Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

'Kim bu ahlaksız'

25 Ocak 2008

Başbakan Tayyip Erdoğan dün yurtdışına burslu olarak gönderilecek öğrencilere seslenirken ilginç bir cümle kurdu:

"Biz batının ilmini sanatını almadık. Maalesef değerlerimize ters düşen ahlaksızlıklarını aldık."

Başbakan'ın bu sözü, büyük bir tartışmaya neden oldu.

Önce siyasi kulislerde sonra iş dünyasında bu söz şöyle yorumlandı:

"Başbakan ahlaksızlık derken başı açık kadınları mı kastediyor?"

Şimdi size soruyoruz

Başbakan ne demek istedi, kimleri kasetti?

Kim bu ahlaksızlar?

KIM BU AHLAKSIZ! BÖL BÖLEBILDIGIN KADAR ÖNCE TÜRBAN SIMDI AHLAK

Kim bu ahlaksızlar? başı açık kadınlar mı?

minnettarizsanain7.jpg

Ya hu ben diyoruuuuuummm...

Bazıları "Protokol Kuralları", "Saygı", "Adab", "Devlet Geleneği" nedir bilmiyorlar...

Zerre kadar haberleri yok...

Eğitilseler bile sindirebilecek kapasite yok...

--------------------

dıgıl mıgıl upf!

Hakkıyla doğmak için, önce ölmek gerekir...

Şiddete meylim vallahi dertten..T. boşig.

....................

bugün hürriyet´e cikan manset vede degerli köse yazarimiz T. boşig.den daha önce yazmis oldugu güzel bir alinti eklenmistir

Efendi Türkler

Gönderi tarihi:
  • Yazar

'Ahlaksızlığı' Vakit açıkladı

Gazete, dün “İşte Batı Ahlakı” manşetiyle, batıdaki ahlaksızlıkları sıraladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Batının ilmini sanatını almadık, Maalesef değerlerimize ters düşen ahlaksızlıklarını aldık” sözleriyle başlayan tartışma sürüyor.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen “Anadolu’da Vakit Gazetesi” dün “İşte Batı Ahlakı” manşetiyle, batıdaki ahlaksızlıkları sıraladı.

Haber başlığının altında “Erdoğan’ın sözlerinden rahatsız olan ’Frenk mukallidi’ (batı taklitçisi) çevreler, ’hangi ahlaksızlık, açıkla’ demeye başladı. Oysa Batılı yöneticiler ’batılı insanın ahlaksızlaştığı’nın farkına varıp, tedbir almaya çalışıyor “spotuna yer veren gazetede ”İşte Batı’nın ahlaksızlıkları“ denilerek şu sıralama yapıldı:

* Aile mefhumu çöktü; ’evlilik’lerin yerini ’birlikte yaşama’ aldı... Kadınlar, kucaklarında ’bebek’ taşımak yerine ’köpek’ gezdirmeye başladı.

* Yaşlılar, “huzurevlerine” terk edildi... Bir Alman bilim adamı, ”50 yıl sonrasının Almanyası, sadece huzurevlerinden ibaret olacak“ diyor... Genç nüfus, her yıl azalıyor.

* Sapıklık had safhada... Homoseksüellik ve lezbiyenlik gibi sapıklıklar, ”cinsel yaşam özgürlüğü“ adı altında teşvik ediliyor... Homoseksüel belediye başkanlarının rezaletleri anlayışla karşılanıyor.

* Birçok batı ülkesinde cinsellik yaşı 10-11’e inmiş durumda... Artık ilköğretim okullarının önlerinde bile prezervatif satılmaya başlandı.

* Eroin başta olmak üzere her türlü uyuşturucu madde ve alkol bağımlılığı, ilkokul düzeyine inmiş durumda.

* Komşuluk yok, misafirlik yok, yardımlaşma ve dayanışma yok. Batı insanı ”milyonlar içinde yalnız“ yaşıyor.

* İnanç bunalımı, bütün Batı ülkelerini tehdit ediyor. Avrupa nüfusunun yarısı inançsız.

.................................

Gönderi tarihi:

Erdoğan dua etsinde batılılar bizim ************ almasın.

Çünki bizim ahlaksızlığımızın yanında onlarınki solada sıfır kalır.

Hiç bir batı ülkesinde bir makarna 2 ton kömüre oy veren varmıdır.

