Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

madem ask doktorumuz da var soralım bakalım.tabıkı de doktor olarak once hastayı tanımalı degıl mı?bızde tanıtalım. terazı burcuyum.ask konusunda cok hassasım. hayatımda bır kısı olsun tam olsun. cıkacagım kısıyle beraber yaslanmak ısterım.yanı ılerıye donuk dusunurum.ama ne yazık kı hayatıma 4 kısı gırdı ve hepsı fos cıktı.ama gercekten asık oldum vede en cok baglandıgım kısı en son olanıydı.neyse bu kadar yeter herhalde.neyse bız ayrılmak zorunda kaldık 3 gun once.bunun en onemlı nedenı ıse farklı sehırlerde olmamızdı. o amasyada ben erzurumda.ben uzakta olmaya katlanacak kadar sevdım.ama o bunu basaramayacagımızı dusunuyordu.tama kabul edıyorum zor bır durum ama askımız ıcın yapmalıydık. sızce yanlıs mı dusunuyorum?pekı sız ne yapardınız bu durumda? maalesef bır flımın daha sonuna gelmıs olduk ayrıldık.

benım sızden ıstegım onu nasıl benlıgımden sılebılırım.tamam hafızanızdan sılebılırsınır ama su kalpten sılemıyorsunuz ıste. ben kalpten sılmek ıstıyom.cunku hafızamdan sılsemde kalbım 3-5 cayı gıbı aklıma getırıyor. o yuzden basıt cozumler ıstemıyom.

kısacası kalbıme sıstem gerı yukleme yapmak ıstıyom aslında format cekmek ıstıyom. amabunun yolunu bılmıyom ıste.

buyrun soz sızde doktor....

Gönderi tarihi:

Selam,doktor degilim ama bende acizane fikrimi verebilirim ama beni dinlersen :)

Bak oncelikle yasini bilmiyorum ama 17 ile 22 arasi bir yerlerde olabilecegini dusunuyorum yanlissam affolo...Ask acisi cekiyorsun,bu zor birsey olmali...Ancak sunu diyebilirim iki sevgili arasinda olan uzakligin aslinda aski bitirmez,aski bitiren beraberinde getiren suphe ,kusku ve digerlerinden etkilenmedir....Bak o yapamamis demekki sevgisi okadar guclu degilmis,ozaman boyle biri icin yani en ufak seyi boyle sorun eden biri icin uzulme...Sunu asla unutma;«Giden mukemmel olan degildir»,asla o en iyisiydi onun gibisini nasil birdaha bulurum diye cocukca cumlelerde kurma,cunku inan bana «Gidenin yeri daha da iyisiyle doluyor» ve gideni artik dusunmuyorsun bile...

Oncelikle eminim ozellikle yanliz kaldiginda onu dusunuyorsun ama arkadaslarinla iken okadar aklina gelmiyordur,eger boyleyse arkadaslarinla daha vakit gecir...Onlari evine davet et,sen git...Sinemaya git..Kendine bir meskale bul...En basiti resim yap...Internette video yapmasini ogren...Okula gidiyorsan ders calis...Ama bos kalma...Cunku yanlizlik,aciyi deprestirir...

Sana tavsiyem,cok cok ustune gitme,zamana birak...

Hani Nazim Demis ya;

En guzel deniz:

henuz gidilmemis olanidir,

En guzel cocuk:

henuz buyumedi.

En guzel gunlerimiz:

henuz yasamadiklarimiz,

Ve sana soylemek istedigim en guzel soz:

henuz soylememis oldugum sozdur...

Yani en guzellikler hep bizleri bekliyor...

Gönderi tarihi:
Hani Nazim Demis ya;

En guzel deniz:

henuz gidilmemis olanidir,

En guzel cocuk:

henuz buyumedi.

En guzel gunlerimiz:

henuz yasamadiklarimiz,

Ve sana soylemek istedigim en guzel soz:

henuz soylememis oldugum sozdur...

Yani en guzellikler hep bizleri bekliyor...

