Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 madem bunu düşünüyorsa devlet.. o zaman bunu kökten bitirme yerine çözüm üretsin içenler içinde ? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 bencede canım, şimdi devletmi vatandaştan, vatandaşmı devletten sorumlu böyle bir durum çıktı ortaya bilinçli toplum, bilinçli devlet... yasakların insanların hayatını kolaylaştırdığı zorlaştırmadığı ve bunun bilincine varmış insanların yaşadığı günler bize çokmu uzak? biz adam olur muyuz egzo? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ben bu yasağa karşıyım..egzo gibi düşünüyorum..bizi..yani vatandaşını çok düşünen hükümet fabrika bacalarını sularımızı vs..temizlesin önce..soluduğumuz hava bile zehirken çok gereksiz ve saçma bir uygulama olarak görüyorum.. içmeyen insanların yanında yakmazsınız sigaranızı olur biter.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ayrıca bunlar başka şeyler için mutlaka.. ben inanmıyorum insan sağlığı olsun.. hollandada adamlar uyuşturucuyla mücadele edemedikleri için serbest bırakmamışlardır.. adamlar yasakla olacak birşey olmadığını anlamışlar ve serbest bırakmışlar.. burdaki amaçlardan bir taneside bu olaydan gelen gelir, boşuna dışarı kayıt dışı olana kadar devletin kasasına gitsin demişler.. şimdi bakıldığında ise hollanda uyuşturucu serbest olan bir ülke olmasına rağmen diğer 3 dünya ve avrupa ülkelerine göre bence çok gerideler.. bu ters piskolojiyle alakalı bence yasaklar çiğnenmek felsefesi yurdum insanında ve bende de mevcut.. bence saçma şeyler gündemi böle şeylerle oyalayana kadar başka gerçek icraatlarla uğraşsınlar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ben bu yasağa karşıyım..egzo gibi düşünüyorum..bizi..yani vatandaşını çok düşünen hükümet fabrika bacalarını sularımızı vs..temizlesin önce..soluduğumuz hava bile zehirken çok gereksiz ve saçma bir uygulama olarak düşünüyorum.. içmeyen insanların yanında yakmazsınız sigaranızı olur biter.. katılıyorum sevgili frozen biz yazın susuzluktan kırılırken fabrikalar içme suyu ile iş yapıyorlar sonrada suyu dikatli kullanın, hadi ben kullandım ama sen devlet olarak sigara ile uğraşana kadar bunları yaptır.. deniz suyu diye bir olay var arıt onu kullan ama nerde yapacakları incik boncuk.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 yaw uğraştırmayın akşamüstü akşamüstü YASAK KARDEŞİM YASAK ... haklısınız aslında, bende haklıyım... Nasrettin Hocayı talep ediyorum... içilmemesinden yanayım ayrıca... frozen hanım, içmeyenlerin yanında yakmasınlar buda bir yasak olmuyor mu? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 katılıyorum sevgili frozen biz yazın susuzluktan kırılırken fabrikalar içme suyu ile iş yapıyorlar sonrada suyu dikatli kullanın, hadi ben kullandım ama sen devlet olarak sigara ile uğraşana kadar bunları yaptır.. deniz suyu diye bir olay var arıt onu kullan ama nerde yapacakları incik boncuk.. aynen egzo.. halkı oyalamak gündemi böyle saçma ve gereksiz yasalarla(ki daha gerisi gelir bunun..hiç merak etmeyin..)meşgul etmek amaç..hadi restoranları..hastane..okul vs..anladık diyelimde..yani bardada içilmeyecekse..pes diyorum.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 içmeyeni içmediği için uyarıp dövelim içeni az içtiği için dövelim sonuçta herkesi dövelim.