Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 hosgeldın yayamaz oyle bundan sonra cok ara verme tamam mı cıcek ıcınde tesekkurler taurusmutısın cıceklerı kadar guzel olmasalarda bununla ıdare edıcen artık Oyyy bak sen mesajda gel forma dersinde ben gelmemi amanda çiçegin güseligine bak.....nasıl oldugu degil kimin verdigi önemli gel seni şöyle komacan bir öpeyimmm hadi sen şimdi kahfaltı etmemişsindir otur ye öyle git.... hıı unutmadan şunuda iç daha zinde olursun....çiçekler vazoda sağollll......... Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 merhaba .. duygusal suların pirenası .. (şaka yaaptım..gereksiz bir şaka belki biliyom ama napiim yaptıım..)nasılsın iyimisin molina nick li bi bayan varken o sıralar tanışmıştık dimi senle bursercan.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 aaaaaa hosgeldın mavı olmayan gokyuzu dedıgı halde aslında gokyuzunun sıyah oldugunu bılen ınsan tekrar HOSGELDIN defterıme. tozlanmıstı ne zamandır burası.tozunu aldıgın ıcın ayrıyeten tesekkurler...:)senıde burada gorebılmek benı ayrı bır sevındırdı. sevgı karsılıklıdır sozune pek ınanmam yada ben bunun anlamını bılmıyorum. ama sunu soylemelıyım kı ben herkesı sevıyorum forumda. oncelık suradadır:yeterkı karsısındakı ınsanada ınsan olarak saygı duyulsun. bu foruma geldıgım zamanlar benım sıkıntılı donemlerımden bırıydı.dun konustuklarım aslında kounstuklarım degıl sadece soyleyecegım sozcuklerın tasmıs olanıydı.yanı o kadar cok soylenecek soz vardı kı dun.ama anlatacak dertlesecek kımsem yoktu o sırada.ben boyle eskılerı hatırlar uzulurum.benı tesellı edecek benımle konusacak ozellıkle benı anlayacak bır kısı var hayatımda o kısı ASK SARKILARIDIR.evet o benım hayatta tanıdıgım en ıyı dost.dınleyerek belkı ınsana daha fazla acı verıyor gıbı dusunebılırsın ama sunu da hatırlatmak ısterım yemeklerde de pul bıber kullanırız dılımızı yakacagını bıldıgımız halde.pekı neden cunku ınsana damak zevkı verıyo. yaaa yıne cok konusutm ben.ben bu forumda cok konusuyom ya normalde konusmam o kadar(mı acaba bılmıyom kı gunluk hayatta da boylemıyım acaba ) evet bak sıır seversın sen ama bu bır amator sarkının sozlerı.su anda onu dınlıyorum; o sozu soyledım aynaya bakmadan gıttın sen gıttın gıdelı buralarda hıc kımseyle konusmuyorum sen gıttın gıdelı buralarda yasanmıyor hergun aglıyorum... sana hedıyem olsun bu 4 satırlık sıır:) hoşbulduk,hoşbulduk çay yada kahve...boşver güzel bir muhabbet,değil mi ama? Sevgili Bursercan nasıl anlatmalı insana dair olan hayalleri,hayalkırıklıklarını...Nasıl anlatmalı içten içe çürüten fırtınaları...herkes başkasında arar kendini...başkalaşır kendisine...sığınacak birilerini ararsın,yanlış limanlarda bulursun kendini! Bazen üstüne gelir herşey,ben kaleme sığınırım.Yazarım saatlerce,kendimi...sadece kendimi...sense aşk şarkılarında!Değerli arkadaşım demiştim ya her insan kendi deryasında çırpınır ya,bak etrafına belki de bu da sığınılacaktır. O şarkıyı hiç dinlemedim.Eğer duyarsam aklıma sen gelirsin.Neyse ben sana çok güzel bir yazı kesip yapıştıracaktım ama Yayamaz kendin yaz diyor.Şimdi çok yorgunum valla zahmet edemem şaka şaka,en kısa zamanda...konuş ki anlasınlar uysalımızın ne güzel bir yürek taşıdığnı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 sığınacak birilerini ararsın,yanlış limanlarda bulursun kendini! ıste buna sozum yok. Bazen üstüne gelir herşey,ben kaleme sığınırım.Yazarım saatlerce,kendimi...sadece kendimi...sense aşk şarkılarında!Değerli arkadaşım demiştim ya her insan kendi deryasında çırpınır ya,bak etrafına belki de bu da sığınılacaktır. belkı manyakca bırsey bu ama emın ol kı canlıdan daha ıyı dostlar onlar.cunku kursunun uzerındeymıssın gıbı senı kımse tutamıyorsen nereye ıstersen oraya gıderler..o hayaller senınle olgunlasır senınle buyur.buda senın kalemınle benım sarkılarımla oluyo :)bır ınsanla konussan dertlerssen sadece o anlıktır uzuntusu paylasması.