Bu halk bu kadar ******* olmasaydı biz bunları konuşur olurmuyduk...

Bu halk bu kadar küçük hesaplar yapmasa bu ülke bu denli geri olurmuydu...

Bu halk bu kadar onurlu olsaydı.kişiliğini üç beş kuruşa satarmıydı?????????

Gönderi tarihi:

Aslinda sayin basbakan bu konuda hicte haksiz degil biz millet olarak aklimiz nerede kotu bir is varsa ona ozenir onu kapariz hic iyi islere kafa yormayiz kisa yoldan koseyi donmeyi bu ugurda gerekirse onumuze cikana kursun sikacak kadar gozu kara biri kesiliriz calistigimiz is yerini dolandirir bankalardan kredi ceker uzerine yatariz biraz daha ileri giderek evde namus bekcisi kesilir esimize kapanmasini soyleriz ama disari ciktigimizda aslan kesilir baskalarinin karilarina, bacilarina kotu gozle bakar yoldan cikarmaya bakariz...

bunun sebebini biz neden batililarda ariyoruzki kendi icimizde arasak daha dogru olmazmi bati egitime onem verirken biz tam aksine zevki sefaya onem veriyoruz dis gorunuse onem veriyoruz cebimizde bes kurus metelik yokken ustumuz basimizda son marka kiyafet altimizda son model araba bunu bati demiyor herhalde.. eskilerde anne baba cocugunu universitelerde doktor avukat muhendis olsun diye okuturken simdilerde anne baba kendi elleriyle topcu popcu yapiyor..

ezik ozenti dolu bir toplum olarak bizleri bugunlere getirdikleri icin tum herkese tesekkurler

saygilar

Gönderi tarihi:
'Ahlaksızlığı' Vakit açıkladı

Gazete, dün ?İşte Batı Ahlakı? manşetiyle, batıdaki ahlaksızlıkları sıraladı.

.

.

.

* İnanç bunalımı, bütün Batı ülkelerini tehdit ediyor. Avrupa nüfusunun yarısı inançsız.

Biz zaten genelde sucu disarida aradigimiz icin bu konuyuda allaha sükür batiya yükleyerek siyaracagiz. Soruyorum, müslümanlikta kizlarda ergenlik kac yasinda baslar??? Cevabini veren olursa görecegit cinsellik bizde ne zamandan beri 10 yasa inmis durumda idi. Homosexuellik gene aynisi, bilindigi gibi osmanli padisahlarinin aralarinda bile homosexuel olan vardi. Hirsizlik, dolandiricilik, katillik, yani akliniza gelecek her türlü kötü haller bizde devamli vardi ve genelde batililardan daha fazla idi. En kötüsüde haysiyetsiz olmamiz bazen , aynen secimlerde bir cuval un veya sekere ülkemizin kaderini belirleyecek oyvermeizle. Simdi soruyorum, kim kimden kötülük ögrenecek durumda?

Gönderi tarihi:

Yazmiycaktim ama dayanamadim,bu basliga bir yazi yazmadan asil ahlaksizligin kimde oldugunu kendimce degerlendirmeden duramadim.

Batinin ahlaksizligindan bahsedenler 5 yildir o ahlaksiz Batiya üye olabilmek icin calismiyormu,Türkiyeyi o Bati icin satisa cikarmadimi,cocúklarini Batida okutmuyormu,bu nasil bir ahlak anlayisidir ki ahlaksizlarin kucagina oturmaya calisip sonrada kendi halkini ahlaksizlikla suclamaktadir.Asil ahlaksiz kendisi degilmidir.Insanlari azarlama kültürünü ona Batimi verdi,yoksa yetistigi cevremi.

