Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Tamam şekerim seni forumun kahve falcısı ilan ediyorum ben defterine şöle bi tabela asabilirsin FAL BİLİM MERKEZİ BUYRUNNNNNNNNNNN Pes yani bu kadarı pes diyom ben sana,ağzına sağlık yemin ederim Bu arada fincanın dibinde araba çıkmış formun falcısı mı yok canım okadar da degildir seni mutlu edebildiysem ne mutlu benim icin aayy evet abla ya bir araba var bilemiyorum artık beni de gezdirirsin demi Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 formun falcısı mı yok canım okadar da degildir seni mutlu edebildiysem ne mutlu benim icin aayy evet abla ya bir araba var bilemiyorum artık beni de gezdirirsin demi Sen gel de gezdiririm elbette Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 nereye kayboldun ama sen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 nereye kayboldun ama sen canım ya özür diliyorum burnum kanadı o yüzden kayboldum birden geldim geri ama sen yoksun şimdide Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Bak bunuda sana bırakıyorum nasıl bakıyo bak melun melun demi. ayyyyy pek tatlı Nedense küçüklüğümden beri en çok da sarı kedilere bayılırım Biliyonmu ben bunları çok seviyorum ama ne yazık ki uzaktan Onlara yaklaştığım an hapşurmaya başlıyorum çünkü Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2008 hadi yaa benim de cocukken vardı cok şekerdi dedemlerin bahcesinde bakardım eve de girebilirdi ama araba carptı ondan sonra da babam hayvan yasak dedi bu eve ama ama tabi ben dinler miyim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2008 ne kadar güzelmiş spice senin gibi tşk ederim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2008 canım ya özür diliyorum burnum kanadı o yüzden kayboldum birden geldim geri ama sen yoksun şimdide geçmiş olsun canımm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 kızım sana geldim ama evde yoksun nereye gittin bu saate çabuk hesap ver Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2008 kızım sana geldim ama evde yoksun nereye gittin bu saate çabuk hesap ver annemm ya senden izinsiz bir gezi vardı gidicektim ama izin almadım ya gidemedim böbrek taşı düsürdüm Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 annemm ya senden izinsiz bir gezi vardı gidicektim ama izin almadım ya gidemedim böbrek taşı düsürdüm Aman da aman benim denizim kizinin nurtopu gibi tasi mi olmus. Gecmis olsun. Cok agri yaptimi. Opeyimde gecsin.... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Geçmiş olsun bitanecik komşum.. şimdi daha iyisin ya..biliyorum bu aralar komşuluk vazifelerimi yerine getiremedim..ama telafi ederim bişekilde..iyi bak kendine..ki fal bakacaksın yine komşuna..canım benim.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Aman da aman benim denizim kizinin nurtopu gibi tasi mi olmus. Gecmis olsun. Cok agri yaptimi. Opeyimde gecsin.... sorma canım ya agrı laf mı dogum gibi bişiy oldu ama şimdi iyiyim tşk ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2008 Geçmiş olsun bitanecik komşum.. şimdi daha iyisin ya..biliyorum bu aralar komşuluk vazifelerimi yerine getiremedim..ama telafi ederim bişekilde..iyi bak kendine..ki fal bakacaksın yine komşuna..canım benim.. cannımm komşuumm komşuların güzeli nerdesin sen ya merak ettim kapıya geliyorum kimse de yok cezalısın sen fal mı sen istedigin zaman bakarım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 sen beni özlemedin sanırım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 sen beni özlemedin sanırım zeyno ben üzülüyüm kızıyım diye mi söylüyorsun izmit gezini ve bensiz larsie ile kahve ictiginizi bile konuştuk eksikligini hissetmemek mümkün mü sence Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 ama onlar