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 işte bu kişinin kendini yetiştirmesiyle alakalı olan bişey.. ben içiyorum içmek istediğim için hep aklı başında insanlarız, içmek istemesen kim zorla içirebilir ki ama yasak niye şimdi, ilk önce ülkenin ekonomisi düzelsin insanlar ferah bir hayat sürsün bak o zaman kaç kişi kalacak içen Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 içmeyeni içmediği için uyarıp dövelim içeni az içtiği için dövelim sonuçta herkesi dövelim.... godzilla, günün pek iç acıcı geçmedi sanırım Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 yaw uğraştırmayın akşamüstü akşamüstü YASAK KARDEŞİM YASAK ... haklısınız aslında, bende haklıyım... Nasrettin Hocayı talep ediyorum... içilmemesinden yanayım ayrıca... frozen hanım, içmeyenlerin yanında yakmasınlar buda bir yasak olmuyor mu? çok sayın gıcık hanfendi..bu karşındakine saygı oluyor...tercihe kalmış bir olay..içmeyende içen insanın yanında bulunmasın yada uyarsın.. aslında bende nasrettin hocayı talep ediyorum.. çözerse bu işi o çözer Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 ilk önce ülkenin ekonomisi düzelsin insanlar ferah bir hayat sürsün bak o zaman kaç kişi kalacak içen o zaman da rahatlıktan içilir beee..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 işte demekki ne oluyor bu piskoloji denen olay her seferinde ters işliyor ben bunu anlıyorum Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 aslında bende çözerim buyrun çözün o zaman çok saygı değer egzo beycim sardun gıss koşşş burda kendini nasrettin hoca sanan biri var Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 HOCA NASRETTİN GELDİ SAVULUN canem, bara gittinmi sen anam orada göz gözü görmüyor ben içmiyorum şahsen çünkü içmeme gerek kalmıyor havayı ciğerlerime çekince bir kaç çeşit sigarayı aynı anda içiyorum... godzilla bencede dövelim... hangisinden başlayalım :D Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 en temizi godzillanın dediğini yapalım.. içeni içtiği için, içmeyenide zevk için dövelim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 HOCA NASRETTİN GELDİ SAVULUN canem, bara gittinmi sen anam orada göz gözü görmüyor ben içmiyorum şahsen çünkü içmeme gerek kalmıyor havayı ciğerlerime çekince bir kaç çeşit sigarayı aynı anda içiyorum... godzilla bencede dövelim... hangisinden başlayalım :D yuk asla bar kötü bir yer..ne işim olar.. sahi senin barda işin neydi canem bencede döfelim içmeyenleri...egzo hade canem.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 en temizi godzillanın dediğini yapalım.. içeni içtiği için, içmeyenide zevk için dövelim bu arada görünen o ki nasrettin hoca godzillaymış Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 aman efenim önden bayanlar Alıntı
Misafir mtmtk5 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 insanlık ölmüş be, ne sigara yasağı, ben evde gülmeye başladım Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 bu arada görünen o ki nasrettin hoca godzillaymış eeeevvvvvveetttttttttt Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 en temizi godzillanın dediğini yapalım.. içeni içtiği için, içmeyenide zevk için dövelim valla dayak cennetten çıkma diye boşuna dememişler nasıl çözüldü bütün sorunlar yuk asla bar kötü bir yer..ne işim olar.. sahi senin barda işin neydi canem bencede döfelim içmeyenleri...egzo hade canem.. ne demek istediğinizi heç anlamadım hanfendü bar kötü bi yer değildir bi kerem kültür akıyor aleme orda tabe tabe senin işin olmaazz içmeyenler kaçın bunların gözü döndü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 valla dayak cennetten çıkma diye boşuna dememişler nasıl çözüldü bütün sorunlar ne demek istediğinizi heç anlamadım hanfendü bar kötü bi yer değildir bi kerem kültür akıyor aleme orda tabe tabe senin işin olmaazz içmeyenler kaçın bunların gözü döndü dimek anlayamadınız.. daha açık ifade etmek ister idüm ama biliyonuz forumrütük izin vermiyo ben evinde dantel ören mazlum bir ev kızıyım kaçma canem ...sanada şu örneği bi öğreteyim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2008 forumrütük iyiki izin vermiyor yaw öğret canem öğret, ben şu müzik setinin üzerine şu örümcek örneğini örmek istiyorum sendede gidermi? birde yeni aldığım ayakkabılarım için bi model buldum canem bu haftasonu bara gidince öreyim diyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.