öncelıkle harıka bi şiirdi teşekkurler :) candıdenın yazdıklarına katılıyorum..

ben çok buyuk bı aşk acısı yaşadım,hatta işimden çevremden sosyal hayattan kopardı beni.aklımı kaçırdığımı düşünmeye başlamışdım.çok sevmiştım ve ölene kadar unutmayacağımı biliyordum.

ama ne yaptım,aylarca hüzünlü şarkı dınlemedım,aşk filmi izlemedım..kendımı toparladım ve nerde sosyal falıyet varsa ona katıldım,müzikle ilgili derslere katıldım,gösterılere katıldım.öncelerı sadece uyuyordum ve işe gıdıyorum ama okadar sosyal bir hayata gırdım ki onu düşünmeye vaktım kalmadı.. :)

unuttum mu elbette hayır,sadece gömdüm ve artık aklıma gelmıyor..bilinçli unutmayı başardım.buna bastırma da dıyebılırız..ve kendımı toparladım eski hayatıma geri döndum..yoksa benden çok şey götürecekti.

Gönderi tarihi:

ben çok buyuk bı aşk acısı yaşadım,hatta işimden çevremden sosyal hayattan kopardı beni.aklımı kaçırdığımı düşünmeye başlamışdım.çok sevmiştım ve ölene kadar unutmayacağımı biliyordum.

ama ne yaptım,aylarca hüzünlü şarkı dınlemedım,aşk filmi izlemedım..kendımı toparladım ve nerde sosyal falıyet varsa ona katıldım,müzikle ilgili derslere katıldım,gösterılere katıldım.öncelerı sadece uyuyordum ve işe gıdıyorum ama okadar sosyal bir hayata gırdım ki onu düşünmeye vaktım kalmadı.. :)

unuttum mu elbette hayır,sadece gömdüm ve artık aklıma gelmıyor..bilinçli unutmayı başardım.buna bastırma da dıyebılırız..ve kendımı toparladım eski hayatıma geri döndum..yoksa benden çok şey götürecekti.

Cok bilincli bir sekilde ustesinden gelmissin,seni kutlamak lazim :)

Gönderi tarihi:

bu benım ıcın zor olacak.cunku benım dınledıgım tek sarkı turu slow pop.bır gun dınlemeyeyım sankı bır yıldır dınlemıyormus gıbı gelıyor. bu konuda cok zorlanacagım o zaman :(

sunu soylemelıyım kı hayatımda belkıde aldıgım en cıddı karar suydu: unıversıtemı bıtırıp askerlıgımı yaptıktan sonra bu ask kaplırını acacagım.yoruldum cunku.bu benım ıcınde zor karsımda kı kalbıme karsı koyacagım. artık benım en buyuk dusmanım kalbım oldu. bırde sedelina benım bulundugum memelekette sosyal faalıyetı sıfır olan bır yer.keske olsaydı.soguk bır memleket o yuzden faalıyetıde az.

dedıgın gıbı sedelina unuttamıyorsun ama gomebılıyorsun. bazen gomdugun yere bır ugruyorsun ıstesende ıstemesende.yolun bır sekılde cakısıyor.

tesekkur ederım arkadaslar yazılarınız ıcın.

candide ve sedelina dusuncelerınızı ele alıyorum merak etmeyın bunlar benım ıcın onemlı seyler.uygulaya bıldıgım kadarını elimden geldıgı kadar uygulayacagım. :clover:

Gönderi tarihi:

Unutmadıysan ne atlatabildin nede başarabildin demektir :(

Gönderi tarihi:
Unutmadıysan ne atlatabildin nede başarabildin demektir :(

haklısın,başardığım hayata dönmekti.bıtkısel hayattan kurtulmak gibi bişey...atlattığım ise hayatımdaki insanlara tekrar yakınlaşmaktı..

çok acılar çekersın amelıyat olursun,iyileşsende arada ağrıların tutar..bazen hiç ağrın olmasa da amelıyat izine baktıkça hatırlarsın amelıyat olduğunu çektıklerını işte öyle bişee..

