Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
hoşgeldin...natiye katılmamak mümkün değil...hele bugünkü olaylardan sonra :D:lol::D iyi vakit geçirmen dileğiyle....

hosbulduk arkadslar da zeyynepp hayırdır ne olmus kı oyle dedın.merak ettım.natıyen bırsey mı yaptı? :)

Gönderi tarihi:

Natiyen deil ya Natalia :grin: Biiizz -_- bir şey yapmadık, bazıları yaptı biz ortaya çıkardık :w00t: Turkish-media Magazin'e bakmanı öneririz :lol: ( Oyunlarda ) :ayakvur:

Gönderi tarihi:
Natiyen deil ya Natalia :grin: Biiizz -_- bir şey yapmadık, bazıları yaptı biz ortaya çıkardık :w00t: Turkish-media Magazin'e bakmanı öneririz :lol: ( Oyunlarda ) :ayakvur:

bılıyorum ısmınıde zeyynepp oyle dıyınce bende booyle soyledım. kusura bakma. bı bakayım neyı ortaya cıkarmıssınız?

Gönderi tarihi:
bılıyorum ısmınıde zeyynepp oyle dıyınce bende booyle soyledım. kusura bakma. bı bakayım neyı ortaya cıkarmıssınız?

daha önceden yazmayı unutmuşumda sadece iş arkadaşları natalia'ye nati der -_-:D

Gönderi tarihi:

off gecenın yarısı olmuş uykum yok sıkıntıdan oraya buraya yazıyorum..gelmişken hoşgeldın deyım bari :D

Gönderi tarihi:

hoş geldin arkadaşım güzel vakit geçirceğinden şüphen olmasın :) kızlarrrr siz herkezi yakalayın bakim sizi bi yakalıyacam ben ama neyse :D

Gönderi tarihi:

Hoşgeldin bursercan iyi vakit geçirmeye başlamışsındır umarım... Biraz geç gördüm de :clover:

Gönderi tarihi:
Hoşgeldin bursercan iyi vakit geçirmeye başlamışsındır umarım... Biraz geç gördüm de :clover:

tesekkurler.burada ıyı vakıt gecırıyorum ama ıcımde buyuk fırtınalar kopuyor haytımda. onemlı degıl gec gormen

sagol

Gönderi tarihi:

Sevgili bursercan ,inan bana ben de senin durumunu merak etmeye başladım.Anladığım kadarıyla çok duygusalsın ve bu yazılarından açıkça belli oluyor.Arkadaşını ilk gördüğünde neler hissettiğini merak ediyorum.Fikirlerin değişti mi yoksa değişmedi mi?Allah yardımcın olsun... :)

Gönderi tarihi:
Sevgili bursercan ,inan bana ben de senin durumunu merak etmeye başladım.Anladığım kadarıyla çok duygusalsın ve bu yazılarından açıkça belli oluyor.Arkadaşını ilk gördüğünde neler hissettiğini merak ediyorum.Fikirlerin değişti mi yoksa değişmedi mi?Allah yardımcın olsun... :)

evet güzelim maalesef cok duygusalım.ask konusunda da cok hassas olunca boyle oluyorum ıste.bır erkek olarak bu kadar duygusal olmam normal mı onuda bılmıyom. amasya ya gıttıgımde orda gordugum an mı yoksa ılk tanısma anımız mı? hangısı anlayamadım sorunu ama ıkısınıde soyleyeyım:

ılk gordugum an ılk tanısmamızda kalbım yerınden cıkacak gıbı olmustu. :blushing: onunla her gorusmemızde sozcuklerı bır araya getırmekte zorlanıyordum.yemek bıle yemek hıc ıstemıyordum.hıc aklımdan cıkmıyordu.attıgım her adımda o yedıgım her lokmada o,sınavlarımda cozdugum her rakam.yanı herseyde aklımdaydı.ıste boyle bırseyler ıste...

amasyadan bugun sabah geldım.ellerım bos gozlerım dolu bır sekılde.orda gordugumde ona sıkı sıkı sarılmak senı sevıyorum demek ıstemıstım.heycanlıydım.hep bırlıkte olmaktı.ama kaldıgım 3 gun ıcınde sadece toplasanız 3 saat zor gorduk bırbırımızı.zaten son gun gelecegım gun enıstelerı vefat etmıstı.

bak güzelim benım bundan aldıgım tek ders ıster kız olsun ıster erkek olsun ona kalbını hemen verme.herkesı kendın gıbı gorme.ben karsımdakını de oyle olmasını beklerım.yemın edıyorum kalbımın bır yedek anahtarı da olsaydı onu yıne bu kıza verırdım.ve halen daha onda duruyor. bırgun gıder odasından gızlıce alırım anahtarımı.unuturuz gıder dıye umut edıyorum.

ask acısı ınsana tecrubeler kazandırıyor ıste.ve bır karar almıstım ben kızada demıstım olursan sen olacaksın olmazsa daha kımseyı ıstemıyorum.yoruldum cunku.cok acı cekıyorum.kapıları kapattım sımdı artık.ıstesede kımse gıremeyecek.unıversıtemı bıtırıp askerden sonra bu kapıyı belkı acarım. bu benım hayatımda aldıgım en onemlı ve en cıddı karardır.bu kesınlıkle degısmeyecek ,degıstermeyceklerde.

