Φ batuhan_mert Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 nefes alamıyorum bugun hayatımdaki en zor günlerden birisi yaşadım, yaşıyorum. isyan etmek ve çaresizlikler içinde gelip gidiyorum. bugun güneş doğduğundan beri içimde bir sızı var, nefes almakta bile zorlanıyorum. ellerim titriyor. buraya neden yazıyorum, acıkcası onudaçok iyi bilmiyorum. konusmak isteyipte konusabileceğim birisi olmadığından sanırım. dürüst ve net konusmaya çalışıcam. ben 6-7 sene önce bir kıza aşık oldum, sırılsıklam aşık oldum. bazı nedenlerden dolayı bir ilişkimiz olmadı, sonra koptuk. ben bu süre boyunca onu hiç ama hiç unutmadım. yokluğunda bile onu sevdim sonra birgün bir tesadüf bizi bi araya getirdi. 3 aylık bir ilişkinin içindeyiz. fiziksel olarak eli yüzü düzgün olan birisi, sosyo-ekonomik olarak türkiye ortalamasının üstünde bi yaşamı olan, büyük bir firmada iyi bir görevi olan 26 yaşında mühendisim. bir çok defalar fırsatım olmasına rağmen ben onun dışındaki bi insanı yıllarca hayatımda düşünemedim. aklımın erdiği ilk çocukluk zamanlarından beri bir insanın evleneceği insana ait olmasını ve kendisini korumasını düşündüm, savundum, gönülden inandım. önce kendime saygı duymaktan geçtiğini düşündüm bunun, sonra kim oldugunu bile bilmediğim evlenileğim kadına olan saygımdan. 26 yaşındayım ve bakirim. normalde sosyal bir insanımdır ama bugun tüm gün ağzımdan 3-5 cümle ancak çıkmıstır. o yuzden lafı fazlada uzatmak istemiyorum. dün kız arkadasımın, yıllardır yanıp tutuştuğum, uykusuz geceler geçirdiğim insanın bakire olmadığını öğrendim. nefesim kesildi, içim cız etti... duygularımı tarif etmekten bile acizim. aklıma geldikçe çıldırıyorum, duvarları yumrukluyorum. kabullenemiyorum... kabullenemiyorum ve vazgeçemiyorum. gel gitlerde boğuluyorum ve bir yumruk daha atıyorum duvara. bir insanın bir insanı sevmemesi gerektiği kadar seviyorum onu ama yinede .... bunları neden yazıyorum onu bile bilmiyorum, bana yardım et diyebileceğim birini bulamıyorum yanımda, ne kadar yalnız ve çaresiz oldugumu farkediyorum. çıkamıyorum bu durumdan, nefesim kesiliyor, kalbim sızlıyor. bir sigara daha yakıyorum ***** dünyaya Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 bu arada hosgeldın.cok uzuldum arkadasım. bu durumu ben dusunmek bıle ıstemıyorum.kız mı soyledı bakıre olmadıgını? ya valla cok uzuldum.soyleyecek bır laf bulamıyorum.turk sınemasına dondu bu ıs Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 aklımın erdiği ilk çocukluk zamanlarından beri bir insanın evleneceği insana ait olmasını ve kendisini korumasını düşündüm, savundum, gönülden inandım. önce kendime saygı duymaktan geçtiğini düşündüm bunun, sonra kim oldugunu bile bilmediğim evlenileğim kadına olan saygımdan. Fikrinize aynen ben de katılıyorum,benim fikrim de bu yönde.Durumunuza gerçekten üzüldüğümü belirtmek isterim.Zor bir durum.Fakat yapılabilecek tek şey zamanın getirdiği şeyleri yaşamak.Zaman geçtikçe kendinizi iyi hissedeceğinizi sanıyorum.Şu anda derin üzüntü yaşamanız çok normal.Zaman,zaman,zaman ......diyorum....Beraber geleceğinizi paylaşamayacaksanız ilişkiyi uzatmanın ve kendinize daha fazla zarar vermenin bir anlamı yok bence... Kendinize biraz zaman tanıyın... Alıntı