gitmeden önceydi biliyodum özlediğini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2008 ama onlar gitmeden önceydi biliyodum özlediğini şüphen olmasın zaten Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 annemm ya senden izinsiz bir gezi vardı gidicektim ama izin almadım ya gidemedim , böbrek taşı düsürdüm geçmiş olsun yeşimcim daha yeni gördüm, çok özür dilerim arkadaşım DENİZ KIZI Denizden yeni mi çıkmıştı neydi; Saçları, dudakları Deniz koktu sabaha kadar; Yükselip alçalan göğsü deniz gibiydi. Yoksuldu, biliyorum - Ama boyuna da yoksulluk sözü edilmez ya- Kulağımın dibinde, yavaş yavaş, Aşk türküleri söyledi. Neler görmüş, neler öğrenmişti kim bilir, Denizle boğaz boğaza geçen hayatında! Ağ yamamak, ağ atmak, ağ toplamak, Olta yapmak, yem çıkarmak, kayık temizlemek Dikenli balıkları hatırlatmak için Elleri ellerime değdi. O gece gördüm, onun gözlerinde gördüm; Gün ne güzel doğmuş meğer açık denizde! Onun saçları öğretti bana dalgayı; Çalkandım durdum rüyalar içinde. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2008 geçmiş olsun yeşimcim daha yeni gördüm, çok özür dilerim arkadaşım DENİZ KIZI Denizden yeni mi çıkmıştı neydi; Saçları, dudakları Deniz koktu sabaha kadar; Yükselip alçalan göğsü deniz gibiydi. Yoksuldu, biliyorum - Ama boyuna da yoksulluk sözü edilmez ya- Kulağımın dibinde, yavaş yavaş, Aşk türküleri söyledi. Neler görmüş, neler öğrenmişti kim bilir, Denizle boğaz boğaza geçen hayatında! Ağ yamamak, ağ atmak, ağ toplamak, Olta yapmak, yem çıkarmak, kayık temizlemek Dikenli balıkları hatırlatmak için Elleri ellerime değdi. O gece gördüm, onun gözlerinde gördüm; Gün ne güzel doğmuş meğer açık denizde! Onun saçları öğretti bana dalgayı; Çalkandım durdum rüyalar içinde. oyy oyy en güzel anne adayım gelmiş ... cok mutlu etmiş beni bebişle birlikte cnmm tşk ederim ... Alıntı
Φ TatlıCoouk Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Selam aşk ve sevginin adresi.....deniz_kizi...............,,, Bir simitle başlayıp,sen iste hiçte zor olmaz aşkımız devam ederken....,,, İlgisizliğin karşısında dudaklarıma bıraktığın boşluğu hiçbir kelime dolduramadı ne yazık ki, Şimdi sana yazacağım kelimelerim darmadağın, tıpkı sensiz yüreğim gibi.....,, Hep canlı kal,hep gülümse,Hep bana bak isterim,Her bakışında ışığım ol... Bırakma beni Bırakma beni uzaklara.......,, İşte bir gün daha geçiyor sensiz Bin yıl gibi......,, Körkütük sarhoş etse de beni bu ümitsizlik, düşlemeye devam ediyorum seni...,, Herşeyin güzelliğinin bir ucu yüreğinde Bu yüzden ne kadar kaçsamda senden Kalbinde sana çıkışı yolların.... Sen yalnızca benim varlığımla bende değil, yokluğumda da bendesin....,, Sevgiyle kal.......,, Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 sınavlarım başlıyoo pazartesi çok ders çalışmalıyım çok..... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2008 Selam aşk ve sevginin adresi.....deniz_kizi...............,,, Bir simitle başlayıp,sen iste hiçte zor olmaz aşkımız devam ederken....,,, İlgisizliğin karşısında dudaklarıma bıraktığın boşluğu hiçbir kelime dolduramadı ne yazık ki, Şimdi sana yazacağım kelimelerim darmadağın, tıpkı sensiz yüreğim gibi.....,, Hep canlı kal,hep gülümse,Hep bana bak isterim,Her bakışında ışığım ol... Bırakma beni Bırakma beni uzaklara.......,, İşte bir gün daha geçiyor sensiz Bin yıl gibi......,, Körkütük sarhoş etse de beni bu ümitsizlik, düşlemeye devam ediyorum seni...,, Herşeyin güzelliğinin bir ucu yüreğinde Bu yüzden ne kadar kaçsamda senden Kalbinde sana çıkışı yolların.... Sen yalnızca benim varlığımla bende değil, yokluğumda da bendesin....,, Sevgiyle kal.......,, tşkler tatlı cocuk sende sevgiyle kal Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.