Φ imagine Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 İşe iyi insan aramakla başlamalısın bence.Bir erkek olarak söyleyebileceğim bu.Bunu Yaparken de Ben ne kadar iyiyim'i de sorgularsan,empati yapabilirsen ; sonuç olarak geniş bir çevren olacaktır seni seven saygı gösteren.BUnların arasın da erkeklerde olacağından eminim.İyi erkeğe gelince << Seni Hakedendir >> İMAGİNE Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 İşe iyi insan aramakla başlamalısın bence.Bir erkek olarak söyleyebileceğim bu.Bunu Yaparken de Ben ne kadar iyiyim'i de sorgularsan,empati yapabilirsen ; sonuç olarak geniş bir çevren olacaktır seni seven saygı gösteren.BUnların arasın da erkeklerde olacağından eminim.İyi erkeğe gelince << Seni Hakedendir >> İMAGİNE işte budur hoşgelmişsiniz Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2008 İşe iyi insan aramakla başlamalısın bence.Bir erkek olarak söyleyebileceğim bu.Bunu Yaparken de Ben ne kadar iyiyim'i de sorgularsan,empati yapabilirsen ; sonuç olarak geniş bir çevren olacaktır seni seven saygı gösteren.BUnların arasın da erkeklerde olacağından eminim.İyi erkeğe gelince << Seni Hakedendir >> İMAGİNE Hımm..uzun zamandan beri bu bölümde okuduğum en mantıklı erkek yorumu.. İmagine gerçektende hoşgeldin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 İşe iyi insan aramakla başlamalısın bence.Bir erkek olarak söyleyebileceğim bu.Bunu Yaparken de Ben ne kadar iyiyim'i de sorgularsan,empati yapabilirsen ; sonuç olarak geniş bir çevren olacaktır seni seven saygı gösteren.BUnların arasın da erkeklerde olacağından eminim.İyi erkeğe gelince << Seni Hakedendir >> İMAGİNE Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.