Φ batuhan_mert Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 fakat yapılabilecek tek şey zamanın getirdiği şeyleri yaşamak.Kendinize biraz zaman tanıyın... teşekkür ederim, sanırım haklısınız. bende kendime biraz zaman tanımaya karar verdim. bu psikolojiden çıkamamış isem hayatım boyunca mutsuz olucam ve mutsuz edicem. soğuk davranıyorum elimde olmadan, aklımdan bir saniye cıkmayan diyaloglar var. napıcam, nolucak bilemiyorum. her haliyle bir bataktayım. pufffffffffff. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 bosver dıyemem kardes cunku unutulması zor bır durum. bende daha 3gun once ayrılmak zorunda kaldım-kaldık.sımdı unutmaya calısıyorum.ben cok duygusalım.boyle seylerden cok cabuk etkılenır vede cok da uzun surer unutmam. emın ol bu foruma bıraz fazla zaman ayır unutmaya baslarsın. bak ben su anda boyle yapıyorum. gercektende bana esprılerı olsun cıddı anlamda olsun yardımcı olan arkadslarım var(larsie,guzelım,candıde,aysum,spices ....). su anda benım yuzumde azcık gulumseme azcık tebessum varsa bunu bu arkadslarıma borcluyum. burdan da tesekkur ederım. sen benım dedıgımı yap bak bu forumdakılerde bana katılacaklardır.en azında elınde bır ugrasın var kafanı dagıtırsın cok cabuk unutman-unutmamız dılegıyle Alıntı
Φ batuhan_mert Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 saolasın busercan arkadasım, iyi niyetine, içinin güzelliğine... bilmiyorum senin için ne demeliyim, hakkında hayırlısı olsun.. belkide hayatımda yağıtığım en iyi şeylerden birisidir buraya içimi dökmek, kendimi daha iyi hissediyorum çünkü. sıkıntıları bi şekilde dile getirmediğimizde çok aciz oluyoruz. bir gün buraya içimi dökeceğim aklımdan geçmezdi. çıkış yolu bulamasamda daha iyiyim onu biliyorum. kendimi sorguluyorum bi kaç gündür, ben hatamı yaptım bunca yılldır, boşamı savaştım kendimle ve herşeyle. cevaplarım an be an değişiyor. bir boşver diyorum seviyorum ben diyorum, onsuz olmaz diyorum... olmuyor.. an oluyor, kabullenemez oluyorum, nice kötü düşünceler geçiyor aklımdan. gelemiyorum kendime.. uyku bile haram oluyor. birisi dese ki sen yanlıssın, çünkü dese... yanlış düşünüyosun dese.. inandırsa beni, sanki dünyayı bağışlamış olacak bana. birisi dese ki sen doğrusun, şaşma bildiğinden, elini öpücem. benim bittiğim andır şu an. ne dördünce dereceden integrallar, ne -40 derece soğuklar.. ne beş parasız geçen günler. hiç bir şey bu kadar çaresiz bırakmadı beni ömrü hayatımda. ben mi çok büyütoyorum diyede soruyorum kendime, yine cevapsızım oysa. aksine ben hiç ama hiç duygusal olmayan, hayatı tii ye alan birisi olarak bilinirim. şarkılar bu kadar etkileyici, bu kadar dramatik miydi, onu bile şimdi farkediyorum. nefes alamıyorum diyorum ya, abartmıyorum. ne zormuş aşık olmak, kabullenemek.. vede vazgememek.. bu mu adaletin ey dünya? isyan etmek istiyorum, ona bile mecalim kalmıyor. yada boşverin, ben saçmalıyorum mütamadiyen Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 birisi dese ki sen yanlıssın, çünkü dese... yanlış düşünüyosun dese.. inandırsa beni, sanki dünyayı bağışlamış olacak bana. birisi dese ki sen doğrusun, şaşma bildiğinden, elini öpücem. Sevgili arkadaşım,ben senin doğru düşündüğüne inanıyorum...Çünkü... yazının en başında demiştin ki "aklımın erdiği ilk çocukluk zamanlarından beri bir insanın evleneceği insana ait olmasını ve kendisini korumasını düşündüm, savundum, gönülden inandım. önce kendime saygı duymaktan geçtiğini düşündüm bunun, sonra kim oldugunu bile bilmediğim evlenileğim kadına olan saygımdan." Bahsettiğin kızla evlensen bile mutlu olabileceğini sanmıyorum.Çünkü aklında hep şu anda hissettiklerin olacak.Bununla yaşamak belki bir ömür boyu sürecek,fakat şimdiki unutmak acın bir süre sonra sona erecektir. Ben senin yerinde olsaydım ve benim başıma böyle bir olay gelseydi kesinlikle uzatmazdım...çok üzülürdüm,fakat bitirirdim....gelecekte daha mutlu olabilmek için.... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Bahsettiğin kızla evlensen bile mutlu olabileceğini sanmıyorum. ben türbanlının türbanına olduğu kadar ateistin de düşüncelerine hoşgörüyle bakıyorum ve herkes neden böyle değil diye üzülüyorum. O bayanın neler yaşadığını, başından neler geçtiğini bilmeden nasıl böyle hoşgörüsüz olabiliyorsunuz. