Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

dsp_mary_janes_crochet_patterns.jpg60456aafy3.jpg

üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda :) ALLAH analı babalı büyütsün mıneum

aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona :D

HO185023VA214_250.jpg

Gönderi tarihi:

Amcası ahahha :ayakvur:

Beşiği de benden olsun yawrumun :wub: Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım :P

beikfr7.jpg

Gönderi tarihi:
dsp_mary_janes_crochet_patterns.jpg60456aafy3.jpg

üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda :) ALLAH analı babalı büyütsün mıneum

aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona :D

HO185023VA214_250.jpg

serkan amcası sana çok tşk ederiz kızımla birlikte :):clover: hem hediyeler için hemde bu topic için ;)

Allah razı olsun, darısı bütün anne ve baba olmak isteyenlerin başına diyelim :D

Gönderi tarihi:

Beşiği de benden olsun yawrumun :wub: Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım :P

beikfr7.jpg

ne gülüyosun kıss <_<:P amca olmak istemiş amcası olmuş serkanda :D

çok tşk ederim toprağım :wub: beşiği henüs almamıştık, sona bırakmıştık çok makbule geçti naty teysesi :w00t::hug:

Gönderi tarihi:
Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. :wub: Anneciği seçsin bakalım.. :hug:

25ovaltakimskq5.jpg

ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi :D ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik ;) çok tşk ediyo prensesim :wub: (tekmelerinden anladım :lol: )

Gönderi tarihi:
ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım

Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. :wub: rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. :rolleyes: onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. :wub::hug:

Gönderi tarihi:
ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi :D ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik ;) çok tşk ediyo prensesim :wub: (tekmelerinden anladım :lol: )

Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiş :grin::wub:

Gönderi tarihi:

beikfr7.jpg

sen kendine bak teyze oldun nbr :D

Gönderi tarihi:
Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. :wub: rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. :rolleyes: onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. :wub::hug:

olur söylerim diloş teysesi :D

bugün o kadar hareketli ki prensesim annesinin doğum günü ya kendince eğleniyo galiba :lol:

eminim şiiri okuyunca da tekmelemeye başlayacaktır -_-:wub:

Gönderi tarihi:
Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiş :grin::wub:

tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder -_- elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas :lol:

Gönderi tarihi:
sen kendine bak teyze oldun nbr :D

Sen sus Amca :ayakvur:

Kız çocugunu da çok severim ha.. Beraber büyütelim mi kıs :wub: Pek severim süslemeyi :P

Gönderi tarihi:
Hediyelerin hepsi bu kadar mı :huh:<_< Birasda altın falan taksanısa :shifty: Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını :rolleyes::w00t:

alırsın almasına da teslim edermisin bilmiyorum :huh::lol: onun için sen sahmet etme kankim, ben toplarım hepsini :w00t:

Gönderi tarihi:
Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman :( Ben yardım ederim kankim :shifty::w00t:

Paragöz <_< Sen hep topragımı saf san demi <_< ( Alınma topragım -_-:lol: )

Gönderi tarihi:
Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim <_< Zira kahrından yeri dar geliyordur :(:yuvarlan:

Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır -_- Tekme tokat olacaktır :w00t:

kısım niye kahrolsun benim prensesim <_<:P

mutluluk tekmeleri bunlar bi kerem :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.