Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Nasılmış benim tatlı komşum.. ARAYIŞ En kısa ceza Ömür-boyu olandır.. Kimse bilmediğinden. Kim bilir; Belki bir yalan’dır.. Kendiliğinden. Bir korku’dur belki, Saklanandır .. Çirkinliğinden. Bir soru olsa gerek; Sorulmadığındandır .. Birden. Özdemir Asaf Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2008 güzeller güzeli komşum gelmişşş cok iyi oldum tabiki de o gelince bende tam çay yapmıştım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 gelmişte hiç bişey yememiş ablam kıs çayı ısıt ben yicem bunları şimdi :lol: Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 afiyet olsun canım sen ye komşuum meşgul gelemiyormuş aradı söledi yeniden demlerim senin icin ısıtmak ne kelime Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 HALA KOYNUMDA RESMİN Sımsıcak konuşurdun konuşunca ırmak gibi rüzgar gibi konuşurdun yayla kokuşlu çiçekler açardı sanki çiğdemler güller mor menevşeler açardı Sımsıcak konuşurdun konuşunca Hâlâ koynumda resmin Dağları anlatırdın ve dostluğu bir ceylan gibi sekerdi kelimeler Sesini duymasam çölleşirdi dünya dağlar yarılır ırmaklar kururdu bulutlar çökerdi yüreğime Hâlâ koynumda resmin Gün akşam olur elinde kitaplar ve bir demet çiçekle çıkıp gelirdin bir kez bile unutmadın "merhaba" demeyi ve en yanık türküleri nasıl da söylerdin bir dostun vurulduğu gün Hâlâ koynumda resmin Kaç mevsim kırlara çıkıp çiçekler topladık mezarlar için Belki ürküttük tarla kuşlarını belki kurdu kuşu ürküttük ama aşkı ürkütmedik hiç Hâlâ koynumda resmin Ve hâlâ sımsıcak durur anılar sımsıcak ve biraz boynu bükük Ne varsa yaşanmış ve paylaşılmış yasak bir kitap gibi durmaktadır ve firari bir sevda gibi Şimdi duvarlarda resmin Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2008 gidersen... Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da gider Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında Yanlış adreslerdeydik, kimliksizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün ışıklar Biz mi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Üşür müydük nar çiçekleri ürperirken Gidersen kim sular fesleğenleri Kuşlar nereye sığınır akşam olunca Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde birşeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Bir de seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız, saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz dostlar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olmayız kendi ömrümüze her akşam Gidersen kar yağar avuçlarıma, üşürsün Bir ceylan sessizliği olur burda aşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul cinayetler Ve ölü kuşlar satılıyor bütün çiçekçilerde Menekşeler, nergisler yerine kuş ölüleri Bir su sesi, bir fesleğen kokusu Şimdi uzak yangınları anımsatıyor genç ölülere artık Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde. AHMET TELLİ Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2008 canım ya ne güzel senin tarafından özlenmek bende özledim Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Merhaba güzel deniz kızı....Anı defterlerini yeni farkettim.Defterinde benim de katkımın olmasını isterim. Forumun güzel olması sizlerin samimi olmasından ileri geliyor deniz kızı.Forumda uzun bir geçmişim yok ama burada yıllardır olduğumu hissediyorum.Senin ve bazı arkadaşlarımın güzel dostlukları sayesinde. İyi ki siz varsınız ve iyi ki ben buradayım.Benim bir dileğim var senin için:Bazen çok üzüntülü görüyorum seni...Seni seven bir arkadaşın olarak buna içten üzülüyorum.Umarım hayatında hiç mutsuz olmazsın ciddi anlamda.Umutlu ve mutlu,güzel bir hayat diliyorum sana deniz kızı. Arkadaşlığın ve sevgin için teşekkür ederim...Sevgilerimle... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 hoş geldin güzelim cok mutlu oldum yazını görünce hep gel hep yaz aslında yansıtmak istemezdim üzüntümü sana ve diger arkadaslara ama sanırım biraz şeffaf yaşıyorum hayatı ve elimde olmadan yansıtıyorum bu formu ve burdaki kişileri bende senin kadar seviyorum iyiki burdayım sende benim icin cok özelsin dostlugun ve samimiyetin beni gercekten mutlu ediyor tşk ediyorum ben kır çiçeklerini cok severim bunlarda senin icin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 canım ya ne güzel senin tarafından özlenmek bende özledim o kadar alıştım ki sana bi gün görmesem özlüyorum işte.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 canım zeynep gel caya ikimizde bu sabah kalvaltıyı kacırdık kahvaltı hazır zeynepcim bekliyorum ... şekere gerek yok cay icin biz varız yyaaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 ayy canım benim çok saol ne güsel bi kahkaltı bu böyle şeker diye bizden bahsediyosun demek böyle kahvaltı olcaksa her sabah kaçıralım kuzum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2008 tamam canım sen kahvaltı yapma sabahları bana burak her sabah degişik kahvaltıyla karşındayım tabiki şeker diye bizden bahsediyorum begendigine sevindim mutlu oldum Alıntı
Φ hayal_perisi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 annesinin bitanesi marifetli kızım benim kahvaltılar da hazırlarmış aman aman zeynep gel sen kayseriye burdan hazırlamakla olmaz evde hazırlasın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 teyzecim hoşgeldiniz foruma deniz kızı beni çağırıyo çok gelmek istiyorum ama uzak yakın olsa kesın gelcem çok güzel şeyler hazırlıyo hep bana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 hazırlarım tabiki canım ya ne demek sen hele bir gel bak bir de annemler neler hazırlıyor Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 mantı.sarma,börekler..tatlılar canım benim ya Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2008 ohhhoo bunlar ne ki yemekleri boşver gidilecek gezilecek yerler var tabiki de Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 kuzum günaydın bugün sana simitle geldim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 oyy oyyy simiti ne kadar cok sevdigimi bilirsin bayıldım bu güzel süprizine cok mutlu oldum canım tşkler gel birlikte yiyelim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 yiyelim tabi afiyet olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 sen yeme hepsi benim bannaanee bannee yok sana arkadasım aldı bunları bana sen yeme yok sana vermiyorum hemen de atlıyorsun birlikte yiyelim diye senin arkadasın yok mu o da sana alsın benim simidime sulanmasana Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 ama ama ama ben hayatımda hiç simit yemedimki Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2008 napiyim benim sorunum degil bu arkadasımmm getirdi bana sakın göz koyma bir kere benim simitlerim veremem isteeeee ama ama üzüldüm sana bir parca vericem cook bölündü geri ver hemen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.