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 ben türbanlının türbanına olduğu kadarateistin de düşüncelerine hoşgörüyle bakıyorum ve herkes neden böyle değil diye üzülüyorum. O bayanın neler yaşadığını, başından neler geçtiğini bilmeden nasıl böyle hoşgörüsüz olabiliyorsunuz. bır nevı haklı olabılırsın.evet kızıda dınlememız lazım.onunda dusuncelerını almamız gerekır ama bu onun bu durumunu gızlemesıne bır neden olamaz.soylemesı gerekıyordu batuhana ılk bırlıktelıklerınde. tamam su olasılıgıda alalım.kızda sevıyordu batuhanda.ama batuhana bu durumu soyleyecek sonrası batuhanın ısı.batuhan kabullenırse boyle bır durumu buyuk ıhtımalle cok mutlu olurlardı.guzelımın dedıgı gıbı ''aklında hep şu anda hissettiklerin olacak.Bununla yaşamak belki bir ömür boyu sürecek,fakat şimdiki unutmak acın bir süre sonra sona erecektir.''bu durumun olma ıhtımalı cok yuksek. yanı kısacası kız bu duruma belkı ıstemeyerek geldı onu bılemıyoruz.ama bu gercegı saklaması cok ama cok yanlıs bence. karsısındakını dusunmesı gerekıyordu. zaten hep baskalarını dusundugumuz ıcın kaybedıyoruz ya neyse Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 O bayanın neler yaşadığını,başından neler geçtiğini bilmeden nasıl böyle hoşgörüsüz olabiliyorsunuz. Aslında hoşgörülü biriyimdir,hem de fazlasıyla...Fakat ben olaya şu şekilde bakıyorum:Sizin haklı olup da yanlış anlaşıldığınız bir olay düşünelim.Siz kendinizi ifade etmek için ve yanlış anlaşılmaları düzetmek için gerekli açıklamaları hemen yapmaz mısınız?Ben yapardım.Durumun tam anlaşılması için herşeyi olduğu gibi,doğru bir şekilde anlatırdım.Arkadaşımızın durumuna gelince.....Kız arkadaşı gereken açıklamaları yapmıştır.Batuhan ise kız arkadaşının başından zorla bir olayın geçmediğine kanaat getirdiği için bence bu kadar üzgün...Başından kötü bir olay geçtiğine,zorlamayla yaptırıldığına inansaydı zaten bu başlığı açmazdı....Ben böyle hissettim ve böyle değerlendiriyorum sevgili nobody...Benim fikrim bu yönde... Alıntı
Φ batuhan_mert Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 düşünceleriniz için teşekkür ederim, farklı bakış açıları kendimi anlamama yardımcı oluyor. ben konuşmamızda pişman mısın diye sormuştum. hayır demişti, yaşadığım hiç bir şeyden pişman değilim demişti. peki dedim bende. ne diyeyim. pişmanım dese çok daha kolay olurdu, onu farkettim aslında. çünkü meseleyi bu kadar içinden çıkılmaz yapan bir şekilsel durum, fiziksel bir durum diil. anlayışta, hayat görüşünde, düşünce mekanızmasında kaosumu yaratan unsurlar. kimseyi eleştirmemek lazım, herkes kendi doğrusunu, bildiğini yaşar. doğrularımıza ters düşen şeyleri yapmaz mıyız, hata yapmaz mıyız. tabiki yapıyoruz. ama ardından pişmanlıklar gelir. eğer hata yaptığımızı düşünmüyorsak pişmanda olmayız. konu hoşgörü olunca, bende kendimi hoşgörülü tanımlayabilirim sanırım. türbanlısı da, ateistide, türk'ü veya kürd'ü, eğitimli yada eğitimsiz... herşeyi her türlü kategorize edebiliriz, ama ortak tek paydamız insan olmamız. ve insan hata yapar, önemli olan hatanın ardında yatan düşüncedir. ben böyle düşünüyorum. ben kız arkadasıma şu durumu, düşüncelerimi olabildiğince samimi bir şekilde ifade etmeye çalışıcam. ve biticek sanırım herşey. ayrılsamda ayrılmasamda zarar görüyorum, işin tuhaf tarafı bi insanın en az zararlı kararı vermeye çalışması. anladım ki çözüm yok çünkü. kabullenmekte bir yara, vazgeçmekte bir yara. benim aklıma takılan bir şey var, lütfen kimse üstüne alınmasın, dediğim gibi kimsenin kimseyi yargılama hakkı olmamalı, sadece fikir tartışması yapabiliriz. hemen hemen her genç kız gelinlik mağazalarının vitrinlerine gözlerinde ışıltı ile bakar, çok özeldir gelinlik, mümkün olan en güzel gelinliği giymek ister, çünkü o gün bir bayanın en özel günlerinden biridir, hatta en özelidir. hayal ettiği kadar kusursuz ve eşsiz olmasını ister gelinliğinin. gelinliğin özel olduğunu hemen hemen hepimiz biliyoruz da, neden beyaz oldugunu kaçımız biliyoruz, buna göre yaşıyoruz, anlıyoruz. gelinlik neden beyaz? Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 gerekli açıklamaları hemen yapmaz mısınız?Ben yapardım. 3 aylık bir arkadaşlıkları var ve kız durumunu açıklamış. Anladığım kadarıyla ortada söz, nişan vs. de yok. Ve siz geç kaldı diyorsunuz??? Empati yapın lütfen, Böyle özel bir konuyu siz olsanız yazdığınız gibi hemen mi açıklardınız? Aralarında eğer evlilik konuşulmadıysa hiç de geç kalmış ya da saklamış değil, bence tabii. bu yazıyı batuhanın pişman değil açıklamasından önce yapmıştım işin rengi değişti tabii sizler haklıymışsınız Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 benim aklıma takılan bir şey var, lütfen kimse üstüne alınmasın, dediğim gibi kimsenin kimseyi yargılama hakkı olmamalı, sadece fikir tartışması yapabiliriz. Düşüncelerimiz ne kadar yakın.Ben de dikkat ettiyseniz hiç kimseyi yargılamadan,incitmeden,hoşgörüsüzlükle suçlamadan,sadece ve sadece kendi fikirlerimi belirterek yazıyorum.Sizin konuştuktan sonra üzüldüğünüzü ve çıkmaza düştüğünüzü anlamak zor olmadı benim için.Dediğim fikirlerde sabitim....aynı şeyleri düşünüyorum...Allah yardımcınız olsun.... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 yargılamadan,incitmeden,hoşgörüsüzlükle suçlamadan arkadaş kızın pişman olmadığını baştan söyleseydi tümüyle size katılırdım. Ama o zaman ki verilerle katılamazım çünkü bana göre hoşgörüsüzlüktü, hakkında hiç birşey bilinmeyen birinin terkedilmeye bırakılması. Bu yargılamak değil mi? Yine de özür dilerim Alıntı
Φ sadgirl Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 okudum,şok oldum ve çok üzüldüm arkadaşım bende çok bunalımdayım bu aralar..insan kendi başına bir şey gelince başkalarını görmüyormuş..ama daha neler var insanı derinden üzen,sarsan..son karar senin tabii..ama insanlara güvenemiyorsun işte hayat ne yazık ki sürprizlerle dolu.. bende sevgilimden ayrıyım ve mutsuzum..ama zamanla her şey düzelir..hepimiz için zaman önemli..sende zamana bırak bence ve kendin için en dogru olan kararı ver. devrik cümlelerimden dolayı özür dilerim..çok fazla ama kullanmışım zira ne yaptıgımı bilmiyorum bu aralar afedersiniz Alıntı
Φ abraham Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Herkes kendine göre haklıdır. Kız öyle pişman değilim demişse ve senin için beyaz gelinlik önemli ise düşünecek bir durum yok ortada. Düşündüğün kadar zarar edeceksin bunu bil sadece Alıntı
Φ batuhan_mert Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2008 hayat, beni neden yoruyosun Alıntı
Φ sadgirl Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2008 hayat, beni neden yoruyosun serdar ortaçın şarkısı..yormaması için insanları kendimizden çok önemsememeliyiz..ben böyle davranıyorum artık.. Alıntı
Φ efran Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2008 bu konuyu baştan beri okuorum.üzgünüm ama katılmıorum size.arkadaşım senin bi başkasına el sürememiş olmöan kişiliğinle alakalı bişe.bunun sevmekle ilgisini kıyaslıo olmanı anlamıorum.sonuçta o senin sevgilin deilmişki.neyi tartışıosun.şimdi sevgilinmiş işte.sölemiş sana açık açıkta.daha ne yani.yani demekki senin gibi bi sevgi anlayışı yok.sevmek kabullenmek demekse bence yanlışsın.aşkı hem kendine hem ona haram etme bence.önemli olan bugündür arkadaşım.ne senden öncesi.nede sonrası bugünü yaşa bence.ama sen kimseye dokunmadığın için onunda aynısını yapmasını bekliosun.belki kendince haklı olabilirsin.ama ben derimki sadece önüne bak. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.