Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 çirkin bayan yoktur bakımsız bayan vardır herkesin görünüşüne aldanmayın erkeklere tavsiyem bi makyaj temizleme pamugu Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Bu kadar değişebiliyor muyuz gerçekten ya???Hiç denemedim bu kadarını.Galiba profesyonel makyaj uzmanları yapmış olmalı bu makyajları.Bizim yaptıklarımız böyle olmuyor.Güzel bir paylaşımdı,teşekkürler.... Alıntı
Φ horoskop Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 erkeklere tavsiyem bi makyaj temizleme pamugu Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 profosyonel makyaj senin benim yapacağım bir iş değildir bu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Zaten ben de ben yapabilrim demedim Hem ben neyse de sen ? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 naty ye en profosyonel makyajı da yapsanız düzelmez garıbım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Ben seninle didişmeyi özledim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 kıvırma şimdi sen,çirkinliğinden bahsedıyoduk konuyu kapatma.sana su bazlı sılınebilir sılkonlu boya lazım kapaması için yuzundeki deliklerin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hey Allah'ım yaa şurda 2 dk özlem giderelim duygusal anlar yaşayalım dedik izin vermiosun Ne dememi bekliosun senin yüzün delik çukur gibi 5 kat boya sürsek kapamaz mı diim şimdi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Hey Allah'ım yaa şurda 2 dk özlem giderelim duygusal anlar yaşayalım dedik izin vermiosun Ne dememi bekliosun senin yüzün delik çukur gibi 5 kat boya sürsek kapamaz mı diim şimdi tamam affet benım hatam ben suçluyum,dunyaya gelmem bile bi hata Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Makyajla hiç aram yoktur,insanın sade hali kadar güzel bir şey yok diycektim ki resimlerdeki kadınları görünce makyaj yapmalarını doğru buldum ne güzel bir şey makyaja ihtiyaç duymamak.. Aklıma makyajla ilgili bir söz geldi "madem güzelsin neden yapıyorsun?Madem çirkinsin kimi kandırıyorsun?" Alıntı
Φ deren Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Makyajla hiç aram yoktur,insanın sade hali kadar güzel bir şey yok diycektim ki resimlerdeki kadınları görünce makyaj yapmalarını doğru buldum ne güzel bir şey makyaja ihtiyaç duymamak..Aklıma makyajla ilgili bir söz geldi "madem güzelsin neden yapıyorsun?Madem çirkinsin kimi kandırıyorsun?" makyaj dan onceki ve sonraki halleri arasinda cok fark var gercekten cok guzel ama makyajli goren bi kisi makyajsiz haliyle gordugu zaman tanimakta zorlanir herhalde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.