Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 gıcığım şahanesin tam arkandayım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ama ama ama ama... pilot amca , pilot amca... yakınlarda bir ada görürsen salıver beni gitsin.. tek başıma.. bi bakıyım ben.. sonra haber salarım size.. ama güzelse sesimi çıkarmam... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 canem arkandayım derken ne demek istedin dur itekleme bi dur ya imdaaaaaaaaaaattttttttttttttttt Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 gıcığıııımmmmmmmmmm paçamı bırakkkkkkkkkkkkkkk Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 anneeeemm tut kanatlarımdan tutt.... hadi uzann tutucaksınn... evett.. evet.. kıs zeynepp kıs kıs ne gülüyosun.. yardım etsene... cadıı... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 hayır anlamadım düşen düşene bu helikopterden ee bu mereti kim kullanıyoo Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 bindik bi helikoptere.. gidiyoruz ıssız adanın birine... pilotu da kimse bilmiyor yandık... ya kaçırıldıysak.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 pilotu gözüm bi yerden ısırmıştı ama nerden al işte sonunda düştükmü hep beraber napıcaz şimdi gece yarısı oldu önce bir yer bulup uyuyalım frozen getir şu nevresimleri, kuş tüyü yastığım nerde, şişme yatağıda açtımmı ohh hadi iyi geceler ben uyur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 bana küçücük bir yaprak yeter.. şöyle annemin baş ucuna koyun.. ohh ne uyurum amaa be... nappıcaz..düştük şimdi pilotun eline... ama hala uyku derdindeyiz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ben bununla bi adaya düşsem katil olurum yaw sardunaydı hade gençler ben kaçtımmmm..hepinize iyi geceler..seviyorum sizi.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2008 ben de seni seviyorum teyzemm... iyi geceler... gel böyle ya.. şimdi ben de uyucam.. sayenizde güzel bir uyku olucak.. sizin vvarlığınızı hissetmeyi bile özlemişim...ben de sizi çok seviyorum..gerçekten çok özlemişim... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Issız bir adaya düşssek ada ıssız olmaktan çıkardı kesinlikle allah çene vermiş Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 hemen denize atlar arkama bakmadan kulaç atardım.. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 hiçbirşey......konuşamadan otururduk....sessiz biri zaten ... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 güzelimle adanın keşfine çıkardık Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Issız bir adaya düşssek ada ıssız olmaktan çıkardı kesinlikle allah çene vermiş aa kimmiş oo.. ben mi.. ? cıx cıx... çamur atmaa luci çamur atmaa.. ama haklısın tabii seninle bir ada ıssız olabilemez... zeynep keşif meraklım benim.. keşfedelim bakalım... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 birbirini seven iki arkadaşın konuşacak ve paylaşacak elbette çok şeyi olacaktır,birlikte çok güzel zaman geçireceğimize eminim... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2008 ılk once guzelımden balık tutmasını ısterdım.atesı yakmasını ısterdım.tabeee bende yatıyorum o arada bana nınnıler soylemesınıde ısterdım. yanı ben bırsey yapmazdım guzelım yapar benım yerıme demı canım arkadasım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Çıks ya ben düşmem bununla biy adaya baksana yan gelip yatıyoo bu döferim ki ben seni ama neyse a bu hep kışın ortasında asçık tatil yapsın diye ses çıkarmasdım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 dayakçı galiba o döverse bir de ıssız ada kurtaran da olmaz En iyisi huyuna gitmek olurdu... Eee şey bişey lazımmıydı kum deniz suyu falan Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 ooo aysumla bol bol cekiştirirdik tüm formu ee bi de meslekler hakkında konuşurduk , bide bol bol kahve icer fal bakardık artık Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 dayakçı galiba o döverse bir de ıssız ada kurtaran da olmaz En iyisi huyuna gitmek olurdu...Eee şey bişey lazımmıydı kum deniz suyu falan Çıks falla dayakçı degilim busercan yangelip yatıyoduda ben ondan şey etiydim AYSUN ile ıssız adaya düşsem şapkasını alır kaçaydım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 yayamaz baaaak benı kızdırma senı yamyamlara verırım. ben senınle kalırdım.cok ıyı olurdu ha.senı goren dıger kayıncalar yanına gelırdı.bende yakalar yerdım:) heheheh cok kotuyum demı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 yayamaz baaaak benı kızdırma senı yamyamlara verırım.ben senınle kalırdım.cok ıyı olurdu ha.senı goren dıger kayıncalar yanına gelırdı.bende yakalar yerdım:) heheheh cok kotuyum demı Eneeee şuna bak ya beni yimekten başka bişey düşünmüyo işte gel bunu döfme bak acıktı isen sana kaarlı mantay vereyim hımmm hayikaaa nefis ama ısrar edersen beni yimeye seni blendıya atar minik parçalara böler köpegime hamburger köftesi yaparım bilesin hıııı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Eneeee şuna bak ya beni yimekten başka bişey düşünmüyo işte gel bunu döfme bak acıktı isen sana kaarlı mantay vereyim hımmm hayikaaa nefis ama ısrar edersen beni yimeye seni blendıya atar minik parçalara böler köpegime hamburger köftesi yaparım bilesin hıııı tabı dusunmem daha duuur bunlar nekı.sana daha haınce planlarım var yok sen ye. yekı bende senı yıyeyım.sısmanlamaya bak sen. ben senı yemeden sen benı kopegıne yedıremeyecen he he he Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.