Φ bombacı Gönderi tarihi: 17 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2005 8 mart kadınlar gününde teröristlerin destekçilerine haddini bildiren polislerin açığa alınmalarını kınıyoruz. Ordakilerin analarını babalarını kardeşleri koruyan polisleri böylelikle görevlerinden soğutmaktadırlar. Alıntı
Φ cihat_temel Gönderi tarihi: 17 Mart , 2005 Gönderi tarihi: 17 Mart , 2005 merhaba bombacı bu konuda sana tamamen katılıyorum.dünya kadınlar gününde bölücü başı apo lehine slogan atan kadınlara müdahalede bulunan polislerin açığa alınması değil onları takdirname ile ödüllendirilmesi gerekir.o polisler ki orada bizim şerefimizi ayaklar altına alınmaktan kurtardı.onlara yapılan tamamen haksızlıktır. Alıntı
Φ nurullah Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2005 Size katılıyorum. koskoca emniyet güçlerinin gözlerinin içine baka baka bölücü tezahüratlar atacaklar,polisimiz de olanları izleyecek.Olacak iş mi bu? ülkücüler ve ya türbanlılar yürüyüş yaptıkları zaman bazen polis cop kullandığında kimse açığa polis falan almıyor.Ama konu bölücüler olduğunda elalemin ülkeleri dahi karşı koyuyor, bizi eleştiriyor. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2005 ben hic birinize katilamiyorum maalesef. Demokrasiden, Türk kültüründen söz ediyorsak herhalde bu zor yoluyla olmayacak. Ülkenin savcisi var. Polisi var, o insanlari joplamak yerine usülünce toplayip, hatta olay yerinden bile uzaklastirmasi gerekirdi. Bu güce de sahipti polis. Ama göz dagi vermek istedi.Haydutlugunu ortaya koydu. Bu yanlis. Sonucta karsinda yetiskin insanlar var. Her ne kadar kizarsaniz kizin onlara, sonucta o insanlari ve cocuklarini, eslerini de yasam boyu kendinize düsman eder,nihayetinde kanlarini akitmak zorunda kalirsiniz. Kan mi istiyorsunuz??? Onlar da elbet karsilik verceklerdir. Bu mu isanliginiz??? Bu mu büyük Türklük???? Hic SIKILMADAN Türk kültüründen, Türk´ün davranis ve büyüklügünden sözediyor, kuyrugumuza basilinca da arap soytarilari gibi kan akitmaya, tehtitlere basvuruyoruz. Yakismiyor, hic yakismiyor bu bizlere. Huyumuz cok bozulmus. Gücü mü azdi polisin, hayir. Polisin her seye gücü vardi. Öldürebilirdi de. Alkis mi tutacaktiniz.?? Utanin eger alkislayacaksaniz.Ama ne yazik ankara daki takkiyecilerin nin beyni yok, o joplayan polisin de sucu degil. O polislerin inanin gönülden vurduklarini sanmiyorum. kesinlikle evlerine gittiklerinde uyuyamamislardir, ama siz simdiden dayak söleni icin göbek atiyorsunuz. Dayak yediniz mi alah askina siz hic? Hem de polis dayagi.?? sanmiyorum. Ben yedim. Polis vururken yemin ederim gözlerinden bu isi yapmak istemedigini söylüyordu. Siz daha anlamazsiniz bu isleri. Vur gitsin bölücü anasisti, kürtü.. Kazanin böylece bolca düsman, yedi düvel yeyin biribirinizzi. Bu mu Türk adaleti. Uyanin beyler! Eger uyanmazsaniz M.Kemalin cumhuriyet yasalari hepimizi uyaracak...Yakinda. Bu isler büyük baslardan cikiyor dostlar, hemen gaza geliyorsunuz yaaa:-))))))) Vurun kahpeye, linc edin yok edin yakin!!! Bu Türklük degil, akilli olun! Oradaki insanlar asla serfimizi ayak altina alamazlar, bunu sizin gibi düsünen polisler orada olsaydi ceker vururdu. Bu aptalliktan öte bir sey degildir. Onlar da Türk nüfus kagidi tasiyorlar ve Türk ler. Onlara ne olduklarini aciklamak, ve ögretmek zorundayiz. Eger saptilarsa suc sende, bende, babalarimizda ve de devletinin egitimdeki aksákliklarindadir. Bunu düzeltme yoluna gideceginize, kowboylar gibi silaha sarilmak beyinsizlerin isidir dostlar. Alıntı