Ha halkini ahlaksizlikla suclayan bir adami savunan diger cevreler zaten malum cevrelerdir yani örümceklenmis beyinlerin sahipleri.Onlara ancak söyle niteleyebilirim;Kemik bulmus ********

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bazilari oyle bir anlatiyorki sanki 5 yil oncesine kadar hersey gulluk gulustanlikti hic bir sorun yoktu ulkede huzur refah diz boyuydu birden 5 yil sonra hersey tepe takla oldu arkadaslar lutfen politikacilar gibi iki yuzlu olmayi birakalim sanki bugunmu turkiye avrupa birligine uye olmaya karar verdi bunun tarihi 40 yil oncesine dayaniyor istersen hatirlatayim sana ayrica AKPnin kimse iyi bir parti oldugunu soylemiyor burada onu tartismiyoruz ama olaylarin hepsini akpye yuklemekte bence biraz adaletsizlik gibi geliyor.. halkini ahlaksizlikla suclayan adami savunanlari orumcek kafali olarak goruyorsan kusura bakma ama kimseninde seni ileri goruslu aydin bir turk genci olarak gordugunu pek sanmiyorum herseyden once bence saygi cercevesi icerisinde yorum yapmani tavsiye ederim

saygilar

Gönderi tarihi:

Başı Açık Olmak Ahlaksızlık Derlerse Şaşmayın!

Bu ülkede sanki başka hiç ama hiçbir sorun yokmuş gibi...

İnsanlarımız her an ölümle burun buruna yaşamıyorlarmış gibi... Yaşamak, rastlantısal değilmiş gibi...

İnsanlarımız silahlı çatışmalarda ölmüyor, öldürmüyormuş gibi... Kardeş kardeşi vurmuyormuş gibi... Analar, acaba dağdaki çocuğumun mu, yoksa askerdeki çocuğumun mu ölüm haberini alacağım diye, her gün yeniden yeniden, yeni baştan ölmüyormuş gibi...

Yaşama hakkı, hayatta kalabilme hakkı, bunca güç değilmiş gibi...

Eğitim sistemi hallaç pamuğu misali dağıtılmamış gibi... Devlet görevlisi kimi yetkililer okul isteyen kız çocuklarına, okumak yerine evlenmeyi önermiyormuş gibi...

Adalete, yargıya ve güvenliğimizden sorumlu olanlara sanki güvenimiz tammış gibi... Failleri bulunmamış suikastlarla bir arada yaşamaya zorlanmamışız gibi... Katilleri " kahraman " ilan etmemişiz gibi... Yargıdan adalet beklemez olmamışız gibi...

Sanki işsizlik, yokluk ve yoksulluk her geçen gün artmıyormuş gibi... Ve her geçen gün, biraz daha geri, biraz daha karanlığa gömülmüş bir üçüncü dünya ülkesi görünümüne bürünmüyormuşuz gibi... (İki gün önce Cumhuriyet'te Musa Kart'ın karikatürü, söylemek istediklerimi açık seçik ortaya koyuyordu! İş isteyen erkekler kafalarına türban sarmıştı. Hükümetin dikkatini çekebilmek için tek çare, tek yol buydu: Örtünmek!)

Şu yukarıda bir çırpıda sıraladıklarımın hiçbiri değil de, türban olayı geldi yerleşti memleketimin üzerine ve altına, içine ve dışına. Mayınlar unutuldu, türban döşendi damarlarına, akyuvarlarına, alyuvarlarına!

El insaf! Eğer bütün bu türban tutkusunu, kadınların özgürleşmesine, bağımsızlığına, eşitliğine doğru atılmış bir adım olarak görsem, tamam tartışalım diyeceğim. Ama hayır! Ortada koca bir yalan var! Türbanlı kızların üniversiteye girip girmemesi kimsenin derdi değil!

Hükümetin derdi, kendi ideolojisini ve bu ideolojinin gerektirdiği yaşam biçimini etkin kılmak, yerleştirmek, yaymak...

Cumhurbaşkanı inatlaşmasıyla, başbakan ve bakan eşleriyle örnek oluşturmakla başlayıp, "Devletten iş, ihale alacak kişinin eşi örtünür" diye uzayan bir politik kararlar sinlsilesi!..

Sonuçta, evet yine din politikaya alet ediliyor!

Sonuçta, yine politika, kadınlar ve kadın bedeni üzerinden yapılıyor! Namus kavramı eşittir kadının örtünmesi, kapatılması!

MHP'nin önerisine bakar mısınız: Anayasa değişikliğinde, "Ceza hukuku ve genel ahlaka aykırı olmamak şartıyla hiç kimse kılık kıyafetinden dolayı yükseköğrenim hakkından mahrum bırakılamaz"mış!

Hay "genel ahlak" kadar taş düşsün başınıza!!!

Ortalıkta pantolon yerine şalvarla, entariyle dolaşan herifler "genel ahlak" anlayışınıza aykırı düşmüyor mu?

