Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Her hafta cuma günü saat 20:40 da TV 8 'de... Pazar günleri saat 18:00 da tekrarı... Tolga Çevik ve Salih Kalyon'un ''Komedi Dükkanı'' ismi ile her hafta ayrı bir konu ve ayrı bir mizah şöleni... Formatı Tolga Çevik'e ait olan izlenmeye değer ve sizi kahkalara boğacak mükkemel bir program... Tolga ÇEVİK 1974 yılında İstanbul'da doğdu. 1996 yılında Central Missouri State University'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Amerika'daki eğitimini tamamladıktan sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı. Sırasıyla, "Küheylan", "Sen Beni Sevmiyorsun", "Kelebekler Özgürdür" ve "Kalbin Sesi" oyunlarının yanı sıra, birçok televizyon ve sinema yapımında oynadı, yurtiçi ve yurtdışında çeşitli kurumlardan toplam 27 ödül aldı. 2001 yılında BKM Oyuncuları'na katıldı. "Vizontele"deki rolünün ardından, "Bana Bir Şeyhler Oluyor" adlı tiyatro oyununda sahne alan Çevik, "Ölümsüz Aşk" adlı televizyon dizisinde de oynadı. Yılmaz Erdoğan, Özgü Namal gibi isimlerin de yer aldığı Organize işler adlı sinema filminde de rol alan Çevik, şu sıralar Avrupa Yakası adlı Tv dizisinde Sacit karekteriyle ve Komedi Dükkanı ile yer almaktadır. Salih KALYON 1946 Ağrı Doğumlu..Salih Kalyon, Orta okul yıllarında Adapazarı Halkevi'nde tiyatro çalışmalarına başladı. Turgut Özakman'ın ‘Güneşte On Kişi’, Cahit Atay'ın ‘Pusuda ve Ormanda’, Atilla Alpöge'nin ‘Çürük Elma’ adlı oyunlarında oynadı. Cahit Atay'ın ‘Sultan Gelin’ adlı oyunu ile Ankara Sanat Tiyatrosu'nda profesyonel oldu. Arkasından Sermet Çağan'ın ‘Ayak Bacak Fabrikası’ , Güner Sümer'in ‘Bozuk Düzen’ , Hüseyin Rahmi Gürpınar ve Güner Sümer'in ‘Kuyruklu Yıldız Altında’ adlı oyunlarında rol aldı. Askerlik döneminde de, kurduğu 9. Jan Alay Tiyatrosu'nda birçok oyuna imza atan sanatçı askerlik dönüşü AST'da Reşat Nuru Güntekin ve Turgut Özakman'ın ‘Sarıpınar 1914’, Gogol'un ‘Müfettiş’, Fikret Otyam'ın ‘Mayın’, Armand Salacroli'nin ‘Durand Bulvarı’, Mozareke'nin ‘Sınırdaki Ev’, Ergin Özbey'in ‘1.Kurtuluştan Belgeler’, İsmet Kuntay'ın ‘Tozlu Çimenler’, Kerim Korcan'ın ‘Linç’ adlı oyunlarında oynadı. Bundan sonra Anlara Sanat Tiyatrosu’nda rol aldığı birçok oyundan sonra, 1976 yılında AGT-Ankara Çocuk Tiyatrosu'nu kurdu. Burada yirmi çocuk oyunu sahneleyen sanatçı 1979 yılında Dünya Çocuk Yılı nedeni ile Ankara ve İstanbul Devlet Operaları'nda Britten'in ‘Bir Opera Yapalım’ adlı operasını gençler için sahneye koydu. Dört yıl süreyle ara verdiği tiyatro çalışmalarına Yılmaz Erdoğan'ın ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?’ oyunu ile Beşiktaş Kültür Merkezi’nde tekrar başladı. Salih Kalyon, ‘Bizimkiler’, ‘Başka Olur Ağaların Düğünü’, ‘Güneş Yanıkları’ televizyon dizilerinde oynadı. Komedi Dükkanı... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2008 Gececim bu programı bir arkadaşım daha önermişti..sende beğendiğine göre e mutlaka güzeldir..izlemem gerek.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gececim bu programı bir arkadaşım daha önermişti..sende beğendiğine göre e mutlaka güzeldir..izlemem gerek.. Diloşcum mutlaka izlemeni tavsiye ediyorum...Gerçekten kaliteli ve güzel bir program olmuş.. Tamamen doğaçlama bir oyun.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Doğaçlamayı seviyorsan Gece'cim, Fox Tv'de Cumartesi 23.30'dan sonra Canlı olarak yayınlanan Mahşer-i Cümbüş'ü izlemeni öneririm..gerçi bu bölümde ufak bir tanıtımda bulundum..önerim üzerine uşağum izlemiş anlata anlata bitiremiyor.. çatlamış orta yerinden tavsiye ederim canım.. Öte yandan Komedi Dükkanı'nı daha önce hiç seyretmemiştim..O kadar çok kanal ve o kadar çok program var ki..gerçi Star'daki Sevgili Dünürüm'le çakışıyor ama evdeki herhangibir televizyondan mutlaka izlerim diye düşünüyorum..(her odada bir tane var da.. ) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Pazar günü tekrarı var o zamanda izleyebilirsin Bende senin önerini dikkate alacam cnm Ayrıcaaaaa her odada bir tane tv var demenin bi manası yok Bazı zamanlarda da tv de görgüsüzler filmini katıyorlar bilmem anlatabildim mi Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Hehehe.. hakikaten var ama ben çok rahatsızım bu işten.. evde televizyonkolik insanlar olunca böyle oluyor işte.. hepiciğimiz ayrı odalara dağılıp kavga etmiyoruz böylelikle ama çok komik gözüküyor.. ıslanmaktan mütevellit hayati tehlike taşımasa inan bana evin wc'sine bile yerleştirecekler.. Bu arada sen bana ni demek istedin bakiim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Allahım kendi açtığım topici bilenem dağıttım Hep senin yüzünden diloş Bişey dimek istemedim didim bile Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Allahım kendi açtığım topici bilenem dağıttım Hep senin yüzünden diloş iyi ki ben yoktum benim üserime kalırdı bu topic dağıtma suçu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Dimek didin.. Didiğinle de kalmadın..tekrar didin.. Di bakalım..sankim senin dimenle olucekti.. E bende şunu didim gitti " topiğin dağılsın e mi.." Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 iyi ki ben yoktum benim üserime kalırdı bu topic dağıtma suçu Pek fark etmes kankim Üsülme yetiştin yani Diloşcum ne diyemki ben sana daha Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Diloşcum ne diyemki ben sana daha [/b][/i] Özür dilerim Diloşcum..ağzımdan kaçıverdi..hay dilim tutulsaydı da dimeseydim..ben didim sen dime..diyebilirsin.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Özür dilerim Diloşcum..ağzımdan kaçıverdi..hay dilim tutulsaydı da dimeseydim..ben didim sen dime..diyebilirsin.. Daha çok beklersin oldu mu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Pek fark etmes kankim Üsülme yetiştin yani yetiştim demi aayyyyyy aslında hiç sefmem bu topic dağıtma işini Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Çok güzel oldu.. diseydin topicini ucundan kıyısından kurtarma şansın vardı emme artık çok geç.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 yetiştim demi aayyyyyy aslında hiç sefmem bu topic dağıtma işini Tabe bilmesmiyim Çok güzel oldu.. diseydin topicini ucundan kıyısından kurtarma şansın vardı emme artık çok geç.. : Farkındayım Kankimde geldi tam süpper oldu yani Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Mahşeri cümbüş daha komik... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Mahşeri cümbüş daha komik... Bunu izlemedim ama banada şimdiden öyle geliyo uşağum.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Kankimde geldi tam süpper oldu yani ekip temaaaam erbay uşağum da gelmuş mahşeri cümbüş mü yuk yuk burası cenneti cümbüş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Sende Melek misin kank,m Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 kesinlikle mahşer-i cümbüş daha komik ama buda fena değil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Hayır Komedi Dükkanı daha komik Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2008 bikerem sen anında görüntü şovu izlemedin, önce izle sonra karar ver canım kesinlikle mahşer-i cümbüş çok komik ondanda öte anında bu kadar seri nasıl oyun çıkarıyorlar hayranlıkla izliyorum yaw. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 gerçekden komıkdı,bildiğim kadarı ile doğaçlama Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2008 Komedi Dükkanı doğaçlama ikilisinden Tolga Çevik'in Salih Kalyon'un deyimiyle "Özal gençliği" yönü ağır bastığı için "kısa yoldan köşeyi dönme" hevesiyle Plato şirketiyle anlaşıp TRT'ye transfer etmesi sonucu, Salih Kalyon'un ayrıldığı yapım. Salih Kalyon, TV8'de doğaçlama ve özgür bir şekilde yaptıkları programın, TRT gibi sansür ve dayatma konusunda son yıllarda işi abartan bir tv kanalı, reklam geliri ve raiting konusunda sürekli beklenti içerisinde olacak bir şirketin yapımcılığı altında devam etmesini kabul etmemiş. Biz diyerek başladıkları programın Tolga Çevik'in "ben" demesiyle kendisi açısından bittiğini düşünmüştür. Usta oyuncunun bölüm başına 30 bin ytl gibi bir rakamdan vazgeçmiş olmasıda kendisine karşı olan hayranlığımı perçinledi. Meslek etiği, tiyatrocu ruhu ve sanat sevgisini paranın üstünde tutan böyle ustaların varlığı sevindirici. Salih Kalyon herzaman iyi tiyatrocular ve oyuncularla birlikte çalışmış, "piyasa işi" diye adlandırılan yapımların içinde olmamış bir sanatçıdır. bkz "bizimkiler, vizontele, fırtına". İçinde olduğu her yapımda da repliklere dillere pelesenk olacak kadar iyi performans göstermiştir. Salih Kalyon ayrıldıktan sonra Tolga Çevik'in ilk bölümde kendisine partner olarak seçtiği isim, O'nun bu işten ne anladığınıda göstermektedir. yani Zerrin Özer. Zerrin Özer oyuncu değildir. Ama ünlüdür. İşin özüde buradadır zaten. Salih Kalyon'un ayrılma sebebinide bu olay anlatmaktadır. Bir güzel program daha, "Nasıl hemen parayı buluruz" mantığıyla kanal transferi, büyük yapım şirketi anlaşması ile bitmiştir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.