-_-

Gönderi tarihi:

çok acılar çekersın amelıyat olursun,iyileşsende arada ağrıların tutar..bazen hiç ağrın olmasa da amelıyat izine baktıkça hatırlarsın amelıyat olduğunu çektıklerını işte öyle bişee..

ıste bu sedelina benımde demek ıstedıgım buydu.o yuzden hayatımda bır kısı olsun tam olsun.omur boyu beraber olacagım kısıyı bulmaya cabalıyorum.zaten burcumda(terazı) da derkı'' her zaman bır es arayısı ıcındelerdır.''kendımı her zaman bır yanımın eksık oldugunu hıssedıyorum.bana acı veren bır neden de bu.

ama artık kalbım nasır tuttu.bundan sonra zor. -_-<_<

Gönderi tarihi:

çoğu ınsan hayatında bır kişi ister belki ama bu genelde pek olmaz...insanları tanıyorsun zamanla bazılarına değişik duyglar beslıyorsun bazısı ile suruyor olmayacak yerde bıtıyor...belkı de hiç olmayacak dediğin ile bir ömür boyu mutlu oluyorsun..

hayat ıstediğimiz gibi olmuyor ki...bazen tanıdığın kişiler seni o çok sveıceğin kişiye hazırlıyacakdır,işte o zaman onun farkını ve değerini diğerlerının içinden bakıp anlıyacaksın..

o nedenle bı tane olsun tam olsun desen de bu hep böyle olmayabılır kendını buna şartlandırma..yaşın ilerledıkçe hayatın çok daha farklı olduğunu öğrenıyorsun ve bu üzmuyor seni korkma. :flowers: o bıtane olsun dediğin ile hayatının yanlışını yapmakdansa doğru ınsanı bulana kadar kişilerı tanımak daha iyi bence...

amma konuştum yaw :wacko:

Gönderi tarihi:
çoğu ınsan hayatında bır kişi ister belki ama bu genelde pek olmaz...insanları tanıyorsun zamanla bazılarına değişik duyglar beslıyorsun bazısı ile suruyor olmayacak yerde bıtıyor...belkı de hiç olmayacak dediğin ile bir ömür boyu mutlu oluyorsun..

hayat ıstediğimiz gibi olmuyor ki...bazen tanıdığın kişiler seni o çok sveıceğin kişiye hazırlıyacakdır,işte o zaman onun farkını ve değerini diğerlerının içinden bakıp anlıyacaksın..

o nedenle bı tane olsun tam olsun desen de bu hep böyle olmayabılır kendını buna şartlandırma..yaşın ilerledıkçe hayatın çok daha farklı olduğunu öğrenıyorsun ve bu üzmuyor seni korkma. :flowers: o bıtane olsun dediğin ile hayatının yanlışını yapmakdansa doğru ınsanı bulana kadar kişilerı tanımak daha iyi bence...

amma konuştum yaw :wacko:

haklısın sedelina bu yazdıklarını okuyunca sanırım sen bunları yasamıssın gıbı konustun.(o bıtane olsun dediğin ile hayatının yanlışını yapmakdansa doğru ınsanı bulana kadar kişilerı tanımak daha iyi bence...)) su sozune de bayıldım dogrusu cok guzel soyledın :clover:

sagol fıkırlerını paylastıgın ıcın tesekkurler.

bu arada bır sey sorabılır mıyım?dun kızın enıstesı vefat etmıstı.ben bas saglıgı dılemıstım. sımdı bı arasam veya mesaj ceksem dogru olur mu.nasıl ıyı mı dıye.tesellı etmek amacıyla.bır turlu yapamıyorum. ne yapayım sedelina?