Türban dini simge midir, politik simge mi? Başbakan bir gün öyle, bir gün böyle konuşsa da, konuştuğu an pişman olsa da, kazı çevirip çevirip yaksa da, sonuçta kesin olan şu: Toplumun namusundan, ahlakından kendini sorumlu tutan erkekler kadınların örtünmesinden, kapatılmasından yana! Bu örtünün kadını aşağılamak olduğunu elbet onları örten erkekler düşünecek değil!

Bizim kimi aydınlarımız "Oh yaşasın.. AKP ile demokrasi geldi" diye ne denli sevinseler de.. çocuk yaşta örtünmeye zorlanan kızların, "düşünce özgürlüğüne" inansalar da.. türbanın kamusal alanda serbest bırakılmasını savunsalar da.. bu, kadın-erkek ayrımcılığının hiç mi farkında değiller diye sormaktan kendimi alamıyorum!

İçimden onlara şöyle seslenmek geliyor:

Türban azdır.. çarşaf, kara çarşaf paklar sizleri!

Bir adım daha atıp şöyle bir kampanya başlatmak istiyorum: Erkekler haydi kara çarşafa!

Öyle saç baş açık dolaşmanız, bir sürü kadını tahrik ediyordur! Girin çarşafa! Şu namusu biraz da siz koruyun!

Ondan sonra çarşafla üniversiteye, Meclis'e, mahkemeye, hastaneye, artık nereye girmek istiyorsanız, ister anayasayla, ister kanunlarla yapın dilediğiniz değişiklikleri ve muradınıza erin! Rahat bırakın şu kadınları. Kendiniz dolanın türbana!

Bir arkadaşım, "Başı açık dolaşmanın Türk gelenek ve göreneklerine aykırı olduğunu, genel ahlak ve adaba aykırı olduğunu ileri sürerlerse hiç şaşmam" diyordu...

O gün gelmeden, ne yapıp yapıp erkekleri çarşafa sokmak gerek!

Gönderi tarihi:
Bazilari oyle bir anlatiyorki sanki 5 yil oncesine kadar hersey gulluk gulustanlikti hic bir sorun yoktu ulkede huzur refah diz boyuydu birden 5 yil sonra hersey tepe takla oldu arkadaslar lutfen politikacilar gibi iki yuzlu olmayi birakalim sanki bugunmu turkiye avrupa birligine uye olmaya karar verdi bunun tarihi 40 yil oncesine dayaniyor istersen hatirlatayim sana ayrica AKPnin kimse iyi bir parti oldugunu soylemiyor burada onu tartismiyoruz ama olaylarin hepsini akpye yuklemekte bence biraz adaletsizlik gibi geliyor.. halkini ahlaksizlikla suclayan adami savunanlari orumcek kafali olarak goruyorsan kusura bakma ama kimseninde seni ileri goruslu aydin bir turk genci olarak gordugunu pek sanmiyorum herseyden once bence saygi cercevesi icerisinde yorum yapmani tavsiye ederim

saygilar

Yok be halki ahlaksizlikla suclayan adami savunanlari örümcek kafali olmakla suclayinca demekki insan ileri görüslü olamiyor öylemi?

Bak efendi,beni kim nasil görüyor o beni degil beni göreni baglar,ama benim halkimi ahlaksizlikla suclayanlari savunanlar hem örümcek kafalidir hemde ahlak yoksunudur bukadar basit.Türkiye 40 yildir AB ye girmeye calisiyor ama halkini ahlaksizlikla kimse suclamadi bugüne kadar,halki ahlaksiz yapan zihniyet AB nin kuyrugunda dolasmaz dolasiyorsa kendisi ve onu savunanlar ahlaksizdir.Geldikleri yer belli olanlarin zaten ahlakla sorunlari oldugu ta basindan beri bilinmektedir.

Saygi hak edene gösterilir,hak etmeyenler ise yukardaki sözleri hakederler.Benim tavsiyeye ihtiyacim yoktur,tavsiyeyi kendinize yapinki biraz adabi muaseret ögrenmis olasiniz.

saygilarla

Gönderi tarihi:
dogru turkiyede bugune kadar belki sozle ahlasiz kimse suclamamisti bunun bir cok nedeni olabilir ozamanlarda bukadar cok ozel tvler yoktu basin bukadar ozgur degildi ..

bazen aynı ülkedemi yaşıyoruz diye merak ediyorum..

