Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Önce geçmiş olsun Deniz kızı...suratınla alaka ne?diş agrısı mı yoksa?umayım degildir berbat bişey ya bu saate agır bişey yeme bak ne yaptım .......afiyet olsun.... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Ya benle rina geldik yoktun;bende sen yokken rinaya çay yaptım tavşan kanı bu çay... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Ya benle rina geldik yoktun;bende sen yokken rinaya çay yaptım tavşan kanı bu çay... mavicimmm ben yokken ev sahipliği yaptığın için tşk ederim. bende buralarda biryerlerdeyim.. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 mavicimmm ben yokken ev sahipliği yaptığın için tşk ederim. bende buralarda biryerlerdeyim.. sen yokken ben buradayım sen hangisisin iyi eğlenceler tatlım... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 tşkler mavim yeni gördüm Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 yarın sabah ben işe böyle başlayacağım,nasıl olsa gidiciyiz bu da sana Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2008 yarın sabah ben işe böyle başlayacağım,nasıl olsa gidiciyiz bu da sana mavimm beni düsünmen ne güzel. Simit ve çaya asla hayır diyememki ben. tşk ederim. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Bayramin mubarek olsun. Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Bitanem ben seni hiç unuturmuyum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Bitanem ben seni hiç unuturmuyum aa tatlışımm unutmamış beni bende kara kara düsünüyordum nasıl unutur beni yada nasıl hatırlatsam acaba diye oyy oyy tşk ederim sadece bana godzi gelmeden yemem gerekir Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 bu Denizin gıcık kızına...şaka şaka ben de lahmacun yedim bi kere mantı mı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 bu Denizin gıcık kızına...şaka şaka ben de lahmacun yedim bi kere mantı mı Olamazz beni en çok mutlu eden şey yani kahvemm yaşasınnn çok sevindim bu işe Deniz kızı çok gıcık ya bir yemek yapmamış mı sanaaa aaa baksen şu gıcık kıza Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Olamazz beni en çok mutlu eden şey yani kahvemm yaşasınnn çok sevindim bu işe Deniz kızı çok gıcık ya bir yemek yapmamış mı sanaaa aaa baksen şu gıcık kıza Gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nerede yemek Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 canım canım canım ben geldim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2009 canım canım canım ben geldim canım cimcimem ben bende iyice merka etmiştim artık sevindim seni gördügüme Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 seni yirim ben amanda kime darılmış bu fıstıkiçi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Kahve İçmeye gidelim : Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Kahve İçmeye gidelim : uyar fal da bakalım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 canım canım canım mesajın için çok teşekkür ederim anladın sen onu Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 canım canım canım mesajın için çok teşekkür ederim anladın sen onu ne demek cimcimemmm kahve içcez sen de gel Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 tamam geliyorum kahve içilirde ben orda olmam mı sade olsun benimki lütfen falda bakıcan dimi Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 tamam geliyorum kahve içilirde ben orda olmam mı sade olsun benimki lütfen falda bakıcan dimi pekkkiii efendim başka isteginizzz Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2009 düşündümde bidanem sen bana doğum günü hediyesi almadın bak erbaya kurabiyeye nutella sürmüş sendende böyle cin fikirler bekliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.