Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu nasıl din! Bu nasıl İbadet!

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
insan inancı gereği, başını örtüyor ve onu başından çıkarması onun düşüncesine göre günahtır, ve sen ona eğer başörtünü çıkarmazsan eğitim hakkını elinden alırım dersen, bu nedir ?

çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmak için ne yapmak gerekiyor ? türbanı yasaklamak mı ?

AB ve ABD de türbnanın yasak olmamasının sebebini söyler misin bana ?

Başımı örtüyorum. Lisede okumak istiyorum. Başımı açmak istemiyorum çünkü bu dini inancımın gereği. Özgürlük istiyorum. Başörtüsüne lisede de özgürlük! Hadi sayın tarafsız buna karşı bir argüman geliştirin. Sonraki adımı engelleyin.

• Cevaplar 128
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Uzun zamandan beri Avrupada sunu farkettim;

Herkez dinini inancini ozgurce yasiyor..Ne inanmiyorum demekten korkuyor nede inaniyorum demekten...

Hindusu,budisti,muslumani,hristiyani,yahudisi hepsi birlikteyiz ama laik denen sisteme asla dokunmadi dini ogeler...Disarda herkez ozgurce yasarken kimse turbani yada dini simgeyle okula girmedi...Dogrusuda bu olmali...

Simdi Turkiye eger laik sistemi bozup seriatci sisteme girmek isterse,avrupa birligine degilde Afrika Kitasindaki ulkelere girmesi daha rahat olur...

Herkezin okumaya hakki oldugunu savunuyorum...Kimse okuldan dislanmmamali ama dinide egitim ve ogretim sisteminin icine getiremezler...

Gönderi tarihi:

Eğer müslümanlık

-Dükkanların duvarlarını bir yandan dualarla doldurup diğer yandan vergi kaçırmaksa

-Ramazanda ancak müslüman olmayanların oruç tutmayacağını düşünüp lokantaları kapatmaksa(Bir mümin in o gün için çeşitli sebeplerden oruç tutamayacağını düşünemezler.)

-Türban takmakla kendini müslüman zannedip diğer yandan en büyük günahlardan olan gıybet e aldırış etmemekse

-Türbelere bez bağlayıp sayısal loto kuponu sürmekse

-Ramazanı alış veriş ayı görmekse

-Teravileri kaçırmayıp vakit namazlerinı kılmamakla büyük bir aymazlığa düşmekse

-Çevrecilikle hiç bir alakası olmamayıp bu işlerle ilgilenenleri solcu diye tanımlamaksa

-Hortumlarla halı ve arab yıkamaksa

-Küresel ısınmayı sadece Allaha havale etmekse

-camiye kokar çorap ve soğan yemiş ağız kokusuyla gelmekse

-Ezanda müziği kapatıp namaza gitmemekse(Namaz kılmayacaksan müziği kapatmana gerek yok)

-zırt pırt cep telofonu modeli ve araba modeli değiştirerek israf yapmaksa

-Ülkesindeki haksızlara göz yumup hacda haksızlıkların kaynağı şeytanı taşlamaksa

-Şeyhlerinin kitaplarını Kur'an dan üstün tutup onu daha çok dikkate almaksa

-Hiç bir araştırma yapmadan Atatürk'ü ve laikliği islam düşmanı olarak görmekse

-İnsanları dış görünümüne göre değerlendirmekse

BEN MÜSLÜMAN DEĞİLİM ARKADAŞ!

(alıntı)

Bir başka sitede okudum bunu ne kadar hazindir insanları bu hale getirenler hiç birşeyin farkında değiller... -_-

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.