Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2009 Bizim eve hirsizin girmesi biraz zor cunku gece gunduz karsi komsu bize gelip gideni durbunden izliyor benim yerime sanirim o hirsizin cezasini verir ... Bende oturur hirsizla karsilikli kahve icerim Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2009 Hırsız bizim eve gelip bişiler arıyorsa ben de yakalarsam... Eee ne olsa arayan belasınıda bulur mevlasınıda Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2009 Ooo Aman efendim aman... kimleri goruyorum kimler gelmis kimler gozumuz yollarda kaldi... Yanlizmi geldin yoksa arkadan baska gelen varmi ... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2009 İki kere evime hırsız girdi.Evi çok dağıtıyorlar Bi yakalasam bütün evi ona toplatır bir de bi güzel temizletirdim 1 Alıntı
Φ xprensesx Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2009 oturur karşılıklı çay içerdim... ee ne de olsa yardıma muhtaç garibim.. napçam bıçaklardım tabiiii Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 ceza vermeye gerek yokkı bızım eve gırmekle en buyuk cezayı ıslemıs olur zaten evde yıyecek ekmegım bıle yok su anda Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Bir ucak bileti alir Arabistana gonderirim gitsin birazda orada hirsizlik yapsin... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2009 evim yok ki hirsiz girsin Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Evime 10 sene önce hırsız girdi ben de cezasını bulsun diye karakola gittim tutanak tuttular. 4 ay sonra karakol amirini hırsızlarla ortaklaşa hareketten içeri aldılar. Yani tam adamına başvurmuşum. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Evime 10 sene önce hırsız girdi ben de cezasını bulsun diye karakola gittim tutanak tuttular. 4 ay sonra karakol amirini hırsızlarla ortaklaşa hareketten içeri aldılar. Yani tam adamına başvurmuşum. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2009 Ev çok dağınık zaten bize girmiş olması onun için yeterli bir ceza, gönlünü almak için ödül bile vermem gerekebilir Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2009 camdan aşağıya serbest atlaması için telkinde bulunurdum Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 bağlardım,silah dayardım ve daha önce girip vurgun yapan hırsızın adını eşkalini adresini verene kadar yumruklardım (çok fazla kurtlar vadisi seyrettim galiba ) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Yalnızdım hoş gelmiş, bir sofra kurar felekten bir gece çalardım hırsızla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Onu oğluma teslim ederim o yeter zaten.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2009 Şimdi bu hırsızın kim olduğuna bağlı güzel bir kadın hırsızsa ona çay yaparım. Aldıklarını taşımasına yardım ederim ne de olsa centilmenlik iyidir. Hıyar gibi bir adamsa beyzbol sopam kapının arkasında. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Bir gün işyerindeyken, üst kattaki bilgisayarcı taşınıyormuş ve bizden yardım istediler. Bizim çocuklar da yardım etti de kamyona yüklediler her şeyi taşındılar. Bir saat sonra polisler geldi üstteki bilgisayarcı soyulmuş bir şey gördünüz mü dediler? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 kapıyı açık bıraksam 3 gün eve uğramasam yinede hırsız girmez bizim eve Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 kapıyı açık bıraksam 3 gün eve uğramasam yinede hırsız girmez bizim eve Yine yemekleri kokuttun demi gözün körolmasın senin... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 yok ablam yaa akıllandım bu sefer herşeyi buzdolabına atıyorum sonra üşeniyorum bakmaya sonra bi bakıyom ki buzdolabında bile küflenmiş buzluğa koyuyorum bu sefer Alıntı
Φ İsYaN_HeR_YeRDe Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2010 dışı metal içi ağaç sopamın kırılıp kırılmadığını üstünde denerdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.