Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 kelimelerle oynuyoruz demek o halde ben de bu sözüne karşılık PEACE diyorum darılmaca yok çok mu peace im peace peace gülebilsem keşke ama war lık içinde zorluk çekiyorum Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 ben, godzi bunun altında kalmaz diye düşünmüştüm; doğru düşünmüşüm Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 ben, godzi bunun altında kalmaz diye düşünmüştüm; doğru düşünmüşüm benim odrisimmm doğru bilir doğru söyler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 çok mu peace im peace peace gülebilsem keşke ama war lık içinde zorluk çekiyorum ben, godzi bunun altında kalmaz diye düşünmüştüm; doğru düşünmüşüm o zaten ALTINDA kalmamış İÇİNDE kalmış WAR'lık içinde ZORluk çekmek dediğin şu olsa gerek Sayın Godzilla SAVAŞA HAAAYIIIIRRRR Alıntı
Φ blackimpact Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 güzel paylaşımlar kesinlikle savaşa hayır. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 down sendromlu oğluyla dünyada sığınılacak bir köşe arayan anne! Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 kardeşlik eski bir masalın bilgisinde kaldı. kardeşlik acımaydı... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 savaştan kaçarken,kaybolmasınlar diye iki çocuğunu iple kendine bağlayan bir anne! Alıntı
Φ gunz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 ve işte savaş Amerikan füzeleri işid birimlerini hedef almış füzeler havalanıyor, savaşlar olmasın ama işte oluyor, ne diyeceğimi bilemiyorum ama 49 konsolosluk çalışanının kaçırılması olayınıda bir türlü hazmedemiyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.