Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bana bu yazdıklarını kanıtlayabılırmısın??

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Bence böyle birşeyi teklif etmeniz bile saçma... SARDUNYAM, sadece tek bir örnek vermiş. bunlar Türkiye'de yaşanılan ve bu gidişle yaşanılacak şeyler.........Siz hiçmi çevrenize bakmıyorsunuz veya pardon görmüyormusunuz? Sadece bakmakla mı yetiniyorsunuz?

Gönderi tarihi:
Özgürlükten kastı sadece cinsellik olarak algılayanlar az değildir...

Helede o reklam afişlerindeki kadını sex objesi gibi göstermek ne büyük bir marifet değilmi?Nasılda değer veriliyor kadına bakarmısınız... -_-

sayin suheda

Özgürlükten yana olanlar kadini cinsel obje olarak görseydi herhalde seriati secerlerdi cünkü bu rejimlerde erkegin gücüde önemli degil ! sex objesi olarak kendisine bagliyabilir.. hatda daha degisik fantazileri icin 4 kadina kadar acilm mesafeside yaratabilirdi! cünkü özgürlük var?

iste burda püf noktasina bakarsak özgürlükten yana olanlar ya bir arkadas ve yahutda bu arkadasligin devaminda tercihleri dogruysa tek bir esle hemde resmi nikahla sonuclaniyor !!! yanlismiyim arkadasim.

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:

Nasıl bir ispat istersiniz size isimmi vereyim yoksa ailesi ilemi tanıştırayım? Söylemek istediğiniz yalan olduğuysa ona bişey demem neye inanmak istiyorsan ona inan. Bunlar Türkiye'nin gerçekleri siz nerede yaşıyorsunuz?

Gönderi tarihi:

Arkadaşım siz nerede yaşıyorsunuz.Yoksa sadece, görmek istediklerinizi mi görüyorsunuz.Bunun örnekleri , o kadar çok ki etrafta insanlar gördüklerine ,yaşadıklarına mı inansınlar yoksa ,sizin gibilerin iddalarına mı.Tarikatlarla ilişkiye geçen tüm gençler ,eğer aileleri bu ortamlara müsait değilseler.kendi ailelerine düşman ediliyorlar."Bundan haberim yok "gibi bir bahaneye inanmamızı beklemeyin lütfen.Hani ispat istemişsiniz ya bu inanmadığınızın bir göstergesidir.

Gönderi tarihi:
sayin suheda

Özgürlükten yana olanlar kadini cinsel obje olarak görseydi herhalde seriati secerlerdi cünkü bu rejimlerde erkegin gücüde önemli degil ! sex objesi olarak kendisine bagliyabilir.. hatda daha degisik fantazileri icin 4 kadina kadar acilm mesafeside yaratabilirdi! cünkü özgürlük var?

iste burda püf noktasina bakarsak özgürlükten yana olanlar ya bir arkadas ve yahutda bu arkadasligin devaminda tercihleri dogruysa tek bir esle hemde resmi nikahla sonuclaniyor !!! yanlismiyim arkadasim.

Efendi Türkler

Arkadaşım"Özgürlükten kastı sadece cinsellik olarak algılayanlar az değildir" demiştim :) ve bunu toplumdaki bazı kadınları baz alarak söyledim.

Siz kadını tüm reklam afişlerinde ve tanıtımlarında sex objesi olarak gösterirseniz bazı kendini bilmezler kadına bu gözle bakmaya başlar, aslında tacizi tetikleyen en önemli unsurda budur...

Hangi ürün tanıtılıyor olursa olsun dikkat edin bakın son derece güzel ve seksi bir kadın kullanılıyor,bu bazen öyle bir hal alıyor ki tanıtılan ürün tamamen arka planda kalıyor.Üstelik ne alaka diyorsunuz bir araba lastiği ile çıplak bir kadının ne ilgisi var?

Bu aslında kadına değer vermek değildir bu çağdaşlık hiç değildir,bu resmen kadını sex kölesi olarak görmektir başka bir açıklaması yok..

Gönderi tarihi:

Hep kadinlari sex obhesi olarak kullaniyor ve erkekleri bastan cikariyorlar,birazda erkekleri koysunlar panolarada kizlari bastan cikarsinlar ya,yoksa erkek görmek isteyen kiz yokmu piyasada?

saygilarla

Gönderi tarihi:
Arkadaşım"Özgürlükten kastı sadece cinsellik olarak algılayanlar az değildir" demiştim :) ve bunu toplumdaki bazı kadınları baz alarak söyledim.

Siz kadını tüm reklam afişlerinde ve tanıtımlarında sex objesi olarak gösterirseniz bazı kendini bilmezler kadına bu gözle bakmaya başlar, aslında tacizi tetikleyen en önemli unsurda budur...

Hangi ürün tanıtılıyor olursa olsun dikkat edin bakın son derece güzel ve seksi bir kadın kullanılıyor,bu bazen öyle bir hal alıyor ki tanıtılan ürün tamamen arka planda kalıyor.Üstelik ne alaka diyorsunuz bir araba lastiği ile çıplak bir kadının ne ilgisi var?

