo yav... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 bu topic acıktırıyo yav... Sercan nin karnini zaten aciktirmisim o yuzden gitti gidiyor yatmaya Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Sercan,ben can arkadaşımı özledim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 -----------Güven------------- Bir insan bir insandan, Bir kadın bir erkekden, Bir erkek bir kadından, Bir arkadaş bir arkadaşdan, Bir dost bir dostan, Alacağı en güzel hediye, güvendir güven, Yeri geldiği zaman, Verecegi en güzel hediye, Güvendir güven, Sevgi imiş aşk imiş, Arkadaşmış yoldaşmış, Can imiş canan imiş, Emin imiş Emine imiş, Bir avuç güven yoksa, Demek hiç bir şey yok imiş, Güven sevgidir, Güven aşktır, Güven en büyük dostluktur, Güven yıkılmaz bir duvardır, Ver sırtını güvendiğin duvara, ..... Bu siiri ozellikle sana arman etmek istedim. Yasar Akgun'den bir siir . Bugun gelirsen konusuruz aksama okullum var bakalim ne kadar dururum burda. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Mantı Unu bir güzel su ile yoğruldu Bir süre hamur,bekletilip dinleniyordu Kıvamı gelince yumak, yumak ayrıldı Her yumak oklava ile açılıp şekilleniyordu İşte o an,başladı sevgi Açılan hamur kare, kare kesildi Sanki bir şehir kuruluyor gibiydi Bana çağrışımı,sanki bir maket şehirdi Bu ayrılan parçalar içerisine Küçük, küçük etler kondu üzerine Etlerin eşit bir şekilde,dağılmış görüntüsüne Görülmeğe değerdi onun bu şekline Ne olacak onun bundan sonraki gelişimi Sanatçı elleriyle,köşelerinin birleşimi Koskoca şehrin oluşumunda ki büzülüşünü Gözlerim mantının tek, tek dizilişini Sinilerde sıra,sıra dizilip küçüldü Hayat bu şekillendi ayrıca büzüldü Yememiş gibi,ateşe konup iyice süzüldü İşe yaramaz zannettim,tamamen küsmüştü Tam o zaman kaynamış,suyun içine düştü Kızaran mantı şaşırttı,hayrete düştü Canlandı yumuşadı,bu nasıl bir gülüştü Tabağa konunca kimi dağıldı,kimi geliş di Şimdi sıra geldi sarımsaklı yoğurtla Üzerine döküp güzelce kaşıkla Midelere indin orada biraz konakla Afiyet olsun mantı ağza verdiğin tatla B. Tonbul nasil ama Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 yanı mavı elınden gelenı yapıyon bana ezıyet cektırmek ıcın ha bu resımı koymussun bu saatte acıktım yav sevgılı angel hanım bu sıırı bana hedıye ettıgınız ıcın tesekkur ederım ama kabul edemem bu sıırı.cunku ben her okuyusumda acıkırım :D Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 yanı mavı elınden gelenı yapıyon bana ezıyet cektırmek ıcın ha bu resımı koymussun bu saatte acıktım yav sevgılı angel hanım bu sıırı bana hedıye ettıgınız ıcın tesekkur ederım ama kabul edemem bu sıırı.cunku ben her okuyusumda acıkırım :D sevgilim dostum benim dayagimi yemedin coktan kasiniyorsun demi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 yanı mavı elınden gelenı yapıyon bana ezıyet cektırmek ıcın ha bu resımı koymussun bu saatte acıktım yav sevgılı angel hanım bu sıırı bana hedıye ettıgınız ıcın tesekkur ederım ama kabul edemem bu sıırı.cunku ben her okuyusumda acıkırım :D Sen şiirle mi ackıyorsun Bursercan dur ya,artık ne zaman sana takılmak istersem yemeye dair tüm şiirleri,özlü sözleri...yazıp durcam;sonra şöle bir mantı resmi koyacam Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 sevgilim dostum benim dayagimi yemedin coktan kasiniyorsun demi sevgili yazmisdim sevgilim nerden cikti ya Manti kafami karistirmis bak birgun de sen yapta biz yiyelim he aklimdayken bizim turk kizi varya Manti yapamayan turkce si o kadar da kotu degilmis yani gecen konusdum da Turkce konusduk anlasiliyor Turkcesi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2008 Sercan tüm paramla sana çikolata aldım...bana para gönder olur mu?Bayram günü ayrıca sana bi mesaj...sevgilerle! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.