Φ Mehdî Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Kimden : Pîr Gerçek Velî (Bay, 35) Kime : Grup: Alevî Uyan...Mehdî Geldi... Tarih : 30.1.2008 12:58 (GMT +2:00) Konu : Sayın mehdi,neye hizmet ettiğiniz iyice belli oldu artık... Sayın mehdi,neye hizmet ettiğiniz iyice belli oldu artık.Benim merak ettiğim birebir görüp mü emir alıyorsunuz dost bellediğiniz varlıklarınızdan,yoksa sadece henüz vesvese boyutunda mı? Size tavsiyem,onlardan kurtulmanın yollarını bulun en kısa zamanda,ufak tefek menfaat için sonsuz unutulacağınız yer öyle istenesi bişey olmasa gerek.Değmez kardeşim.Senin canınıda yaksalar,Rabbimizin azabı yanında hiç kalır.Kendine gel,Kuran oku,bol bol Kuran oku,Kuran dışında okuduğun illetleri at artık..Kuran yetmez diyenler gibi ayette anlatılan durumu vahimlerden olma,gel sen Kuran yeter diyenlerden ol ve hayatın değişsin.Yok illa ısrar edersen ben ondan uzak kalacağım diye,git İncil oku ya da Tevrat oku,biri seni kuşatsın yeter ki,ama onun bunun dünyalık kitaplarını bırak artık.Mümin gücünü Allah tan alır,herşeyi yaratan Allah olduğuna göre,güç sahibi Allah olduğuna göre,sadece ve sadece Allah tan kork.Sadece ve sadece Tanrımızdan kork.Korktuğun anda zaten merhameti seni kuşatır ve yardım tez gelir.Daha ben sana ne diyeyim...? ? Mehdiye biat eden elleriniz mahşer günü biatınıza şahit olacaktır...Hak,Muhammed,Ali biatınızı kabul edecektir...Hiç kuşkusuz biat Allah içindir...Öyleyse Mehdiye biat et...Vesvese yapma...Bizim ilmimiz sizileri kuşatmıştır...Asla kaçacak yeriniz yoktur...Yeryüzü bizimdir,gökyüzü bizimdir,sizler kaldınız arada...Ezelden ebede,kalu-beliden kıyamete bu fetva bu ferman bizimdir...Bu durumda ya Mehdiye biat eder kurtulursunuz...Ve yahut şeytana teslim olur helak olursunuz...Mehdi şeytanın ve onun aşağılık hizbi olan cin ve insan şeytanlarının azraili gibidir...Mazlumların hesap soracakları gün Allah'ın gazabından,Mehdinin gadabından nasibini almıyacak hiçbir zalim yoktur...Öyleyse haddini bil ve bize biat et...Allah'ın ve Mehdinin işine karışma onların işine her burnunu sokanın burnu yere sürtülecektir...Mehdi böyle söyledi... Zikr-i hakikatimizdir... ______________________ Bakî Gerçekler Demine Hû,Dost Allah Eyvallah... Gerçeğe Hû Mü'mine Yâ Alî Yâ Mehdî Sahib-î zaman... Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Mehdinin işine karışma onların işine her burnunu sokanın burnu yere sürtülecektir...Mehdi böyle söyledi... Alinti>mehdi. Nerde yaziyor mehdinin oyle soyledigi, Kuranda boyle bir sey varmi, Hasa Allah haber vermeyi unuttuda, haber verme isini, 200 yil sonrayami birakti. Diyelimki mehdi var, mehdi ne icin gelecek kardesim, sizin cikarsamaniza gore,Mehdi Isa aleyhisselama imamlik yapacak, iyide, isa aleyhisselam gelmeyecekki, mehdi ona imamlik yapsin, Kuran geldi is tamam oldu, bundan sonra baska sey bekleyen, ancak kiyametin kopmasini bekleye bilir, o kopunca ibret almak neye yarar. [047.018] [DV] Onlar, kıyamet gününün ansızın gelip çatmasını mı bekliyorlar? Şüphesiz onun alâmetleri belirmiştir. Kendilerine gelip çatınca ibret almaları neye yarar! Isa aleyhisselamin tekrar yer yuzune gelmeyecegide ayetle saabit, [005.116] [E1] Ve Allah şöyle buyurduğu zaman: «Ey Meryem oğlu İsa, sen misin o insanlara «Beni ve o anamı Allah yanında iki tanrı edinin.» diyen?» «Haşa, dedi, sen her türlü eksikliklerden münezzehsin ya Rab! Benim için gerçek olmayan bir sözü söylemem bana yakışmaz. Eğer söylemiş olsaydım elbette Sen bilirdin. Sen benim içimde olanı bilirsin, ben ise Senin zatında olanı bilmem! Şüphesiz Sen, gizlilikleri çok iyi bilensin. [005.117] [DV] Ben onlara, ancak bana emrettiğini söyledim: Benim de Rabbim, sizin de Rabbiniz olan Allah'a kulluk edin, dedim. İçlerinde bulunduğum müddetçe onlar üzerine kontrolcü idim. Beni vefat ettirince artık onlar üzerine gözetleyici yalnız sen oldun. Sen her şeyi hakkıyle görensin. saygilar, sayin, mehdi. Evren. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.