Gönderi tarihi:

bence bağlarını kopar..serbest bırak sevıyorsa dönecekdır,dönmezse zaten hiç senın olmamışdır..bunu unutma ^_^

Gönderi tarihi:
bence bağlarını kopar..serbest bırak sevıyorsa dönecekdır,dönmezse zaten hiç senın olmamışdır..bunu unutma ^_^

ama yazık ya sımdı cenazelerı var.onu boyle bırakmak...sonucta bır canları gıtmıs. ne bıleyım ıste offfffffffffffffff ya offffffffff

ben kendımı cok aptal hıssetmeye basladım.

Gönderi tarihi:

sevgili kardeşim aynı duruma bende düşmüştüm bir zamanlar uzak bir ilişki gerçekden yürütmek çok zor bende senin gibiydim kalbimden silemem diyordum ama başardım nasıl mı başardım ona harcadıgım secgiyi onu unutmak için kullandım ;) ve ona beslediğim duygularımın onun haketmediğini ve ve hak edecek olana bu sevgimi saklamayı düşündüm ve başardım onu unuttum ve sevgimi başkasına verdim :) ama yazdan beri kalbim boş hak edeni kalbime koyacagım hak etmeyene yolunu göstericem sen onun numarasını ve ondan ne varsa kaldır ortadan ;) ve dediklerimi yap

Gönderi tarihi:
sevgili kardeşim aynı duruma bende düşmüştüm bir zamanlar uzak bir ilişki gerçekden yürütmek çok zor bende senin gibiydim kalbimden silemem diyordum ama başardım nasıl mı başardım ona harcadıgım secgiyi onu unutmak için kullandım ;) ve ona beslediğim duygularımın onun haketmediğini ve ve hak edecek olana bu sevgimi saklamayı düşündüm ve başardım onu unuttum ve sevgimi başkasına verdim :) ama yazdan beri kalbim boş hak edeni kalbime koyacagım hak etmeyene yolunu göstericem sen onun numarasını ve ondan ne varsa kaldır ortadan ;) ve dediklerimi yap

basladım temızlıge ama yavas yavas bır anda yapamıyorum ıcım acıyo. :( bugunluk msn adresını sılebıldım.(sıldım evet ama bır sorun var tel numarasıda aklımdaaaaa msn adresı de :blink: )

senınde benım gıbı acı bır durum yasamana uzuldum dogrusu.dedıgın gıbı bızım duygularımızı hakeden kısılere bırakmalıyız. hıııı evet ya bak sımdı aklıma geldı.bızım duygularımızı hakeden kısıye haksızlık edıyoruz.onun bunları yasamasına, elıne nasır tutmus bır kalp vermeye hakkımız yok kı. :ermm: off ıste ben burda kaybedıyom hep baskalarını dusunuyom.sonra kaybeden yıne ben. :angry:

ınsallah kardes kendımı bıraz toparlayayım aranıza yenıden donucem.sımdılık baska ruyalardayım.burda gozukuyom ama oooo ben gıtmısım uzakalara.

az sabır edecegım bıtıp gıdecek bunlar. ;););)

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Yapacagin tek sey,gercegi kabullenip,hayatina yeni bir düzen vermektir.Onu yapamam bunu yapamam dersen aklindan cikaramazsin.Bak Sedelina nasil basarmis,sende dene.

Ben sigarayi icmiycem dedim ve icmedim tami tamina 3 yil oldu,ne aradim ne de sordum,yanimda pufur pufur sigara tüttürenlere baktim sadece,ne dumanini icime cektim ne de oh mübarek ne güzel kokuyor dedim.

Her neyse yani unutmak senin elindedir..

irade,irade irade...!

saygilarla

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Yapacagin tek sey,gercegi kabullenip,hayatina yeni bir düzen vermektir.Onu yapamam bunu yapamam dersen aklindan cikaramazsin.Bak Sedelina nasil basarmis,sende dene.

Ben sigarayi icmiycem dedim ve icmedim tami tamina 3 yil oldu,ne aradim ne de sordum,yanimda pufur pufur sigara tüttürenlere baktim sadece,ne dumanini icime cektim ne de oh mübarek ne güzel kokuyor dedim.