(en azından ben oyle goruyorum)ama onlar oyle degıl. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Bak Bursercan,şimdi sana da bir şiir çaldım,Yayamaz duymasın ama,sır tamam mı SALKIMSÖĞÜT Akıyordu su gösterip aynasında söğüt ağaçlarını. Salkımsöğütler yıkıyordu suda saçlarını! Yanan yalın kılıçları çarparak söğütlere koşuyordu kızıl atlılar güneşin battığı yere! Birden bire kuş gibi vurulmuş gibi kanadından yaralı bir atlı yuvarlandı atından! Bağırmadı, gidenleri geri çağırmadı, baktı yalnız dolu gözlerle uzaklaşan atlıların parıldayan nallarına! Ah ne yazık! Ne yazık ki ona dörtnal giden atların köpüklü boynuna bir daha yatmayacak, beyaz orduların ardında kılıç oynatmayacak! Nal sesleri sönüyor perde perde, atlılar kayboluyor güneşin battığı yerde! Atlılar atlılar kızıl atlılar, atları rüzgâr kanatlılar! Atları rüzgâr kanat... Atları rüzgâr... Atları... At... Rüzgâr kanatlı atlılar gibi geçti hayat! Akar suyun sesi dindi. Gölgeler gölgelendi renkler silindi. Siyah örtüler indi mavi gözlerine, sarktı salkımsöğütler sarı saçlarının üzerine! Ağlama salkımsöğüt ağlama, Kara suyun aynasında el bağlama! el bağlama! ağlama! en çok sevdiğim şairden!(Nazım Hikmet Ran) Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 ayyy cok mutesekkır oldum mavı. tamam yayamaza soylemem.zaten ıstesemde soyleyemıyom cunku yok ortalarda yıne. neysekı bugun mesaj cektım yasıyomus onu anladıydım ya mavı bıde yayamazdan bır rıcam olucaktı.bunu ancak sızler yapabılırsınız. bana mantı yapın nolur.bugun annemı gaza getırmeye calstıydım da olmadı yapmadı be mantısız kaldım yardım edın (yayamaz sadece yogrudu fılan hazırlasın mavı. o cıg cıg yer mantılarımı sonra ) ha mantıyı yaptıktan sonra cekılebılırsınız.gerısını ben hallederım Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Recca ederim,dur şimdi bi tane daha çalacam nassıl olsa Yayamazım yok bu aralar şimdi bende ona gayet resmi bi mesaj çekecem Ah Bursercan ben de mantıyı çok severim ama inan ki daha yumurta kırmasını bile bilmiyom,vallaha Yayamaz duyunca bana *****(ne der acaba)bile demişti. Ne mi yapcaz?Yayamazı alcaz,Erzuruma geleceğiz.Sonra Yayamaz yapcak mantıyı,sen de ev sahibi olarak servis yapcan,sofre felen ben de tabi ki en önmeli kısmı,yani yemeyi halledeceğim.Sonra bulaşıkları ben yıkarım,sen çayı demle,Yayamaz da pasta yapsın.Heee Sevgiyle,umutla ha bi de mantı hazırlığıyla kal...Yemeye gelcez inşallah(sırf senin için valla)dur şiiri çalayım Ahmed Ariften... Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz, uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 ya varya valla oyle bır ımkanımz olsada yapsak gercekten. sımdı hayal edıyom da ben ev sahıbı olmaya razıyım yane ya ben hamurunu acamıyorum onu actıkmıydı gerısını bana bırakın ben yaparım sız gecın tv ızleyın ben cok hos yemek yaparım bılmem yayamaz dedı mı bıde angelde bılır her ne kadar angel de yapamasa da :Dama kıtapla yapabılıyormus yemek. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2008 Hey Yayamaz kap kalemini,Angel hadi sende artık Erzurumda buluşup yazcaz buraya.Bursercan servis yapmaya razı çabuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk gelin,zira bekletilmeyi sevmem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm. Ne zaman gidiyoruz ? Bensiz manti yemis utanmadan bide diyor Sercan galba zaten biliyon sana cabuk isindimi. Daha ilk geldimde bana ilk hosgeldin diyenlerdin Kahve ni iki ay sonra icirdin ama neyse bak sene Turkiye'ye gelcem hazirla yemek tarifini simdiden biliyon demi ne yapcaz .... ama Manti yapmicam ben Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 aman bı gel heryerden cıkıyon ha ya ılk once bı turkıyeye gel sen sonra konusuruz sana anı defterınde belırttım nıye