Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda ALLAH analı babalı büyütsün mıneum aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Amcası ahahha Beşiği de benden olsun yawrumun Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. Anneciği seçsin bakalım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 üşütmesin canım benim bu soğuk havalarda ALLAH analı babalı büyütsün mıneum aman nazar değmesin serkan amcası feda olsun ona serkan amcası sana çok tşk ederiz kızımla birlikte hem hediyeler için hemde bu topic için Allah razı olsun, darısı bütün anne ve baba olmak isteyenlerin başına diyelim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Amcası ahahha Beşiği de benden olsun yawrumun Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım ne gülüyosun kıss amca olmak istemiş amcası olmuş serkanda çok tşk ederim toprağım beşiği henüs almamıştık, sona bırakmıştık çok makbule geçti naty teysesi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Minik prensesimize yakışacak üç tane bebek odası seçeneği sunuyorum.. Anneciği seçsin bakalım.. ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ayyyyyyyy hepsi çok güseller diloş teysesi ama bis kızımla bu pembe takımı seçtik çok tşk ediyo prensesim (tekmelerinden anladım ) Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiş Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Amcası ahahha Beşiği de benden olsun yawrumun Nazar boncugunu da yatağa takıver topragım sen kendine bak teyze oldun nbr Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 mıne bendende yegenime hediye olsun bunlar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Hediyelerin hepsi bu kadar mı Birasda altın falan taksanısa Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Yerim ben onun tekme atan minicik ayaklarını.. rica ettiğimi söyle annesi..birde senin anı defterinde diloş teyzesi'nin ikiniz için yazdığı bir şiir var.. onuda oku bakalım ne tepki verecek prensesimiz.. olur söylerim diloş teysesi bugün o kadar hareketli ki prensesim annesinin doğum günü ya kendince eğleniyo galiba eminim şiiri okuyunca da tekmelemeye başlayacaktır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim Zira kahrından yeri dar geliyordur Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır Tekme tokat olacaktır Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Yawruum tekmeleyerek tsk de edermiş tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 bunlar da benden tşk ederiz zeynep teysesi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 sen kendine bak teyze oldun nbr Sen sus Amca Kız çocugunu da çok severim ha.. Beraber büyütelim mi kıs Pek severim süslemeyi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 mıne bendende yegenime hediye olsun bunlar... ayyyyyyy çok şeker bunlar tşk ederiz erbay dayısı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 tabiii çok kibardır benim kızım , tekmeleyerek tşk eder elif teysesi gibim şiddetten hiç hoşlanmas Elif teysesi kadar başına taş düşsün diyecem ama benim gibi bi güsellik abidesine yasık olacak Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Hediyelerin hepsi bu kadar mı Birasda altın falan taksanısa Sen yorma kendini kankim ben bekler alırım altınlarını alırsın almasına da teslim edermisin bilmiyorum onun için sen sahmet etme kankim, ben toplarım hepsini Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman Ben yardım ederim kankim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kıs senin karnın burnunda hepiciğini toplayaman Ben yardım ederim kankim Paragöz Sen hep topragımı saf san demi ( Alınma topragım ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kısım senin doğum günün diye eğlence falan yapmıyordur yeğenim Zira kahrından yeri dar geliyordur Bu arada Diloşun yasdığı şiire tepkisi kesinlikle tekme olmayacaktır Tekme tokat olacaktır kısım niye kahrolsun benim prensesim mutluluk tekmeleri bunlar bi kerem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Kısım senin toprağın ne cingös biliyon mu sen Burda saf kelimesi bir tek benim için geçerli Usaylı gören masum köylü Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 bunlar da benden olsun.. miniğimiz hayırlı günlere kalsın.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.