Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Machuca (2005)

Film başladığda hiç bir bilgim yoktu... bir süre sonra kendimi Türkiyede sandım bir film bu kadar benzer olayları işleyebilirmi diye düşündüm ve çok kötü anılara geri gidiş gelişlerimle gergin seyrettiğim filmi Machuca'nın penceresinden benim penceremmiş gibi seyrettiğim ve her dakikasında kendimi sarsmak zorunda kaldığım bir film... Neyse filme dönelim artık... 1973 Şili'sinde Santiago şehrindeki yoksullukla varlık arasındaki savaşın filmi... Bu savaşın ortasındaki 3 çocuğun arkadaşlık öyküsü etrafındaki politik olaylar zinciri ve bu zincirin sonundaki Cunta rejimi ve yıkılan hayaller ve yaşamlar... Mutlak izlemeniz gereken bir film eğer izlemezseniz çok şey kaybedersiniz. Özellikle Matias Quer dikkat...

Yönetmen: Andres Wood

Oyuncular: Matias Quer, Ariel Mateluna, Manuela Martelli, Ernesto Malbran, Aline Kuppenheim, Federico Luppi, Francisco Reyes, Luis Dubo, Tamara Acosta, Maria Olga Matte

post-2-1202872594_thumb.jpg

Set in 1973 Santiago amid political unrest, this tale centers on the friendship of two schoolboys from vastly different backgrounds. After receiving a scholarship for poor kids, new pupil Pedro (Ariel Mateluna) is bullied by his rich peers. Seeking escape from his stormy home life, well-to-do Gonzalo (Matias Quer) befriends Pedro. The two grow close despite class hierarchy, but politics invade the school and threaten to destroy their friendship.

Director: Andres Wood

Cast: Matias Quer, Ariel Mateluna, Manuela Martelli, Ernesto Malbran, Aline Kuppenheim, Federico Luppi, Francisco Reyes, Luis Dubo, Tamara Acosta, Maria Olga Matte

Gönderi tarihi:

konu tam bana göre :) tanıtım içinm teşekkürler adminim. İlk fırsatta bulup izleyeceğim

Gönderi tarihi:

Hani olur ya "BU FİLMİ BEĞENENLER, BİR DE ŞU FİLME BAKSIN" mevzusu, işte onun gibi, bu filmle konu açısından (Pinoche Darbesi) benzerlik gösteren "Ruhlar Evi" isimli film var bir de... Onu izlemiş miydiniz bilmem ama eğer izlemediyseniz onu da izleyin derim....

Ruhlar Evi

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.