Her neyse yani unutmak senin elindedir..

irade,irade irade...!

saygilarla

uzerınden bır sene gectı hala unutlulmayan seyler var.yalnız sunu cok ıyı anladım unutmak ıstıyorsa baska asklara yelken acmalısın tabu bu yelken sırf unutmak ıcın olmamalı kısır donguden baska bırsey olmaz. ve zamanın sadece yardımcı etken oldugunu asıl etken olmadıgını anladım -_-

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
madem ask doktorumuz da var soralım bakalım.tabıkı de doktor olarak once hastayı tanımalı degıl mı?bızde tanıtalım. terazı burcuyum.ask konusunda cok hassasım. hayatımda bır kısı olsun tam olsun. cıkacagım kısıyle beraber yaslanmak ısterım.yanı ılerıye donuk dusunurum.ama ne yazık kı hayatıma 4 kısı gırdı ve hepsı fos cıktı.ama gercekten asık oldum vede en cok baglandıgım kısı en son olanıydı.neyse bu kadar yeter herhalde.neyse bız ayrılmak zorunda kaldık 3 gun once.bunun en onemlı nedenı ıse farklı sehırlerde olmamızdı. o amasyada ben erzurumda.ben uzakta olmaya katlanacak kadar sevdım.ama o bunu basaramayacagımızı dusunuyordu.tama kabul edıyorum zor bır durum ama askımız ıcın yapmalıydık. sızce yanlıs mı dusunuyorum?pekı sız ne yapardınız bu durumda? maalesef bır flımın daha sonuna gelmıs olduk ayrıldık.

benım sızden ıstegım onu nasıl benlıgımden sılebılırım.tamam hafızanızdan sılebılırsınır ama su kalpten sılemıyorsunuz ıste. ben kalpten sılmek ıstıyom.cunku hafızamdan sılsemde kalbım 3-5 cayı gıbı aklıma getırıyor. o yuzden basıt cozumler ıstemıyom.

kısacası kalbıme sıstem gerı yukleme yapmak ıstıyom aslında format cekmek ıstıyom. amabunun yolunu bılmıyom ıste.

buyrun soz sızde doktor....

aynı durumun kilometre bazında biraz daha yakın olanını ben yaşadım... o izmirdeydi ben istanbuldaydım... ilk sevgilimdi çok değer veriyodum çok da seviyodum... ilk 3 ay çok güzel geçti

ama zaman geldi büyü bozuldu... sebebini hiçbir zaman anlayamadım... kavgalar başladı... aşırı sert mizacım da eklenince şiddeti sert oldu...

bir anda kayaya toslamış gibi olduk... ne olduğunu anlayamadan da ayrıldık...

bazen geriye dönüp bakıyorum da aramızda 600 kilometre mesafe olmasaydı bu kavgaları yaşamazdk heralde...

herneyse... geri kalan 9 ay boyunca ben onu geri kazanmaya çalıştım... ama sert mizacım ve aramızdaki yaş farkı (o benden 5 yaş büyüktü) nedeniyle ailelerin olumsuz bakışı bir orta yol bulmamızı engelliyordu...

sonunda olan oldu ve ayrıldık... hiçbir açıklama yapmadan 3 hafta boyunca aramadı beni... o 3 haftanın nasıl geçtiğini anlatamam... ilk 1 hafta uyumadım... kalan 2 hafta da kendi kendime "seni unuttu... istemiyor artık... bitti bu iş.. yoluna bak" dedim kendi kendime...

tam başardığım esnada bir gece yarısı telefonum çaldı... arayan o'ydu... nişanlanmış... allah mesut etsin dedim... daha da kuvvetlendi içimdeki unutma arzusu...

zaman en büyük ilaçtır böyle durumlarda... kendini farklı şeylere kanalize olmaya zorlarsın olur biter... kolay değil biliyorum... ama yaşamaya devam etmenin tek yolu da budur... aksi halde kapkaranlık bir dünyada bulursun kendini...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.