Gönderi tarihi:
  • Yazar
bazen aynı ülkedemi yaşıyoruz diye merak ediyorum..

kapak163804.jpg

Kalp krizi geçirdi namaz bitinceye kadar kimse müdahale etmedi

Namaz bittikten sonra müdahale tartışma yarattı Kerim BURUCU/ERZURUM, (DHA)

Erzurum'un Taşmağazalar semtindeki Şafiler Camii'nde öğle namazı kılarken kalp krizi geçiren 70 yaşındaki Hilmi Gürsoy, hayatını kaybetti. Farz namazının 3'üncü rekatı kılınırken yere yığılan Gürsoy için 4'üncü rekat bittikten sonra sağlık ekibi çağrılması, tartışma yarattı. Cami imamı farzı tamamladıktan sonra müdahale ettiklerini doğrularken, müftülük yetkilisi, namazın hemen bozularak yardım edilmesi gerektiğini vurguladı.

Bugün öğle vakti meydana gelen olayda, emekli olduğu belirtilen Hilmi Gürsoy, namaz kılmak için Şafiler Camii'ne geldi. İmamın kıldırdığı farz namazının 3'üncü rekatında kalp krizi geçiren Gürsoy, olduğu yerde yığılıp kaldı. 4'üncü rekat kılınarak ‘selam’ verilmesinin ardından Gürsoy için 112 Acil Servise telefon edilerek ambulans istendi. Gelen sağlık görevlileri, hayat belirtisi olmayan Gürsoy’a solunum cihazı bağlayarak sedye ile camiden çıkardı. Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Gürsoy’un kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi.

Şafiler Camisi İmamı İsrafil Yılmaz, “3'üncü rekattayken bir ses duyduk. Cemaatten birinin arkadan düştüğünü fark ettik. Namazın son rekatını kılıncaya kadar bekledik. Namaz bittikten sonra cemaat müdahale ettiyse de bir sonuçu elde edemedik. 112 Acil Servis gelerek aldı ve götürdü. Allah’ın takdiri neyse o olur'' dedi.

Şafiler Camii'nde öğle namazı sırasında bir vatandaşın kalp krizi geçirererek ölmesi sırasında geç müdahele edilmesi tartışma yarattı. Kalp rahatsızlığı bilinen Gürsoy’un düşmesi sırasında namazın bozulması gerektiğini belirten cemaatten biri, “Zaten küçük bir cami. İmam bile düşmeyi sesinden fark etti. Namazın bozulması ve hemen 112 Acil Servis’in çağrılması gerekirdi. Çünkü, inşan hayatından değerli bir şey yok. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için din görevlilerinin dikkatli olmaları gerekir'' dedi.

İMAM VE CEMAAT HATA ETTİ’

Erzurum Müftülüğü'nde görevli Merkez Vaizi Ramazan Çiftçi, kalp krizi geçiren Hilmi Gürsoy'a namaz bittikten sonra müdahale edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “İmam ve cemaat hata yaptı'' dedi. Sel, deprem, yangın gibi olaylarla, zarar verecek bir hayvanın gelmesi ve ani rahatsızlanmalar sırasında ibadetin şekli ne olursa olsun bozulması gerektiğine dikkati çeken Ramazan Çiftçi, şunları söyledi:

“Namaz, büyük ibadetlerden biridir. Namaz, Allah'la konuşmaktır, Allah'ı hatırlamaktır. Ancak, böyle ani bir hadisede, yangın, deprem, selde ibadetin şekli ne olursa olsun onu bozup, o insanı kurtarmak gerekir. Ayette deniliyor ki ‘Bir insanı öldürmek bütün insanları öldürmek gibidir’ Bir insanı kurtarmak da bütün insanları kurtarmak gibidir. Dinimiz İslam, her konuda insana kolaylık sağlamış ve değer vermiştir. Dolayısıyla adam ölmüş, siz ‘Ben ibadet ediyorum’ diyemezsiniz. Bu durumda ibadet etmek İslam'a bir yönüyle iftiradır. Namaz bittikten sonra yapılan müdahale çok büyük bir yanlışlıktır, hatadır. Yapan kardeşlerimiz İslam'a gerçekten zarar vermişlerdir. Anında müdahale ederek o insanı kurtarmak gerekirdi. Bu gibi olayların tekrarlanmamasını istirham ediyorum. En önemli namaz, farz namazıdır. Ama böyle durumda farz namazı bile bozulur. Abdestiniz kaçmıştır ya da böyle bir durumda namaz bozmuşsunuzdur. Çok normaldir ve tekrar o namazı kılabilirsiniz. Çünkü ortada bir can, bir insanın hayatı söz konusudur. Böyle bir yanlışlığın bir daha yapılmaması gerekir.''

birkisidemi müdahale edemedi?

