Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sınavlarım başlıyoo pazartesi çok ders çalışmalıyım çok..... ben sana güveniyorum canım sen başarırsın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sanırım ders çalışmam için bilgisayarı kapamam lazım yine ben :lol: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sanırım ders çalışmam için bilgisayarı kapamam lazım yine ben :lol: cimcimemm bak admine söyleyecegim senin nikini sınavlar bitine kadar askıya alsınn Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ama ama ama :crying: tamam tamam gidiyorum sen falıma bak gitcem Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ama ama ama :crying: tamam tamam gidiyorum sen falıma bak gitcem şimdi sen biraz çalış biraz yorul sonra ara verince gel bakiyim hem senin kafan dagılır Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 bende istiyom kahve ve fal bu gece şarkı söylüyoruz.. hangi acılar hangi anılar ..eskimez zamanla hangi kalp temiz hangi gerçek iz.. aşınmaz yağmurda herşeyi gören bilenler..anlatın neden dönmezler gidenler... giden gelmiyor..geri dönmüyor oyunun sonunda.. giden gelmiyor.. hayat denilen şey bir ipin ucunda.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 bende istiyom kahve ve fal bu gece şarkı söylüyoruz.. hangi acılar hangi anılar ..eskimez zamanla hangi kalp temiz hangi gerçek iz.. aşınmaz yağmurda herşeyi gören bilenler..anlatın neden dönmezler gidenler... giden gelmiyor..geri dönmüyor oyunun sonunda.. giden gelmiyor.. hayat denilen şey bir ipin ucunda.. teyzemmm canımm hoş geldinn sen yaa fal mı pek anlamıyorum ama senin icin atarım bişiyler sana geliyim sen köpüklü bir kahve yap bize annem duymasın ama kıskanır Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 aman efendim kimler gelmişş Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 aman efendim kimler gelmişş ayy ikramlarada bak bilseydim hep uğrardım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ayy ikramlarada bak bilseydim hep uğrardım.. ben hep böyleyim cok misafir seviyorum işte napiyim şştt misafir bulaşıklar seni bekliyor Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 ben hep böyleyim cok misafir seviyorum işte napiyim şştt misafir bulaşıklar seni bekliyor baksen bulaşıkları misafire yıkatıyon haa.. benim uykum geldi, sabah yıkarız bırak kalsın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 baksen bulaşıkları misafire yıkatıyon haa.. benim uykum geldi, sabah yıkarız bırak kalsın sabaha ev temizligi var bikere yookk öyle kaçmak Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 şimdi sen biraz çalış biraz yorul sonra ara verince gel bakiyim hem senin kafan dagılır ders arasındayım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 ders arasındayım bende uyumak ve uyanmak arasında Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2008 :w00t: bu saatte gece tez yazdım sınavlardan önce bitmeli sabah yattım ve 11 gibi uyandım yoksa bukadar satt uyumam canım yaa Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 bebegimm... bu sene gelmiyorsun h.sonları ve ben seni çok özlüyorum. geric h.sonları da kursun var biliyorum. sadece seni cok özledigimi ve ne kadar sevdigimi söylemeye gelmiştim . Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 bebegimm... bu sene gelmiyorsun h.sonları ve ben seni çok özlüyorum. geric h.sonları da kursun var biliyorum. sadece seni cok özledigimi ve ne kadar sevdigimi söylemeye gelmiştim . annemm benim herşeyim bitanem ... ben de seni öyle cok özledim ki .. biliyosun kurs okul derken h.sonları da öldü gelemiyorum artık ama az kaldı bitecek bende seni özledim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2008 Senden sonra Ne tam mavi Ne tam sarı Olmadı Hafif bir söz gibi belki Ama öyle yerin dolmadı Ben şansımı zorladım Ayakta kalmak için Tutunamadım Tutunamadım Şiirlere şarkılara İzimi sürer sesin Ben nereye sen oraya Tutunamadım Tutunamadım Doğduğum şehirlere Önüme düşer gölgen Sen nereye ben oraya Senden sonra Gönül gözüm Bir daha görmedi Hep söyledim Ben yaşadım Aşk vardır Aşk ölmedi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 şu üstteki ne güzel bir şarkıdır bu şiirde güzel kek için.. seni ve beni, ikimizi ayrı düşürdüler. sen orada, ben burada birdenbire kaldık bizsiz. oysa,oysa alışmış olduğumuz bir şeydi yaşamak. şimdi boynum bükük kaldı. çıkamam eller içine gülemem ağız dolusu sen orada,ben burada birdenbire bizsiz kaldık.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2008 harika bir şiir frozenim tşkler üsteki sevdigim bir şarkı dinliyordum yazdım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 canımm zeynomm cok şirinmiş tşkler Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2008 deniz kızı senide annenide kıskandım annen senin gibi şirin ve tatlı bir kıza sahip, sense onun gibi sevecen ve sevgi dolu bir anneye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.