Bu aslında kadına değer vermek değildir bu çağdaşlık hiç değildir,bu resmen kadını sex kölesi olarak görmektir başka bir açıklaması yok..

sayin suheda siz bu resimlerden bir bayan olarak asiri bir rahatsizlik duyuyorsaniz vede bayanlarin reklamlarda yer almasin diyorsaniz saygim var! dünyada nadirde olsa tepki duyan birkac bayani rastlamakda güzel...

kadinlara karsi tacizi tetikleyen en önemli unsurda budur...diyorsaniz orda bir yanilgi var sonra böyle afisler insanlari nasil tahrik eder onu anlamis degilim ..o tekerlegin yaninda karacarsafli bir bayan dursaydi cokmu farkli olacakdi.. o tahrik olanlar icin o tekerlegin yaninda bir cekici sexsi bayan yada cekici sexsi bir türbanli durmus yada At durmus koyun durmus ne farkeder! keske sadece bu kisiler resme tahrik olsalar sorunda kalmazdi!...

bence kimsenin bu resimlere bakip tahrik olup aaa kadin karsi cinsmis sanki yeniden kesfetme duygusuna girecegini zannetmiyorum erkek dogustan itibaren kesfetmistir kesfedecegini :) önemli olan kesfettiklerinle nasil bagdasip toplum icinde yer alacagi? dünyada bütün ülkelerde cok degisik rejimlerde ve degisik toplumlarda nasil yer aldiklarini gözlemliyebiliyoruz... yasakli toplumlardami daha cok tahrik olma var ,,yasakli toplumlarda cinsel fantazilerini anlatmayada gerek yok bayana gelene kadar bütün hayvanlar alemini saymak zorundada kalabiliriz...

sonra bayanlarin alinmasina gerek yok bayanla reklam herzaman güzeldir...

birde ben tekrar diyorum böyle konularda bir rahatsizlik duyan bir bayanida rastlamadim neden her dergide takvimde biz diye ..zannediyorum bu rahatsizlik Dini yönden geliyor ?

hastalik dercesinde tahrik olanlari engellemenin yoluda onlarin fantazilerini yasayabilecegi ortamlarin yaratilmasindan gecer bir örnegi siptiriz yapan erkek veya bayanlarin buna benzer fantazi yerlerin acilmasi bu en basit örnegi neler var neler ....bir Avrupa birligine girelim en ufak bakkalina kadar raflari süsleyecek dergileri anlatamam o zaman kimse cocuguna gazte almaya göndermeyecek gaztelerin yaninda o dergiler bas sayfalarina kadar sexysinin ötesinde.. Acaba Akp bunlara bir önlem düsündümü cünkü onuda yabanci sermaye getirecek birde o sex furyasinda müthis paranin döndügüne düsünün yarinlar bizi neler bekliyor ...o reklamlar seker seker sayin suheda hemde akide sekeri :D

saygilarimla

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:
Nasıl bir ispat istersiniz size isimmi vereyim yoksa ailesi ilemi tanıştırayım? Söylemek istediğiniz yalan olduğuysa ona bişey demem neye inanmak istiyorsan ona inan. Bunlar Türkiye'nin gerçekleri siz nerede yaşıyorsunuz?

Haklısnız bana denk gelmemiştir oyleyse...ne hikmetse artık..

Gönderi tarihi:

Denk gelse ne yapardın?

Gönderi tarihi:
Denk gelse ne yapardın?

Emin olki denk gelseydi senin verdegin tepkiden daha fazla tepki verirdim

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Türbancı kadınlar......

Merak ediyorum…

Acaba dünyada, herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda…

İkinci sınıf insan ve ayıplı mal muamelesi görmek için…

Müstehcen yayın gibi poşete sokulmak için…

Bizim türbanlılar kadar mücadele veren başka kadınlar var mıdır?

Özgürlük ve hak mücadelesi edeni duydum da, köleleşmek ve haklarını kaybetmek için bu savaş niye?

Hani takunyalı erkekleri; kadınları ikinci sınıf insan, erkeği baştan çıkarmak için yaratılmış birer iblis olarak gören; saç kılı görünce azacak, 11-12 yaşındaki çocuklara ağzının suyu akacak derecede ***** erkekleri bile anlıyorum da…

Bu ikiyüzlü takiyecilerin, kadınları aşağılamak ve ikinci sınıf insan muamelesi yapmak için örtünmeyi, poşete girmeyi ‘özgürlük’ diye yutturmaya çalışmasını bile anlıyorum da…

Bir kadının bu muameleye reva görülmek için erkeklere âlet olmasını anlamıyorum.

Bu işte bir tuhaflık, bir eblehlik yok mu sizce?

Kara cehalet dedikleri bu olsa gerek…

Gönderi tarihi:
Türbancı kadınlar......

.

.

.

Kara cehalet dedikleri bu olsa gerek?

:clover:

Gönderi tarihi:

Bugün medreselerde büyüyen afgan cocuklari bile bizden daha medeni kadinlari esarpi sacin üzerine atar belleri daima aciktir? bayanlarin yarisindan cogu esarpi kullanmaz?

:shuriken:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.