getıremedıgımı mantıyı. ben her kalıba sıgan bır kısıyım.yanı kul kedısı ben olsaydım her ayakkabı olurdu ayagıma angel ben burada konusmayacagım kısı-ler olsa zaten onun ne anı defterıne ne de bır baska seyde muhabbetım olur emın ol.ben herkesı severım yeterkı karsımdakı de benı sevsın saygı duysun . sımdı burada eger sana bırseyler yazıyorsam (benım defterımde olsanda ) bende sızlerı sevıyorum kı yazıyorum. bak buradan belırtmek ısterım kı ıkı kısıye kırıldım valla. bırıncı kısı mavı olmayan gokyuzu ıkıncı kısı ıse hırcın karadenızlınedenıne gelınce hırcının erzurumda askerlık yaptıgı konusunda bana soyleyebılırlerdı.bende erzurumlu olarak buradan hırcının yanına gıderdım bır ıhtıyacı fılan var mı dıyebılırdım.kırgınlıgım bu yuzden. hırcın karadenızlı nere askerlıgı yapıyorsun.yanı erzurumda neresınde.kolordu komutanlıgı mı maresal mı yoksa ılcelerden mı.? haberını beklıyorum.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 aman bı gel heryerden cıkıyon ha ya ılk once bı turkıyeye gel sen sonra konusuruz sana anı defterınde belırttım nıye getıremedıgımı mantıyı. ben her kalıba sıgan bır kısıyım.yanı kul kedısı ben olsaydım her ayakkabı olurdu ayagıma angel ben burada konusmayacagım kısı-ler olsa zaten onun ne anı defterıne ne de bır baska seyde muhabbetım olur emın ol.ben herkesı severım yeterkı karsımdakı de benı sevsın saygı duysun . sımdı burada eger sana bırseyler yazıyorsam (benım defterımde olsanda ) bende sızlerı sevıyorum kı yazıyorum. bak buradan belırtmek ısterım kı ıkı kısıye kırıldım valla. bırıncı kısı mavı olmayan gokyuzu ıkıncı kısı ıse hırcın karadenızlınedenıne gelınce hırcının erzurumda askerlık yaptıgı konusunda bana soyleyebılırlerdı.bende erzurumlu olarak buradan hırcının yanına gıderdım bır ıhtıyacı fılan var mı dıyebılırdım.kırgınlıgım bu yuzden. hırcın karadenızlı nere askerlıgı yapıyorsun.yanı erzurumda neresınde.kolordu komutanlıgı mı maresal mı yoksa ılcelerden mı.? haberını beklıyorum.... Ama Bursercan,kırılma bana!Erzurumda asker Hırçın,Horasan ilçesinde.Vallaha aklıma geldi,ama söylemeye çekindim.Sana bir çikolata alsam barışır mısın benimle? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Ama Bursercan,kırılma bana!Erzurumda asker Hırçın,Horasan ilçesinde.Vallaha aklıma geldi,ama söylemeye çekindim.Sana bir çikolata alsam barışır mısın benimle? ya yapma ya mavı cekınılecek ne varkı.ya cıdden moralım bozuldu.yanı benım tanıdıgım bırı burda olacak ben onun burda oldugundan haberım olmayacak.ondan sonra cekıp gıdecek benım sonradan haberım olacak. oldu mu sımdı... sımdı yoldasındır zaten.yarın kursum var 2-6 arası.telefonunu alsaydımda bulussaydı barı ben horasana gıderdım yaklasık 1-1.5 saat fılan suruyor.ama artık cok gec sanırım... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 sercan artik kizma da maviye baska bir zaman gorme sansin olmaz mi ? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2008 ben kızmıyoırum angel sadece sıtem edıyorum yanı.benım mavıye kızmak gıbı luksum olamaz. neyse olan oldu gecmıs olsun dıyıp konuyu kapatıcam Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Recca ederim,dur şimdi bi tane daha çalacam nassıl olsa Yayamazım yok bu aralar şimdi bende ona gayet resmi bi mesaj çekecem Ah Bursercan ben de mantıyı çok severim ama inan ki daha yumurta kırmasını bile bilmiyom,vallaha Yayamaz duyunca bana *****(ne der acaba)bile demişti. Ne mi yapcaz?Yayamazı alcaz,Erzuruma geleceğiz.Sonra Yayamaz yapcak mantıyı,sen de ev sahibi olarak servis yapcan,sofre felen ben de tabi ki en önmeli kısmı,yani yemeyi halledeceğim.Sonra bulaşıkları ben yıkarım,sen çayı demle,Yayamaz da pasta yapsın.Heee Sevgiyle,umutla ha bi de mantı hazırlığıyla kal...Yemeye gelcez inşallah(sırf senin için valla)dur şiiri çalayım Ahmed Ariften... Terketmedi sevdan beni, Aç kaldım, susuz