Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Çok tatlılar bunlar ,hayvanları çok severim,fakat çok da korkarım.Şirincikler için teşekkürler.. :)

Gönderi tarihi:
Çok tatlılar bunlar ,hayvanları çok severim,fakat çok da korkarım.Şirincikler için teşekkürler.. :)

şu beyaz kaplana tasma takıp gezdirdiğini düşünsene :D süper olur kanımca

Gönderi tarihi:
Bu masum hayvanların bağzıları kürkleri çin vahşive öldürülüyor, insanoğlu çok acımasız

gözünü para hırsı bürümüş insanlar acımasızca öldürüyor yazık ya nasıl bir vicdanları var

Gönderi tarihi:

Tavuskuşuna hayran kaldım ya müthiş bir şey yalnız Allah yüzüne vermiş sesinden almış güzel hayvancığın euheuh :D

Bir de o ördeklere bittim ne kadar şekerler ya

Gönderi tarihi:

tavuskuşunu resimlerde görmekle gerçekte görmek öyle farklı ki;tavuskuşunu ilk kez canlı gördüğümde hayran kalmışdım,üzerınde o kadar çok renk var ki..ve bu renkler metalık tonda

Gönderi tarihi:
tavuskuşunu resimlerde görmekle gerçekte görmek öyle farklı ki;tavuskuşunu ilk kez canlı gördüğümde hayran kalmışdım,üzerınde o kadar çok renk var ki..ve bu renkler metalık tonda

ben ordaki katil balinaya bayılıyorum ya gerçekden harika bir hayvan beslenecek gibi değil yoksa beslerdim hiç kaçarı yok :D

Gönderi tarihi:

Ama onu beslesen ne olacak sevemessin edemezsin

hayvan dediğini ellicen eline gelecek :lol::D

Gönderi tarihi:
Ama onu beslesen ne olacak sevemessin edemezsin

hayvan dediğini ellicen eline gelecek :lol::D

:D :D :D o zaman sana ordaki sincabı verelim aysum (: yok yok ele avuca gelicek diyon ördek yavrularını al sen en iyisi

Gönderi tarihi:

Oluuur :rolleyes: bizim 3 tane civcivimiz vardı bahçede salıyorduk peşimizden koşturuyorlardı sonra biz durunca bize tosluyorlardı :lol: Canım çok şekerlerdi ya sonra palazlandılar hızına yetişemedik -_-

Gönderi tarihi:
Oluuur :rolleyes: bizim 3 tane civcivimiz vardı bahçede salıyorduk peşimizden koşturuyorlardı sonra biz durunca bize tosluyorlardı :lol: Canım çok şekerlerdi ya sonra palazlandılar hızına yetişemedik -_-

ben yiğenime alıyordum civciv ufakken çok sevimlilerde biraz büyüğü böle tavuk oluyo ya gıcık oluyodum o zaman :D

Gönderi tarihi:

Böyle telekleri diken diken çıkıyor burgu burgu eline alınca batıyor :P O dönemde tipsiz oluyorlar

Gönderi tarihi:
:grin:
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Dinler hikaye....

İşte yaratıcının en güzel ayetleri bunlar!

Gerçek ayetler bunlar.

Bak bak oku, çevir çevir oku...

• 4 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.