Gönderi tarihi:
* Aile mefhumu çöktü; ’evlilik’lerin yerini ’birlikte yaşama’ aldı... Kadınlar, kucaklarında ’bebek’ taşımak yerine ’köpek’ gezdirmeye başladı.

* Yaşlılar, “huzurevlerine” terk edildi... Bir Alman bilim adamı, ”50 yıl sonrasının Almanyası, sadece huzurevlerinden ibaret olacak“ diyor... Genç nüfus, her yıl azalıyor.

* Sapıklık had safhada... Homoseksüellik ve lezbiyenlik gibi sapıklıklar, ”cinsel yaşam özgürlüğü“ adı altında teşvik ediliyor... Homoseksüel belediye başkanlarının rezaletleri anlayışla karşılanıyor.

* Birçok batı ülkesinde cinsellik yaşı 10-11’e inmiş durumda... Artık ilköğretim okullarının önlerinde bile prezervatif satılmaya başlandı.

* Eroin başta olmak üzere her türlü uyuşturucu madde ve alkol bağımlılığı, ilkokul düzeyine inmiş durumda.

* Komşuluk yok, misafirlik yok, yardımlaşma ve dayanışma yok. Batı insanı ”milyonlar içinde yalnız“ yaşıyor.

Bunlar mıymış bizi ahlaksızlaştıran şeyler ay aman bende ciddi bişey demiş sandım... :P

Aile mefhumu çökmüş, birlikte yaşamalar çoğalmış, oysa imam nikahını resmi nikah sayacaksın ki ahlak yerini bulsun...

Huzur evleri sosyal bir olgudur, sosyal devletin kazanımlarından biridir bu bir ahlaksızlık ölçüsü olabilir mi?

Homoseksüellik sadece Avrupa'da yok biraz güneye insin neler var onları da görür...

Cinsellik yaşı küçülmüşmüş... Evet aslında bu yanlış çünkü insan bedeninin gelişme yaşı var ve en sağlıklı cinsel yaşam fiziksel gelişimi tamamlandığında yaşanandır, oysa bir çok müslüma aile 11/12 yaşında ki çocukları evlendiriyor hem Türkiye'de hem diğer İslam ülkelerinde buna ne der acaba?

Eroin, esrar ve uyuşturucu yaşı ilkokul seviyesine indiyse buna engel olmak için devlet olarak ne yapmış? Hangi uyuşturucu kaçakçısı pkklı yakalanmış?

O batı insanının sorunu, biz Türkler her dönemde yardımlaşırız ama başbakanın yardımlaşmadan anladığı bu değil sanıyorum... Tabi bu konunun birde sosyal boyutu var Türkiye sosyal bir devletse yoksul halk için devlet ne yapmış?

Batı inancını terkediyor biz daha çok inançlanıyoruz... Ama nedense bunalımın daha fazlası bizde var... Bu nasıl oluyor? Aynı zamanda bu inanç konusunda inancını terkedenlerin pek çoğunun sözde dindar geçinen sahtekarların türlü yalanlarından ve ikiyüzlülüklerinden kaynaklandığı gerçeğinide unutmasaymış...

Amerika'da en büyük suç yalan ifade vermek ve hukuğu aldatmaya çalışmakmış... Türkiye'de en ağır suç ne?

Rüşvet ve yolsuzluk en çok hangi ülkelerde?

Kuralları ihlal ve vergi kaçakçılığı nerelerde?

Çıkar elde etmek için çete kurmak, örgüt kurmak hatta fikir özgürlüğüne müdalahe edip insan öldürmek en çok nerede?

Türban=Ahlak

Zihniyetin anladığı bu... Yok aslında anladığı değilde söylediği... Çünkü örtü pek çok ayıbı örter mesela yukarıda saydığımız ahlaksızlıkları... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.