Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2008 17 yıl kelimelerle oynuyoruz demek o halde ben de bu sözüne karşılık PEACE diyorum darılmaca yok çok mu peace im peace peace gülebilsem keşke ama war lık içinde zorluk çekiyorum
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl ben, godzi bunun altında kalmaz diye düşünmüştüm; doğru düşünmüşüm
Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 17 yıl ben, godzi bunun altında kalmaz diye düşünmüştüm; doğru düşünmüşüm benim odrisimmm doğru bilir doğru söyler
Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2008 17 yıl Yazar çok mu peace im peace peace gülebilsem keşke ama war lık içinde zorluk çekiyorum ben, godzi bunun altında kalmaz diye düşünmüştüm; doğru düşünmüşüm o zaten ALTINDA kalmamış İÇİNDE kalmış WAR'lık içinde ZORluk çekmek dediğin şu olsa gerek Sayın Godzilla SAVAŞA HAAAYIIIIRRRR
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 10 yıl down sendromlu oğluyla dünyada sığınılacak bir köşe arayan anne!
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 10 yıl kardeşlik eski bir masalın bilgisinde kaldı. kardeşlik acımaydı...
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 10 yıl savaştan kaçarken,kaybolmasınlar diye iki çocuğunu iple kendine bağlayan bir anne!
Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2014 10 yıl ve işte savaş Amerikan füzeleri işid birimlerini hedef almış füzeler havalanıyor, savaşlar olmasın ama işte oluyor, ne diyeceğimi bilemiyorum ama 49 konsolosluk çalışanının kaçırılması olayınıda bir türlü hazmedemiyorum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.