Φ nurullah Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 siz tamamen olayı çarpıtmışsınız.bizim anlatmak istediğimiz ülkücüler yürüdükleri zaman (devlet aleyhinde hiçbir slogan atmamalarına rağmen) polisin sert müdaheleleriyle karşılaşıyorlar.kimsenin sesi çıkmıyor.elalemin gavuru kasıla kasıla insan hakları demiyor.ama iş bölücülere geldiği zaman herkes kendini insan hakları komiseri zennediyor....adaletten bahsediyorsunuz.sizin adaletinizde vatan millet diyenlere vurun , bölücülere sahip çıkın mı diyor.bu mu adalet......... Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 Hayir, konuyu carpittigimi sanmiyorum. Ortada bir olay var, ve onun üzerinde biraz daha derin düsünmek gerektigi hakkinda fikir teatisiydi yaptigim. Elbette ben, polisin bir ülkücüye da saldirmasini inanin en sert bicimde kinarim. Herseyden önce; oraya gelmis isanlar, bir takim düsüncelerini kamuya duyurmaya gelmislerdir.Nedir, izinlidir, nedir, bir güzergah verilmisteir. Devlet tüm bu miting kosullarini insan haklarinin bir parcasi olarak icsellestirmis, fakat bardagi tasiran pozisyonler icin de önlemini almak zorundadir. Bu gücünü de polis kurumuyla saglar. bunu biliyoruz. Orada kime olursa olsun, ülkücüler de mitng yapsa polisin mesafesi hepsine esit olmali. Bunu ben de böyle arzu ediyorum. Nedense olmuyor görüyoruz. Bir ülkü dernegi, hükümeti herhangi bir uygulamasini begenmez, ülke ve vatandas yararina grmediginden miting düzenleyebilir. Bu, haktir. Ayni bicimde, sol bir örgüt de ülke satsa cikarildi, emperyalizme peskes cekiliyor diye de mitin yapabilir. Bu da haktir. cagdas bir ülkede bir baska bir gurup ta cikip azinlik kandirmacalari ile de miting yapabilir. Simdi ortaya cikan bu 3 farkli duruma devlet polisinin gercekten mesafesi esit olmali ki demokrasiden sözedelim. Biri kalkip solcu guruba komünist, digeri ötekine fasist, bi digeri bölücü....bakiniz bu durumlar ic karicikliga yol acar. Devletin gücü hepsini gögüsleyecek yetenektedir. Cünkü sonucta her üc gurup da Türk vatandasidir. Ancak devletin zaaflari olursa bu guruplar kazanma yoluna grerler, aksi durumda asla korkulacak birse yoktur. Türkiye nin kürdistan gibi bir sorunu da olmadigi icin, vatandaslari bölücü pis kürt bicminde dislamadan, saglikli bir egitim ile ülkeye kazandirmaktan baska caremiz yoktur. Bazen catlak sesleri duymadan, agir baslilikla bilime ve egitime ve esitlige yönelirsek, onlar da inanirim yakin gelecekte yaptiklarinin sacma oldugunu anlayacaklardir. siddetin her türlüsüne karsi olmak temel Türk prensibidir. Orta asya Türk´ünün eski dini Samanizm de savasmak, ve bir insani öldürmek kesinlikle yasaktir. Bu yüzden de arap odularinin gazabina ugramislardir. (bu konu farkli, kusura bakmayin) Ben eski kültürümüze son derece saygiliyim. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2005 siz tamamen olayı çarpıtmışsınız.bizim anlatmak istediğimiz ülkücüler yürüdükleri zaman (devlet aleyhinde hiçbir slogan atmamalarına rağmen) polisin sert müdaheleleriyle karşılaşıyorlar.kimsenin sesi çıkmıyor.elalemin gavuru kasıla kasıla insan hakları demiyor.ama iş bölücülere geldiği zaman herkes kendini insan hakları komiseri zennediyor....adaletten bahsediyorsunuz.sizin adaletinizde vatan millet diyenlere vurun , bölücülere sahip çıkın mı diyor.bu mu adalet......... 4864[/snapback] Bana "ülkücülerin yürüdükleri zaman polisin sert müdahalesiyle karşılaştıkları" zamanlardan bir-iki örnek verebilir misiniz? Hayır bu durumda bir kaç ihtimal var; ya ben bu ülkede yaşamıyorum, ya sizin ülkücüler uzaylı, ya da bizim evdeki televizyon solcu. Ben sizden örnek rica ediyorum. Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2005 evet, taylan bey, bazilari konustukca defterleri actirmak istiyorlar. actirmayin diyoruz, zorla konusturuyorsunuz nurulah arkadas. Belki genc ülkücüler oldugunuz icin abileriniz size; birakin joplanmayi, tam tersine, her dönem korundugunuzu dahi henüz anlatmamis olabilirler?? Tek bir örnek vercegim. Fazlasi, sitenin onuruna yakismaz. Zira sizler her ne kadar siyasal amacli konussaniz da bu forumda benim amacim, sizin yönteminiz degildir. Bir tarihte Uludag üniversitesinde, bir genci vurduktan sonra kacarken silahini düsüren ülkücüye yardim etmek icin vatansever polislerden biri, silahi alip arkadasiniza geri vermis ve suc aleti de, suclu da asla ortaya cikmamislardir. Vurulan genc ise hala orada yatmaktadir????? Ne, Taylan Özgür ilkti, ne de üniversite ahcesinde kalmis o genc. son...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.