Misafir güzelim Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Çok tatlılar bunlar ,hayvanları çok severim,fakat çok da korkarım.Şirincikler için teşekkürler.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Çok tatlılar bunlar ,hayvanları çok severim,fakat çok da korkarım.Şirincikler için teşekkürler.. şu beyaz kaplana tasma takıp gezdirdiğini düşünsene süper olur kanımca Alıntı
Φ Kullanışlıtavşan Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Bu masum hayvanların bağzıları kürkleri çin vahşive öldürülüyor, insanoğlu çok acımasız Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Bu masum hayvanların bağzıları kürkleri çin vahşive öldürülüyor, insanoğlu çok acımasız gözünü para hırsı bürümüş insanlar acımasızca öldürüyor yazık ya nasıl bir vicdanları var Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Tavuskuşuna hayran kaldım ya müthiş bir şey yalnız Allah yüzüne vermiş sesinden almış güzel hayvancığın euheuh Bir de o ördeklere bittim ne kadar şekerler ya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 tavuskuşunu resimlerde görmekle gerçekte görmek öyle farklı ki;tavuskuşunu ilk kez canlı gördüğümde hayran kalmışdım,üzerınde o kadar çok renk var ki..ve bu renkler metalık tonda Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 tavuskuşunu resimlerde görmekle gerçekte görmek öyle farklı ki;tavuskuşunu ilk kez canlı gördüğümde hayran kalmışdım,üzerınde o kadar çok renk var ki..ve bu renkler metalık tonda ben ordaki katil balinaya bayılıyorum ya gerçekden harika bir hayvan beslenecek gibi değil yoksa beslerdim hiç kaçarı yok Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ama onu beslesen ne olacak sevemessin edemezsin hayvan dediğini ellicen eline gelecek Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Ama onu beslesen ne olacak sevemessin edemezsin hayvan dediğini ellicen eline gelecek :D o zaman sana ordaki sincabı verelim aysum (: yok yok ele avuca gelicek diyon ördek yavrularını al sen en iyisi Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Oluuur bizim 3 tane civcivimiz vardı bahçede salıyorduk peşimizden koşturuyorlardı sonra biz durunca bize tosluyorlardı Canım çok şekerlerdi ya sonra palazlandılar hızına yetişemedik Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Oluuur bizim 3 tane civcivimiz vardı bahçede salıyorduk peşimizden koşturuyorlardı sonra biz durunca bize tosluyorlardı Canım çok şekerlerdi ya sonra palazlandılar hızına yetişemedik ben yiğenime alıyordum civciv ufakken çok sevimlilerde biraz büyüğü böle tavuk oluyo ya gıcık oluyodum o zaman Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Böyle telekleri diken diken çıkıyor burgu burgu eline alınca batıyor O dönemde tipsiz oluyorlar Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 aynen dediğin gibi kel aynak kusu gibi oluyolar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 ben bir at sever olarak, o beyaz ata bayıldım Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2008 Hepsi muhteşem..Şimdiye kadar bu başlığa bakmadığıma pişman oldum hatta.. Alıntı
Φ halkalıyıldız Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2008 Dinler hikaye.... İşte yaratıcının en güzel ayetleri bunlar! Gerçek ayetler bunlar. Bak bak oku, çevir çevir oku... Alıntı
Φ egos58 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2008 uyyyy!!!!! yerim sizi ben sevimliciklerr!!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.