Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl Yazar Hepsi farklı Biri, bir özelliğiyle diğerlerinden daha farklı. ve cevap bana mantıklı geldi. seçenek sayısı az olduğundan verilen cevaplara şimdilik yorum yapmayayım da yeni bakanlar da düşünsün.
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2008 17 yıl 4 gibi geldi ortasında mavi yok!Ama öyle düşünürsen diğeri altıgen birinin içi siyah bilmem ne de olur! 5 olabilir hayalperestin dediği gibi
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl aşağıdaki beş şekilden hangisi farklıdır? 1 numara farklı bence diğerlerinde olmayan bir özelliği var
Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2008 17 yıl Yazar cevaplara yorum yapmıyorum ki yeni görenler de düşüncesini yazsın...
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Bence de 5. böyle düşünmemin sebebi 1 den 4 de kadar olan şekillerin herhengi iki tanesini karşılaştırsan aralarında hep iki fark oluyo ama herhangi birisini 5 ile karşılaştırsan bir fark oluyo
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Aslında hepsi birbirinden farklı... birinde olan digerinde yok
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Ben...5 numaralı şekil olduğunu düşünüyorum.Sebebine gelince; İlk şeklin çerçevesi kırmızı diğerleri mavi. İkinci şeklin arka planı siyah diğerleri gri. Üçüncü şeklin çerçevesi altıgen diğerleri kare. Dördündü şeklin topu gri renk diğerleri mavi. Ancak beşinci şeklin böyle ayırt edici bir farklılığı yok. Bundan dolayı 5 olabilir diye düşündüm.
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2008 17 yıl Aslında 3 te olabilir cunku digerlerinin erafı hep kareli ama onun daha farklı
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Yazar xozibo ve güzel..' e tebrikler. ilk dördünün özgün özellikleri var beşincinin yok. fark bu. doğrusu ben hemen ortadaki nesneye odaklanıp 4 demiştim...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl bi sn yha....... ilk olarak 5. si olduğunu ben söylemiştim beni neden tebrik etmedin ya da görmezden geldin acaba???? istersen bi daha bak sayfaya baştan sona eğer görmediysen...
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2008 17 yıl Yazar bi sn yha.......ilk olarak 5. si olduğunu ben söylemiştim beni neden tebrik etmedin ya da görmezden geldin acaba???? istersen bi daha bak sayfaya baştan sona eğer görmediysen... gerekçesini yazmadığın için dikkate almamıştım, sonra tebrik yazarken de unuttum... bilinçaltının da rolü olabilir unutmamda....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.