Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 sercan nerde aşka lafı var sen ordasın he Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 ben 20 den sonra pes ettim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 sercan nerde aşka lafı var sen ordasın he elımde degıl onun(askın) buyuleyıcı yonu benı hep cekıyor.bırde kardes bır cocuk sobaya dokundugunda elı yanar. ve sobaya bır daha dokunmaz.her sobayı gordugunde elının yandıgını hatırlayacaktır.ve elındekı yanıga bakacaktır.burda cok ınce bır sey soylemeye calıstım.(tabı sen anlarsın ne demek ıstedıgımı).dusunsene sevdıgım ıcın onu kazanabılmek ıcın bugun amasya ya gıdıyorum.hem sehrı gezmek hemde onu gormek ıcın.ve bundan aılemın haberı yok gıdecegımden.yaptıgım seyın ne kadar dogru oldugunu da bılmıyorum ya neyse.suruklenıyom bakalım nereye kadar. yanı askta bazen ben onu bazen o benı kovalıyor.duygusal bır yapım oldugu ıcınde olabılır.e sonucta terazı burcuyum. sen daha cok gorecen benı bu konularda Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 çok fazla soru var başladım bitiremedım Alıntı
Φ canımıncanı Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2008 elımde degıl onun(askın) buyuleyıcı yonu benı hep cekıyor.bırde kardes bır cocuk sobaya dokundugunda elı yanar. ve sobaya bır daha dokunmaz.her sobayı gordugunde elının yandıgını hatırlayacaktır.ve elındekı yanıga bakacaktır.burda cok ınce bır sey soylemeye calıstım.(tabı sen anlarsın ne demek ıstedıgımı).dusunsene sevdıgım ıcın onu kazanabılmek ıcın bugun amasya ya gıdıyorum.hem sehrı gezmek hemde onu gormek ıcın.ve bundan aılemın haberı yok gıdecegımden.yaptıgım seyın ne kadar dogru oldugunu da bılmıyorum ya neyse.suruklenıyom bakalım nereye kadar. yanı askta bazen ben onu bazen o benı kovalıyor.duygusal bır yapım oldugu ıcınde olabılır.e sonucta terazı burcuyum. sen daha cok gorecen benı bu konularda sercan neler duyuyorum netice ve detayları bir an önce ögrenmek isterim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2008 seviyormusum ama halen acaba sorulari varmis Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 %100 den %83 almışım,aşkı gerçeğe yakın yaşıyormuşum yalnız soruların bir çoğu aynı.. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Suheda'yı kıskandım vallahi Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Suheda'yı kıskandım vallahi beni,niyeki Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 beni,niyeki Aşk nedir bildiği için elbette. Herkese nasip olmaz! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.