kaldım, Hayın, karanlıktı gece, Can garip, can suskun, Can paramparça... Ve ellerim, kelepçede, Tütünsüz, uykusuz kaldım, Terketmedi sevdan beni... Amannn sankim çok zor al bakalım asii kızzzz fıstıkım bu senin afiyet ossun hem niyekine ben açıyom ki allam ya siz açacaksınız hamuru ben kıyma dolduracam angel kaynatacak bursercan sayımsaklı yogurt yapacam acemi Av kat tabaklara koyacak bende süsleyip size verecegim nassı plan ama Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 ya varya valla oyle bır ımkanımz olsada yapsak gercekten. sımdı hayal edıyom da ben ev sahıbı olmaya razıyım yane ya ben hamurunu acamıyorum onu actıkmıydı gerısını bana bırakın ben yaparım sız gecın tv ızleyın ben cok hos yemek yaparım bılmem yayamaz dedı mı bıde angelde bılır her ne kadar angel de yapamasa da :Dama kıtapla yapabılıyormus yemek. Amannnn Bursercan bak sana kıyak geçtimmmm hadi başla bakalım afiyet şeker ossun...amaanam agladı bunları yapana dek Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm. Ne zaman gidiyoruz ? Bensiz manti yemis utanmadan bide diyor Sercan galba zaten biliyon sana cabuk isindimi. Daha ilk geldimde bana ilk hosgeldin diyenlerdin Kahve ni iki ay sonra icirdin ama neyse bak sene Turkiye'ye gelcem hazirla yemek tarifini simdiden biliyon demi ne yapcaz .... ama Manti yapmicam ben Sen gelirken elin boş geldin ama neyse sanada tabak hazırladım bak angel afiyet ossunnnnnn..... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 oyy anammmm mantıııııı ya cıddıyım gıdıyım annemı kandırıp geleyım ben yarın yapalım da yıyelım.daha gecen gun yedık ama olsun o o gunde kaldı valla zor mantı yapmak gercekten. gel sen her bır tanesıne et koy sonra yerkende 5 lı 6 lı yut gıtsın bogazdan asagı bak sımdı glorıa gorurse gelır yer sımdı ben yıyeyım o gelemden tesekkuur ederım yayamazım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Sen gelirken elin boş geldin ama neyse sanada tabak hazırladım bak angel afiyet ossunnnnnn..... hah bak gozunu seveyım yayamaz bılmeden de olsa ıse yaradın angel bak bu tabaktakı gıbı pul bıberı yagda kavuruyoruz. sonra uzerıne dıleyene dokuyoruz.hanı o gun konusuyoduk ya nasıl dı dıye.ıstebızım burada boyle yapılıyo:) tesekkur ederız yayamaz angel burda yok zaten dur sogumasın ben yıyeyım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2008 baksa ya Sercan hemen benim hakkimida yemis Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Erzurum Karlı daglarda bır sehır Karasu, Fırat'ı doguran nehir, Sogugu ayazı tam bir zehir, Beyaz gelinlgini giyen Erzurum Ovasında lale,sümbül,menekse, Sıcak evlerinde vardır hep neşe, Dağlarında kavak çam ve meşe Yaylaların şehrisin sen Erzurum, Namusludur sözünde durur eri, Bakısları canlı ve de çok diri, Türklüğün sarsılmaz bır direği, Bayrağımın kırmızısı sen Erzurum Aziziye,Mecidiye,Hamidiye tabyanın, Moskofu boğmustur şanlı kanın, Türklüğe güç verdi yiğit sanın, Tarıhimin gücüsün sen Erzurum Selçuk Karabulut Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 eneeemm cok tesekkur ederuk. sagol yalnız sıırde bazı hatalar var: Ovasında lale,sümbül,menekse, Dağlarında kavak çam ve meşe Yaylaların şehrisin sen Erzurum, bu mısralar bastan sona yanlıs ben hıc erzurumda mese agacı gormedım mesela. Bayrağımın kırmızısı sen Erzurum olsa olsa beyazı olur .beyazdan(kıstan) baska bır renk goremıyoz kı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Selçuk Karabulut : yazara de sen onu hic gitmedim ki Erzuruma biliyorum yani nasil ..... ama beyendiysen ne mutlu bana Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2008 tabıkı dusunmen yeterlı angel sagolasın.sımdı ben gıdıyorum.donusum muhtesem olur mu onu da bılmem kendıne cok ıyı bak.kımseyle dövusme, mıllete zorla bı kasık al deme hadı ıyı gecelerrr:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.