ooo ben roman yazmısım yıne.bak dedım sana guzelım yarama dokunulunca boyle geveze oluyom.dedıgım gıbı anlatılacak dertlesılecek cok sey var. bu kadar oluyor ıste.

neyse benımle ılgılendıgın ıcın tesekkurler guzelım sagol :clover:

Gönderi tarihi:

Hayatta herşey geçicidir,en derin aşklar bile.Bence kendini bu kadar üzmeye ve kasmaya gerek yok.Herşeyi akışına bırak.Senin adına üzüldüm,şöyle ki,çok üzülmüşsün...bundan dolayı....Umarım hayatının bundan sonrasında aldığın her karar seni hayal kırıklığına uğratmaz.Umutlu ve mutlu yarınlar dilerim.... :)

Gönderi tarihi:
Hayatta herşey geçicidir,en derin aşklar bile.Bence kendini bu kadar üzmeye ve kasmaya gerek yok.Herşeyi akışına bırak.Senin adına üzüldüm,şöyle ki,çok üzülmüşsün...bundan dolayı....Umarım hayatının bundan sonrasında aldığın her karar seni hayal kırıklığına uğratmaz.Umutlu ve mutlu yarınlar dilerim.... :)

cok tesekkur ederım guzelım sagol.umarım hayal kırıklıgına ugramam-ugramayız.ıste bu bende su ıkı sey cok var bırı umut dıgerı sabır.umudun fazlasınında zararlı oldugunu anladım.

ınsallah kardesım sen boyle seyler tatmazsın bu acıları yasamazsın.yasadıysan bundan sonra Allah bır daha tattırmasın.herkese bu dılegım :clover::clover:

Gönderi tarihi:
evet güzelim maalesef cok duygusalım.ask konusunda da cok hassas olunca boyle oluyorum ıste.bır erkek olarak bu kadar duygusal olmam normal mı onuda bılmıyom. amasya ya gıttıgımde orda gordugum an mı yoksa ılk tanısma anımız mı? hangısı anlayamadım sorunu ama ıkısınıde soyleyeyım:

ılk gordugum an ılk tanısmamızda kalbım yerınden cıkacak gıbı olmustu. :blushing: onunla her gorusmemızde sozcuklerı bır araya getırmekte zorlanıyordum.yemek bıle yemek hıc ıstemıyordum.hıc aklımdan cıkmıyordu.attıgım her adımda o yedıgım her lokmada o,sınavlarımda cozdugum her rakam.yanı herseyde aklımdaydı.ıste boyle bırseyler ıste...

amasyadan bugun sabah geldım.ellerım bos gozlerım dolu bır sekılde.orda gordugumde ona sıkı sıkı sarılmak senı sevıyorum demek ıstemıstım.heycanlıydım.hep bırlıkte olmaktı.ama kaldıgım 3 gun ıcınde sadece toplasanız 3 saat zor gorduk bırbırımızı.zaten son gun gelecegım gun enıstelerı vefat etmıstı.

bak güzelim benım bundan aldıgım tek ders ıster kız olsun ıster erkek olsun ona kalbını hemen verme.herkesı kendın gıbı gorme.ben karsımdakını de oyle olmasını beklerım.yemın edıyorum kalbımın bır yedek anahtarı da olsaydı onu yıne bu kıza verırdım.ve halen daha onda duruyor. bırgun gıder odasından gızlıce alırım anahtarımı.unuturuz gıder dıye umut edıyorum.

ask acısı ınsana tecrubeler kazandırıyor ıste.ve bır karar almıstım ben kızada demıstım olursan sen olacaksın olmazsa daha kımseyı ıstemıyorum.yoruldum cunku.cok acı cekıyorum.kapıları kapattım sımdı artık.ıstesede kımse gıremeyecek.unıversıtemı bıtırıp askerden sonra bu kapıyı belkı acarım. bu benım hayatımda aldıgım en onemlı ve en cıddı karardır.bu kesınlıkle degısmeyecek ,degıstermeyceklerde.

ooo ben roman yazmısım yıne.bak dedım sana guzelım yarama dokunulunca boyle geveze oluyom.dedıgım gıbı anlatılacak dertlesılecek cok sey var. bu kadar oluyor ıste.

neyse benımle ılgılendıgın ıcın tesekkurler guzelım sagol :clover:

sevgili bursercan, duygusal olmak aslında çok güzel bir özellik ama fazlası acı veriyor insana :( bende çok duygusal bir insanım, bazen canımı acıtsa da, bu özelliğimden bazen nefret etsemde yinede çok seviyorum duygusal olmayı ;)

bu arada amasyadan mutsuz dönmene üzüldüm :( birbirinizi az görmenize belki kız arkadaşında çok üzülmüştür ama elinden birşey gelmemiştir... ona hak ver bence ve hemen kesin cümleler kullanma... kapıları kapatmak için daha çok erken :D herşeyi zaman bırakın, bırak anahtar biraz daha kalsın onda ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.